15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hiustensiirto Turkissa: vihdoin täyteläiset ja vahvat hiukset taas!

Hiustensiirto Turkissa Menetelmät Klinikat Hinnat

Kun hiukset alkavat yhtäkkiä pudota, itsetunto kärsii suuresti. Lopulta paksut ja täyteläiset hiukset ovat olennainen piirre houkuttelevuudessa sekä miehille että naisille. Jos parannuskeinot ja ravintolisät eivät auta, muotoilutuotteet peittävät ongelman vain väliaikaisesti ja muut hoidot epäonnistuvat, hiusten siirto on pelastava ratkaisu. Valitettavasti hiustenlähtöä ei vieläkään pidetä sairautena, joten mikään sairausvakuutusyhtiö ei maksa siitä ja potilaan on maksettava hoito itse. Kun verrataan hintoja verkossa, käy nopeasti ilmi, että hiusten siirto Turkissa maksaa keskimäärin huomattavasti vähemmän kuin hoito Saksassa. Samaan aikaan Turkin klinikat ja kirurgit eivät useimmiten ole saksalaisten kollegoidensa mukaisia. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, mitä sinun tulee varoa ulkomailla tapahtuvan hiustensiirron aikana, sekä mitä vaihtoehtoja on saatavilla leikkauksen jälkeiseen hoitoon ja potilaan seurantatutkimukseen.

Hiustensiirto Turkissa: mitä etsiä klinikkaa valittaessa

Hiustensiirto Turkissa pitkät hiukset

Ei ole väliä Saksassa tai Turkissa: Hoidon laatu riippuu kirurgien ja lääkäriryhmän kokemuksesta sekä nykyaikaisista laitteista. Joten voit saada korkealaatuista Hiustensiirtoklinikat Turkissa tunnistaa:

1. He neuvovat potilaita yksityiskohtaisesti, tukevat heitä saapumisen ja lähdön järjestämisessä sekä varaavat hotellihuoneita ja lentoja. Asiantuntijat puhuvat saksaa tai paikan päällä on tulkki. Tunnetut klinikat tarjoavat myös jälkihoitoa Saksassa, jossa he työskentelevät tiiviissä yhteistyössä saksalaisten lääkäreiden kanssa.

2. Siirtoklinikka on parhaassa tapauksessa JCI -sertifioitu. JCI on lyhenne ja lyhenne sanoista Joint Commission International. Maailmanlaajuisesti tunnustettu terveysjärjestö arvioi klinikat ja päättää, täyttävätkö ne terveydenhuoltojärjestelmän laatuvaatimukset.

3. Lääketieteen ammattilaiset – lääkäri ja tiimi – ovat erikoistuneet hiustensiirtoihin, voivat tarjota mielekkäitä viitteitä ja heillä on monen vuoden kokemus.

Hiustensiirto Turkissa hiustenhoito

Lisäksi sinun tulee kertoa itsellesi yksityiskohtaisesti hoidosta. Kysy, mitä siirtoleikkeitä klinikka tarjoaa ja mitä kirurgi suosittelee. Selvitä, kuinka monta potilasta hoidetaan päivittäin. Pyydä klinikan henkilökuntaa lähettämään sinulle sähköpostitse sopimus. Parhaassa tapauksessa voit lukea entisten potilaiden raportteja ja tarvittaessa vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan.

Hiustensiirto Turkissa: Hellävarainen FUE -tekniikka omille hiustensiirroille

Hiustensiirto Turkissa FUE -tekniikalla

Toisin kuin useimmat Euroopan klinikat, joissa hiusten siirto suoritetaan enimmäkseen ns. FUT strip -menetelmällä, Turkin klinikat käyttävät minimaalisesti invasiivista menetelmää FUE -menetelmä käytetty. Yksittäisten munarakkuloiden poistaminen on hellävaraista kudokselle eikä jätä näkyviä arpia. Munarakkuloiden poistamisen helpottamiseksi ensin ajetaan pää ja hiuksia luovuttava alue merkitään. Sitten hänet tunnetaan paikallispuudutuksella ja follikkelit poistetaan erityisellä laitteella. Tätä seuraa lisäys, jossa ensin mikrokanavat avataan safiiritekniikalla ja sitten follikkelit asetetaan tarkasti sisään. Alue, jossa on siirretyt hiukset, jätetään peittämättä, jotta iho voi hengittää. Pää pestään ensimmäistä kertaa kaksi tai kolme päivää hiustensiirron jälkeen. Noin kymmenen päivän – kahden viikon kuluttua punoitusta tai haavaumia ei yleensä näy. Seuraavien kuukausien aikana siirretyt hiukset alkavat kasvaa ja tulokset näkyvät 2–4 kuukauden kuluttua. Oikealla hoidolla on ratkaiseva merkitys lopputuloksessa – potilaan tulee noudattaa tiukasti lääkäreiden suosituksia.

Vinkkejä hiusten siirtoon Turkissa

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus