15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele puutarha keväällä – kaunista taloa ja puutarhaa

puutarhan suunnittelu upea valkoinen roikkuu kukkaruukut värikäs

Autamme sinua mielellämme tänä keväänä Suunnittele puutarha jotta voit tehdä sen niin, että naapurisi ovat kateellisia. Piristä kotiasi ideoillamme. Kevään siivous on toimintaa, joka on suosittu paitsi sisätiloissa. Ensinnäkin, miksi tarvitset kaiken huomion mattoihisi, lattioihisi ja ikkunoihisi? Koska lämpimät ajat ja sää ovat aivan nurkan takana, on korkea aika näyttää puutarhallesi tai terassillesi. Jotta kevät voi tuoda sinulle todellista iloa, olemme keränneet sinulle yksinkertaisia ​​vinkkejä, jotka suunnittelevat puutarhan ja tekevät siitä miellyttävän paikan.

Yksinkertaisia ​​vinkkejä puutarhan suunnitteluun

suunnittelu kaunis monia kukkia värit yhdistelmä upea

Tuo järjestys puutarhaan

Jos sinulla on puutarha, nyt on aika siivota se. Poista talvesta kuolleet vanhat kasvit. Kerää tarpeettomat oksat maahan. Sen jälkeen voit helposti harjata kaiken ja jatkaa sitä Suunnittele puutarha jatkaa. Kasvit, jotka ovat syvällä maassa ja joilla on paksut juuret, on myös poistettava, jotta uudet kevätkukat löytävät tiensä ylös. Se on niin yksinkertaista – olet nyt valmis istuttamaan uusia satoja.

Järjestä ja siivoa

Ajattele pihaasi asunnon jatkona. Se on paljon parempi kuin käyttää puutarhaasi tarpeettomien tavaroiden, lelujen ja välineiden varastona. Etsi toinen sopivampi paikka tähän. Puhdista piha talven tuottamasta lannasta, liasta ja oksista.

Puhdista roskat kaikista penkeistä, tuoleista, ulosteista ja pöydistä. Voi myös tapahtua, että ne ovat epäpuhtaita, vaikka huonekalut olisi peitetty hyvin. Jos sinulla on aurinkovarjo pihalla, älä unohda myöskään miettiä sitä – poista lika sienellä ja yleispuhdistusaineella. Anna sen kuivua hyvin ennen kuin asetat sen pöydän viereen. Osta erityinen terassipenkki, johon voit tallentaa tämänkaltaisia ​​asioita Targetilta. Täytä ne huovilla, leluilla tai jopa kynttilöillä tai teevaloilla. Voit saada nämä asiat nopeasti esiin myöhemmin, kun tarvitset niitä. Voit myös löytää muita huonekaluja tai paikkoja tarpeettomien tavaroiden säilyttämiseen. Voit myös hyvin maalata vanhan puulaatikon ja antaa sille uuden ilmeen. Valitse oikeat värit, jotka koristavat puutarhaasi – parhaalla mahdollisella tavalla.

Suunnittele puutarhasi keväällä – järjestä tila uudelleen

pieni talo avoimessa vihreässä ympäristössä on rentouttava vaikutus

Kevät sopii täydellisesti puutarhan uuden elämän antamiseen. Parasta on vain järjestää jo olemassa olevat huonekalut ja virkistää ne.

Määrittele: muista, miten puutarhatilasi on järjestetty. Onko huonekalusi järjestetty optimaalisesti vai makuuko se vain kaikkialla pihalla? Voit käyttää erilaisia ​​työkaluja ja tapoja saada puutarhan nurkka näyttämään parhaalta.

Tee se vain uudelleen Suunnittele puutarha, järjestämällä huonekalut eri tavalla kuin ennen. Jos et pidä asioiden vetämisestä puutarhassa, sinun ei tarvitse. Mutta on hämmästyttävää, millaisen uuden ilmeen puutarha saa, jos huonekaluja siirretään toiseen paikkaan.

Uusi:

Oletko kyllästynyt vanhoihin puutarhakalusteisiisi? Osta uudet! Sinun ei tarvitsisi käyttää siihen niin paljon rahaa. Voit ostaa uusia tyynyjä. Tai uudet peitteet sohvalle ja tuoleille. Hyvin vähän tällaisia ​​pieniä asioita, voit luoda hyvän puutarhan!

Puutarhan suunnittelu – lisävarusteet lisäävät väriä

kukat aksentti tuoksuva tuore upea sininen huopa juoda teetä

Lisää puutarhaan kukkia ja värikkäitä kasveja sekä muutamia koristetarvikkeita, jotka tuovat raikkaamman tunnelman ja kaunistavat ulkoaluetta. Sinun ei välttämättä tarvitse mennä leirille nauttimaan kodikasta tunnelmaa nuotion ympärillä. Rakastamme Crate mustan neliön takkaa & Tynnyri, joka lisää viehätystä ulkokeidasasi.

Asenna värillinen hehkulamppu, kuten yksi näistä ”X & Y ”-valo” Gnr8 biz ”-suunnittelijalta, jonka on suunnitellut Giuseppe Colonna. Ne ovat paitsi tyylikkäitä, myös luovat pehmeän hehkun puutarhaan.

Kaunista puutarhan penkki tai tuolit tyynyillä West Elmin “Grecian -lohkotyynyistä”. Valitse papaija ja valkoinen tai sininen ja valkoinen.

Anna elämäsi puutarhallesi tällä “Anthropologien” “spiraalimaisella sitriiniviljelijällä”. Tai parempi, ota kaksi tai kolme, jolloin huoneesi näyttää kirkkaammalta.

Riippumatta siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on, voit käyttää sitä yksinkertaisilla vinkeillä ja temppuilla Suunnittele puutarha, virkistäydy ja valmistaudu tulevaa kevättä varten!

       design kodikas kutsuva istutettu alue aurinko paistaa

design puutarha kodikas kodikas pehmeä verhoilu kasvi

suunnittelu puutarha ulkoalue oikein luoda sopiva

Suunnittele puutarha yksinkertainen muotoilu puhdista uudet huonekalut

vahvat värit korostavat jakkaran sivupöydän koristetyynyt

luoda unelma kauniita suunnitteluideoita värikkäitä eläviä

Previous Post
Lastenhuoneen kalusteet – valitse huonekalut
Next Post
50 seinätarraideaa sisustukseesi