15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

2 nopeaa kalanruotopunoksen kampausta, joissa on ohjeet muotoilulle

Kalanruoto punos kampauksen faux väärennetty enemmän volyymia

Tyylikäs ja nopeasti tehty – punottu kampaus on ollut täysin trendissä muutaman vuoden ajan. Punotekniikoita on niin paljon, että et voi edes laskea niitä. Ranskalaiset punokset, hollantilaiset punokset, laatikkopunokset, köysipunokset, vesiputoukset ovat vain muutamia niistä. Erikoinen vaihtoehto on kalanruotopunos. Pienellä taidolla ja oikeilla ohjeilla voit helposti punoa tyylikkään punoksen itse. Etkö voi punoa hiuksiasi? Ei ongelmaa! Tämän klassisen kalanruotopunoksen muunnelman ansiosta sinun on erittäin helppo saavuttaa samanlainen punottu ulkonäkö! Näytämme sinulle, miten voit luoda väärän kalanruotopunoksen.

Kalanruoto punos kampaus punottu ilme

Kalanruoto punos kampaus ohjeet enemmän äänenvoimakkuutta

Jos kalanruotopunoksesi hajoavat jatkuvasti tai näyttävät vain huonolta, voit kokeilla toista vaihtoehtoa. Onneksi on olemassa muutamia tapoja, joilla voit luoda kalanruotopunoksen kampauksen ilman, että sinun tarvitsee itse käydä läpi asianmukaista punontatekniikkaa. Jos rakastat rehevää äänenvoimakkuutta, sinun on ehdottomasti tehtävä faux kalanruoto punos!

nopeat kampauksen ohjeet kuvilla

Ensinnäkin on tärkeää kammata hiukset hyvin solmujen välttämiseksi! Jotta hiukset pysyisivät mahdollisimman vakaina, hiuksia ei saa pestä juuri! Voit suihkuttaa hieman kuivaa shampoota hiusten juuriin ja pituuksiin, jotta niistä tulee hieman tarttuvampia!

Keinotekoinen kalanruoto punos näyttää opas pitkille hiuksille

Vaihe 1: Erota hiusten etummainen osa ja jaa se kolmeen osaan. Punostele klassinen ranskalainen punos ja sido ohuet, läpinäkyvät hiukset joustavaksi päähän!

Vaihe 2: Ota nyt lanka vasemman korvasi yläpuolelle, kierrä se ympärillesi ja vedä hiukset ranskalaisen punoksen läpi kuvan osoittamalla tavalla!

Kalanruoto punos kampaus ero Ohjeet

Vaihe 3: Toista vaihe yhdellä langalla oikealta puolelta. Jatka tätä vuorotellen, kunnes kaikki hiukset on punottu!

Taika kalanruoto punos kampaus ilman punomista

Vaihe 4: Kun olet valmis, sinun tarvitsee vain kiinnittää punottu kampaus kuminauhalla ja hiuslakalla! Jotta punos voimistuu, vedä punotut säikeet hieman ulos.

Ranskan kalanruotopunoksen kampauksen pikaopas

Tämä väärennetty kalanruotopunos tekee vaikutuksen monimutkaisella ulkonäöltään, mutta sen luominen on paljon helpompaa kuin klassinen punostekniikka kahdella säikeellä!

Näytämme sinulle toisen vaihtoehdon, joka on paljon helpompi kuin “todellinen” punontatekniikka. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden tehdä todella paksu punos punotulla ilmeellä.

Kalanruoto punos kierre

Kalanruoto punos kampaus ohjeet pitkät hiukset punos näyttää

Vaihe 1: Ota kaksi osaa hiuksista pään kummaltakin puolelta, kierrä ne molemmat sisäänpäin ja sido ne yhteen pieneen poninhäntäyn.

Vaihe 2: Toista tämä vaihe kahdella pienellä säikeellä.

Vaihe 3: Ota vielä kaksi säiettä ja kiinnitä ne pään takaosaan hiuslastalla.

Kalanruoto punos näyttää pitkät hiukset Twist ohjeet

Vaihe 4: Tee sitten reikä hiusten yläpuolelle joustavaksi sormillasi ja vedä punos reiän läpi niin, että sivusäikeet ovat kiertyneet.

Vaihe 5: kiristä tiukasti.

Vaihe 6: Nyt vaiheet 3-5 toistetaan uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes koko hiukset on “punottu”.

Vaihe 7: Voit nyt suunnitella punoksen pään haluamallasi tavalla.

Kalanruoto punos kampaus pitkät hiukset kierre punos

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus