15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lyhyt bob: 22 trendikästä ulkonäköä vuodelle 2018

lyhyt bob näyttää trendi pon & lt; ruskea tumma hiusten väri

Bob on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kampauksista. Se on monipuolinen ja yksi suosikki kampauksistamme. Vaikka se on enemmänkin siirtyminen pitkälle harjalle, yhä useammat naiset valitsevat sen pysyväksi kampaukseksi eikä ilman syytä. Lyhyt bob sopii kaikille kaikenikäisille naisille ja pystyy luomaan nuoremman ulkonäön. Lisäksi muotoilumahdollisuudet näyttävät rajattomilta. Tässä laitoimme 20 parhaan ulkonäön, jotka on käytettävä vuonna 2018.

Lyhyt bob: trendikäs kampaus kaikille hiustyypeille ja -ikäisille

lyhyt bob näyttää trendi keskijakautuminen suorat hiukset

Viime vuosina tähtien niin suosittu pidempi versio, joka tunnetaan nimellä pitkä bob tai ylistys, on ollut erittäin suosittu. Tänä vuonna trendikampaukset ovat paljon röyhkeämpiä ja siksi myös lyhyempiä. Lyhyt bob on trendi vuonna 2018. Se voi vaihdella leuan pituudesta hartioihin. Vaiheet vältetään todennäköisemmin. Hiukset leikataan “tylpiksi” yhdeltä pituudelta. Nykyinen tyyli on monipuolinen eikä juurikaan rajoita. Leukapituiset hiukset voidaan suoristaa ja kiertyä valoaaltoja kihararaudalla.

lyhyt bob näyttää trendi vaaleat hienot hiukset tyylikäs liike

Lyhyt bob näyttää hyvältä kaikille hiustyypeille ja kasvomuodoille. Se imartelee hienoja hiuksia ja antaa niille lisää volyymia. Paksuista hiuksista tulee ilmavampia ja ne voidaan muotoilla helpommin. Kampaus on aivan tyylikäs ja huokuu ranskalaista tyylikkyyttä. Lisäksi se on paras valinta mihin aikaan vuodesta tahansa: talvella lyhyt bob hatun tai korkin alla näyttää hyvältä. Kesällä hiukset kuivuvat nopeasti ilmassa ja voit säästää ärsyttävän kuivauksen.

Lyhyt kihara kiharoille hiuksille

lyhyt bob näyttää trendi luonnollisesti kiharat

Kiharat hiukset ovat poikkeus, kun on kyse täydellisestä leikkauksesta trendikkään bob -kampauksen yhdellä rivillä. Hieman porrastettu leikkaus takaa täydellisen ilmeen. Pieni temppu on, että hiukset ovat hyvin kevyesti kerroksittain korvan tasolta. Kampaaja ei saa liioitella tätä, muuten on olemassa riski, että pää näyttää liian pyöreältä. Tämä tekniikka tuo rakenteen ja poistaa samalla äänenvoimakkuuden. Sinun on kuitenkin käytävä kampaajalla vähintään kymmenen tai kahdentoista viikon välein.

Muotoile lyhyt bob

lyhyt bob look trendi klassinen pyöreä kuivausharja

Kun muotoilet lyhyen bob-leikkauksen, on ensisijaisesti suositeltavaa hankkia korkealaatuinen pyöreä hiusharja, joka sopii föönaukseen. Tätä pidetään todellisena investointina, koska sitä käytetään joka kerta kun hiukset puhalletaan. Lisäksi sinun tulee hiustyypistäsi riippuen käyttää tuotetta lämpösuojaksi. Hiukset kuivataan ensin pyyhkeellä ja sitten haalealla ilmalla, kunnes ne ovat lähes kuivia. Sitten voit asettaa lämpötilan korkeammaksi ja kuivata hitaasti hiusten osat pyöreällä harjalla.

lyhyt bob näyttää trendi syvemmältä sivulta

Pyöreät harjat, joissa on villisianharjakset, sopivat erityisen hyvin ohuille hiuksille. Ne ovat lempeitä ja tuovat hiuksiin ylimääräistä kiiltoa. Sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota siihen suuntaan, johon pidät hiustenkuivaajaa. Ilmavirran tulisi kulkea harjan suuntaan. Tällä tavalla hiukset voidaan muotoilla paremmin ja ne eivät hankaudu.

lyhyt bob näyttää trendi rento otsatukka keskellä jakaus

Lyhyttä bobia voidaan käyttää suoraan, aaltoileva ja kihara. Ohuille hiuksille stylistit suosittelevat syvän sivuttain vetämistä. Näin hiukset näyttävät täyteläisemmiltä. Äärimmäinen jakaus toimii erityisen hyvin suorilla hiuksilla. Ns. ”Clavicut” -leikkaus, jossa otsa-alueen säikeet ovat hapsut ja ympäröivät rennosti kasvot, on erittäin suosittu.

Lyhyt bob otsatukka

lyhyt bob näyttää trendi pona geometrisesti ehdottoman sileä

Lyhyt bob ja otsatukka muistuttaa menneisyyden bob -kampausta. Kuitenkin täällä hiukset leikataan yhdellä rivillä ja samoin kuin otsatukka, joten niskan vaiheet puuttuvat. Paksut otsat ja leuan pituiset sivuosat luovat klassisen, ehkä hieman tiukan ilmeen. Ulkonäkö pysyy vain, kun otsatukka on leikattu ja muotoiltu täydellisesti. Tämä kampaus sopii erityisesti pienille naisille, soikeille, kapeille tai pitkänomaisille kasvomuodoille eikä pikemminkin kulmikkaille kasvoille.

Lyhyt bob ja nykyinen H.aarffarben

lyhyt bob näyttää trendi vaaleanpunainen hiusväri tumma hiusraja

Hiusten väritrendit muuttuvat joka kausi. Lihavoidut väriyhdistelmät ja kirkkaat värit ovat olleet erityisen suosittuja viime vuosina. Hiukset loistavat tänään kaikki sateenkaaren värit. Tällä hetkellä vallitsee kaksi suuntausta. Dip väriaine ja sateenkaari tai hullu monivärinen ilme.

Dip -väriaine

lyhyt bob näyttää trendi vihreät hiukset hiusten väri

Dip -väriaineella hiusten pituus ja hiusten päät värjätään eri värillä. Hiusraja pysyy luonnollisessa hiusvärissä. Tavoitteena on luoda mahdollisimman kova kontrasti näiden kahden värin välille, jotka voivat olla myös keinotekoisia. Värit, kuten: vaaleanpunainen, sininen, vihreä ja violetti, ovat erittäin trendikkäitä. Rikkaan väritehosteen saamiseksi hiukset tulee valkaista etukäteen tai olla vaaleat.

Monivärisiä kohokohtia

lyhyt bob näyttää trendi hopea laventeli hiusväri vivahteita

Monivärinen käyttää mahdollisimman monia väripaletin vivahteita. Nämä harjataan hiuksiin pieninä tai suurina säikeinä. Ulkonäkö vaatii suurta tarkkuutta ja sinun tulee hakea kampaajalle, jolla on jo kokemusta monivärisistä hiusväreistä.

lyhyt bob look trendi hiusten väri monivärinen

Moniväriset korostukset, jotka sulautuvat toisiinsa, esivalkaisu on välttämätöntä. Poikkeuksellisesti suuria vaikutuksia voidaan saavuttaa luonnollisesti vaaleisiin hiuksiin.

Trendiväri 2018

lyhyt bob näyttää trendi kirkkaat värit kaltevuus luonnollinen väri

Violetti on vuoden 2018 väri, ja se vaikuttaa myös hiusten väritrendeihin. Kaikki mahdolliset violetin ja violetin sävyt ovat erittäin suosittuja. Uutta väriä voidaan käyttää kaikissa muunnelmissa: pehmeistä värin kaltevuuksista ja opaalin hiuksista sateenkaaren tehosteisiin. Rikas hiusväri kestää jopa 15 pesukertaa.

lyhyt bob näyttää trendi violetti trendi väri hiusten väri

Upeasti tyylikäs ulkonäkö, jossa on hieman enemmän väriä, voidaan saavuttaa levittämällä purppuraa juurille vaalealle vaalealle pohjalle ja hämärtämällä pituudet. Värien yhdistelmä viileitä vaaleita ja pastellisävyjä takaa upean ilmeen.

lyhyt bob näyttää trendi tummempi hiusraja

Jos vuosia sitten tapaaminen juurten värjäykseen pitäisi tapahtua kolmen viikon välein, etenkin luonnoton blondien kanssa, tänään näytät tietoisesti epätäydellisestä hiusrajasta. Vaaleat tai vaaleat pituudet ja tumma lähestymistapa eivät ole enää haitta, vaan toivottu vaikutus.

Balayage

lyhyt bob näyttää trendi ruskea balayage luonnolliset kohokohdat

Ehdottomasti hienovaraisempi tapa tuoda kohokohtia hiuksiin on balayage -tekniikka. Yksittäiset säikeet harjataan hieman vaaleammiksi kuin luonnollinen hiusväri. Hiusraja pysyy koskemattomana ja väri levitetään pääasiassa pituuteen ja kärkiin.

Tyyli lyhyt bob: rento aaltoja 

lyhyt bob look trendi aallot valoaallot

Suuntaus on rento näyttää ranta -aaltoja ja tekemätön näyttää. Hiukset näyttävät luonnollisilta ja maagisilta. Vaikutus voidaan luoda kihartimella tai, jos hiukset ovat luonnollisesti hieman aaltoilevia, yksinkertaisesti sormillasi. Ensin sinun on vaivattava hiuksiin hieman muotoilua vaahtoa tai curling-vaahtoa ja sitten puhallettava. Lopuksi irrota aallot sormillasi ja korjaa ne sitten hiuslakalla.

Kumottu ilme 

lyhyt bob näyttää trendi balayage rento aaltoja

Peruuttamaton muotoilu tai sotkuinen ulkonäkö tarkoittaa, että hiukset näyttävät tekemättömiltä. Rakenne voidaan saavuttaa hiusvahalla kampaamalla edellisen päivän aallot harjalla tai karkealla kammalla ja käsittelemällä yksittäiset säikeet hiusvahalla. Täydellinen viimeistely: suolavesisuihke.

lyhyt bob näyttää trendi sileä hopea vaalea

Suurimman osan ajasta lyhyt bob on kulunut suoraan. Ulkonäkö näyttää erityisen hyvältä hienoilla hiuksilla ja on myös helppo muotoilla – tarvitset vain älykkään litteän raudan. Ei pidä unohtaa lämpösuojaa. Suorat hiukset näyttävät yleensä tyylikkäiltä, ​​mutta samalla nuorilta ja urheilullisilta. Hiusten muotoilu on ihanteellinen liike -ilmeeseen. Tarkka leikkaus yhdessä suorien hiusten kanssa kehystää kauniisti koko kasvot.

Johdot

lyhyt bob näyttää trendi kivinen puoli punottu punos kampaus

Punottu kampaus ei ole mahdollista vain pitkillä hiuksilla. Erityisesti lyhyemmät säikeet voidaan nauhoittaa punottujen sijasta. Punotut elementit, jotka kulkevat vain pään toisella puolella, näyttävät erittäin hyviltä.

lyhyt bob näyttää trendi kampaus vesi aalto retro

Erityistapauksissa lumoava ilme on mahdollista myös lyhyellä bobilla. Määritellyt vesi -aallot, joissa on ylimääräinen kiilto, ovat ajattomia ja menevät ikuisesti.

Previous Post
Kierreportaat sisällä – esimerkkejä kiehtovista moderneista ja minimalistisista malleista
Next Post
Rihanna, Iman ja Naomi kuvasivat Balmainia vuonna 2014