15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

20 ideaa puutarhaan, jotka lupaavat kauniita hetkiä ulkona

Ideoita puutarhan pergola-puu-säleet-yksityisyyden suoja-aurinkosuoja-rottinki-puutarhakalusteet

Nyt on kesä! Ja vietämme yhä enemmän aikaa puutarhassa – yksityisessä ulkoparatiisissa. Jotta voit tuntea olosi mukavaksi siellä, tarvitset oikean istuinalueen lisäksi myös aurinkosuoja- ja yksityisyyssuojat mukavuuden lisäämiseksi sekä koristeelliset lisävarusteet, jotka luovat kodikkaan tunnelman. Tänään esittelemme sinulle muutamia puutarhan ideoita, jotka voisit myös toteuttaa.

Ideoita puutarhaan moderniin tyyliin

Ideoita puutarhaan moderni-lounge-huonekalut-poreallas

Jos haluat suunnitella puutarhan moderniin tyyliin, voit harkita korkealaatuisten lounge-huonekalujen ostamista mielenkiintoisella muotoilulla. Tämä kaareva aurinkotuoli tarjoaa esimerkiksi tilaa kahdelle henkilölle ja siinä on myös aurinkokatos. Ehkä alueesi taitava käsityöläinen voi jäljitellä Studio Victor Alemanin suunnittelua? Pieni poreallas puutarhassa voi myös tarjota ylellisyyttä.

Ideoita puutarhaan – viihtyisä oleskelualue

Ideoita puutarhan istuinalueelle-puu-lehtimaja-mökki-lapset

Päästäksesi eroon suurkaupungin melusta ja arjen hälinästä voit luoda ainutlaatuisen pakopaikan puutarhan rauhallisessa nurkassa. Tämä voi olla mökki, puutalo tai aasialainen teemapaviljonki, jossa on pyöreä portti.

Moottorisahataide: puuveistos moottorisahalla aloittelijoille

Kauniit puusta tehdyt puutarhakoristeet – ideoita erilaisista puuelementeistä

Tee luovia joulukoristeita puusta – 29 inspiroivaa ideaa

Betoninen puutarhakeittiö

Ideoita puutarhan ulko-keittiö-betoni-baari-puutavaravarastoon

Betoni on erittäin kestävä materiaali ja sopii erinomaisesti puutarhaan, koska se kestää kaikki sääolosuhteet. Unelmiesi keittiö voidaan koota yksittäisistä betonikomponenteista ja mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiisi. Jos aiot pitää ulkona ruokailutilan, harkitse betonipöydän tai pöytälevyn käyttöä.

Corten -teräs on trendikästä

ideoita-puutarha-moderni-seinä-paneelit-corten-teräs-puu-motiivi-laser-leikkaus-aksentti-valot

Ruosteesta valmistetut puutarhakoristeet ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä. Metallin mielenkiintoinen värjäytyminen luo kauniin kontrastin puutarhan vihreään. Corten -teräspaneelit voivat olla paitsi koristeellisia, myös toimivia, ja niitä voidaan käyttää yksityisyysnäytöinä.

Esittele suosikkikasvejasi

Ideoita puutarhan yksityisyysnäytölle-puu-istutus-deco

Jos terassilla ei ole paljon tilaa järjestää kaikki ruukut vierekkäin, ajattele pystysuoraan! Käytä puisen pergolan tai puutarha -aidan aluetta! Voit laittaa kasvit vanhoihin puulaatikoihin ja -laatikoihin tai uusiin puisiin istutuslaitteisiin ja ripustaa ne sinne.

Keinut puutarhassa

ideoita-puutarha-keinu-puu-riippuva tuoli-kiinnitys

Keinut puutarhassa eivät ole vain hauskaa lapsille! Se tarjoaa myös aikuisille suurta nautintoa rentoutuessaan. Käytettävissä olevan tilan mukaan on olemassa erilaisia ​​malleja ja materiaaleja.

Puinen puutarhapenkki

ideoita-puutarha-penkki-puu-moderni-maalaismainen-vertailu

Klassinen puutarhapenkki tulkitaan ja muotoillaan jatkuvasti eri tyyleillä. Pelaa eri muodoilla ja monipuolisimmalla materiaalilla – puulla. Koko puunrungosta valmistettu penkki sulautuu saumattomasti puutarhaan!

Romanttinen tunnelma illalla

ideoita-puutarha-koristelu-kynttilä-lyhdyt-keiju valot

Auringonlaskun jälkeen kynttilälyhdyt ja lyhdyt luovat maagisen tunnelman terassille ja puutarhaan. Yhdistä kolme eri korkeutta lyhtyä sohvapöydän alustalle tai aseta suuret lattialyhdyt jalkakäytävää pitkin.

Keiju valot kuin tulikärpäset yöllä

ideoita-puutarha-romanttinen-valaistus-keiju valot-puu-aita

Lyhtyjen vaihtoehtona voit luoda maagisen tunnelman keijuvalaisimien avulla. On parasta peittää keiju valot puulle tai puutarhan seinälle kasveilla. Jos pienet lamput on piilotettu vihreiden lehtien väliin, ne näyttävät pieniltä tulikärpäsiä.

Halvat materiaalit DIY -puutarhakalusteisiin

ideoita-puutarha-lava-huonekalut-maalaismainen-tunnelma-takka-kivet

Oletko DIY -fani? Sitten voit kokeilla muutamaa tee-se-itse-projektia itse. Esimerkiksi puutarhakalusteiden, kuten sohvan ja sohvapöydän rakentaminen lavoilta tai pyöreä kivinen takka. Puunrungosta valmistetut sivupöydät ovat myös edullinen vaihtoehto.

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse