15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni puutarha -aita yksityisyysnäytönä ja kohokohtana

puutarhaseinä-yksityisyys-näyttö-deco-kuutiot-istutin

Talo, jossa on puutarha maalla! Monille tämä on heidän suurin unelmansa elämässä ja onneksi se voi toteutua! Ihana! Mutta mitä luulet, mikä tekee vieraistasi ensimmäisen vaikutuksen heidän tullessaan vierailemaan? Tämä on ehdottomasti puutarha -aidasi. Ulkoalueesi tärkeässä suunnitteluelementissä on useita toimintoja, joita ei pidä jättää huomiotta. Juuri tästä haluamme keskustella tämän päivän artikkelissa ja antaa sinulle muutamia käytännön vinkkejä.

Puutarha -aita arkkitehtonisena elementtinä

puutarha-aita-yksityisyys-näyttö-gabion-puulla täytetty

Ensinnäkin puutarha -aita on suunniteltava siten, että se sopii hyvin talon arkkitehtuuriin ja täyttää myös koristeellisen tehtävän edessä. Hänen tulee tervehtiä ja toivottaa vieraasi ystävällisesti tervetulleiksi! Pidä tämä mielessä, kun valitset puutarhan aidan muotoa ja materiaalia. Täällä kaikilla yksittäisillä elementeillä on tärkeä rooli täydelliseen ulkoasuun! Olisi hienoa, jos aidasi olisi täysin sopusoinnussa puutarhan kanssa. Miten se voidaan saavuttaa? Kiipeilykasveilla kauniisti peitetyt aidat näyttävät erityisen yhtenäisiltä. Jos olet vain harrastuspuutarhuri, voimme suositella mökkipuutarhan perinteisiä kasveja tähän tarkoitukseen, esimerkiksi hollyhocksia ja auringonkukkia, jotka nojautuvat puutarhan aitaa vasten, sekä erilaisia ​​kiipeilykasveja, kuten nasturtioita ja makeita herneitä . Nämä antavat puutarhallesi aivan uuden ilmeen ja täyttävät alueen kauniilla tuoksuilla. Kaikki tämä antaa vieraillesi harmonian tunteen ja tervetuloa heti heidän saapuessaan.

Puutarha -aita yksityisyysnäytönä

puutarhaseinä-näkyvä-suoja-louhos-kivet-pystysuora viherryttäminen

Toiseksi tietysti on kysymys yksityisyydestäsi puutarhassa. Loogisesti puutarhan aidan on toimittava myös yksityisyysnäytönä. Sen on tarkoitus pitää naapureiden tai joidenkin ohikulkijoiden uteliaat katseet poissa. Markkinoilta löydät tällä hetkellä laajan valikoiman puutarha -aitoja, jotka on valmistettu eri materiaaleista, joilla on erilainen ulkonäkö ja jotka eroavat myös monista muista ominaisuuksista. Esimerkiksi jotkut ovat helpommin hoidettavia ja säänkestävämpiä kuin toiset, tai jotkut aidamallit on helpompi koota, toiset sopivat hyvin yhteen muun ympäristön kanssa. Joten ennen ostopäätöksen tekemistä on parempi kysyä neuvoa ammattilaiselta. Muista kertoa hänelle tarkalleen, mitä etsit, jotta hän voi täyttää mieltymyksesi ja toiveesi.

Puusta, metallista tai WPC: stä valmistettu puutarha -aita

Puutarha-aidan yksityisyysnäyttö koriste-polkupyörä-pyörä-muovipullot-puukappaleet

Älkäämme unohtako tätä näkökohtaa: Mistä materiaalista puutarha -aidan tulisi olla? Tässä on muutama vaihtoehto, se riippuu tietysti paljon makustasi ja taloudellisista mahdollisuuksistasi.

– Puinen aita

Yksityisyys aita puu ristikko elementtejä

Puu on klassinen materiaali puutarha -aitojen valmistukseen, koska se näyttää niin luonnolliselta ja tuo vertaansa vailla olevan tunnelman puutarhaan. Puuta rakennusmateriaalina on käytetty muinaisista ajoista lähtien kiinteistön visuaaliseen rajaamiseen. Nykyään erilaiset aidamallit ovat suuria: paju-, lauta-, vaarnan- ja aita -aidat ovat valittavissa. Esimerkiksi paju aidat ovat erittäin suosittuja ja niillä on vuosisatojen perinne. Nykyään he ovat palanneet puutarhan suunnittelussa. Näitä löytyy myös valmiina tuotteina erikoisliikkeistä. Mutta periaatteessa paju-, tuhka- tai koivutangot kudotaan vaakasuoraan tai pystysuoraan pylväiden ja tankojen runkoon. Näin syntyy pajuaita. Se näyttää maalaismaiselta ja antaa puutarhallesi unohtumattoman tunnelman.

– Metallinen aita

puutarha-aita yksityisyys näyttö-läpinäkymätön-corten teräskiipeilykasvit

Mutta ehkä haluat enemmän turvaa ulkona puutarhan aidalla? Sitten voimme suositella melko kallista vaihtoehtoa, joka on epäilemättä turvallinen ja kestävä – metalliaita! Jos se on lompakossasi, et varmasti koskaan tule katumaan valintaa! Koska metalli -aidat ovat helppohoitoisia ja niitä on saatavana jokaiseen tyyliin, löydät niitä myös eri malleina – historiallisesta ja filigraanisesta yksinkertaiseen, toimivaan ja koristeelliseen – jokaiselle löytyy jotain makunsa mukaan! Historialliset jäljennökset valmistetaan edelleen takorautasta. Tätä tarkoitusta varten käytetään kuumasinkittyä tai ruostumatonta terästä eli ruostumatonta terästä. Esivalmistetut metalliaidat on periaatteessa valmistettu teräksestä, ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista. On suositeltavaa puhdistaa ne puhtaalla vedellä joka toinen vuosi. Näin voit välttää pölyn ja sadeveden aiheuttaman sammaleen ja levän muodostumisen.

WPC -yksityisyyden suoja

wpc-yksityisyyden suoja-aidan-silvadec-valmistajan-ranska

Nyt sinulla on myös moderni vaihtoehto vanhalle puuaidalle! Vaikka se ei ole täysin totta! Koska WPC -aitoja käytetään pääasiassa yksityisyyden suojaamiseen puutarhassa ja yksittäisten alueiden rajaamiseen. Ne ovat läpinäkymättömiä ja niitä on saatavana eri väreissä. WPC on lyhenne sanoista Wood Plastic Composites, mikä tarkoittaa, että tällainen aita koostuu jopa 70 prosentista puusta ja 30 prosentista teollisista polymeereistä. Nämä puutarhatuotteet on valmistettu eri väreissä, mutta halutuin vaihtoehto on puinen, joka on erittäin houkutteleva, koska se näyttää upealta joka puutarhassa ja sopii siihen ihanteellisesti.

wpc-yksityisyyden suoja-silvadec-led-valaistus-integroitu

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme vain ehdottaa vaihtoehtoa puutarha -aidalle, vihreiden kasvien muurille, joka toimii yksityisyyden suojana ja rajana – suojaukseksi. Mutta raportoimme tästä mieluummin seuraavassa postauksessamme. Siihen asti toivotamme sinulle miellyttäviä tunteja ja hauskaa puutarhaasi!

takorauta-puutarha-aita-koristeelliset-puu-korotetut sängyt

Puutarha-aidan yksityisyysnäyttö-puu-pystysuora vehreys

puutarha-aita-yksityisyys-corten-teräs-kontrasti-vihreät kasvit

puutarha-aita-puu-koriste-lasi-elementit-karkaistu

puutarhaseinä-pystysuora-puutarha-roikkuu-kasvit-puu-pergola

puutarhaseinä-maalattu-vihreä-kasvit-ristikko

puutarhaseinien koristelu-kuvakehys-riippuvat kasvit

Yksityisyyden suoja-puu-paneelit-nuedrige-kasvit-edessä

puutarha-aita-yksityisyyden suoja-moderni-design-aavikko-puutarha-puiset säleet-offset

puutarha-aita-yksityisyys-näyttö-moderni-talo-arkkitehtuuri-puutarhan etuovi

puutarha-aita-yksityisyys-moderni-talo-moderni-arkkitehtuuri-luonnonkivi-ulkoilu

puutarha-aita-yksityisyys-näyttö-moderni-teräs-metalli-musta-orgaaninen-muoto

puutarha-aita-yksityisyysnäyttö-moderni-tee-se-itse-eurolavat-puutarha-yksinkertaisesti vintage

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse