15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yhdistä ylisuuret bleiserit: trendikkäitä kappaleita voidaan muotoilla niin tyylikkäiksi!

Kun kevät on aivan nurkan takana, on aika laittaa paksut takit syvälle kaappiin. Tyyli farkkuista Mary Janen kenkiin muoti on herättänyt tänä vuonna ikonisia 90 -luvun vaatteita eloon. Vaikka mittatilaustyönä valmistetut vaatteet, kuten kapeat farkut ja hahmoa halaavat mekot, kestävät ikuisesti, tulevan kauden motto on ”mitä isompi, sitä parempi”. Ylisuuret villapaidat, housut ja puvut – ylimitoitettu asu on raivoa kaikkien muodin ja julkkisten keskuudessa ja hyvästä syystä. Uskomattoman tyylikäs ja erittäin mukava – jos haluat pysyä trendissä tänä vuonna, voit jatkaa ostoksia yhtä kokoa suurempana. Ja tämä koskee myös vanhaa hyvää klassikkoa – bleiseria. Se on uskomattoman monipuolinen muoti, joka mukautuu ihanteellisesti mihin tahansa tyyliin ja jota voidaan käyttää mihin tahansa tilanteeseen. Olitpa rento rento kävelylle kaupungissa tai tyylikkäämpi toimistoon – tämän päivän artikkelissa selitämme, kuinka voit yhdistää ylisuuret bleiserit ja koota upea ulkonäkö.

Ylisuuret bleiserit yhdistävät trendikkäitä värejä vuodelle 2021

Talven jälkeen, jolloin viihtyisät teddy-takit ja karkkienväriset pastelliasut ovat vallanneet vaatekaapit, on vaikea kuvitella, että bleiseri voi antaa ulkoasullemme saman kipinän. Bleiseria on pidetty vanhanaikaisena ja tylsänä, ja sitä on ehdottomasti pakko käyttää jokaiseen vaatekaappiin useiden vuosien ajan, ja lähes jokaisella on vähintään yksi versio kaapissaan. Keväällä 2021 perinteinen räätälöity bleiseri voi kuitenkin ottaa askeleen taaksepäin, koska ylisuuri bleiseri on kaikkien muotitietoisten naisten uusi suosikki. Muotisuunnittelijat, kuten Jacquemus, Prada, Gucci ja Moschino, ovat omaksuneet tämän trendin ja muotoilleet sen pitkillä, ilmavilla mekkoilla, biker -shortseilla ja hienoilla kangashousuilla.

Ylisuuret bleiserit yhdistävät tyylikkään ulkonäön

Ylisuuret bleiserit yhdistävät ylimitoitetun asun muodin

Yhä useammat naisten muotitrendit ovat viime aikoina saaneet inspiraationsa miesten muodista, ja tämä pätee myös ylisuuriin bleisereihin. Naisten ja miesten muodin liitto ehdottaa sukupuolten tasa -arvoa, ja meidän on myönnettävä – se näyttää yllättävän hyvältä. Piditkö tästä ruudullisesta bleiseristä tai rakkaasi paidasta? Nyt voit lainata mitä haluat hänen vaatekaapistaan, ja se olisi täysin kunnossa! Miehen siluetille voidaan helposti antaa naisellinen kosketus, ja jotkut suosituimmista katutyylisistä tähdistämme osoittavat meille, kuinka helppoa se on. Olitpa sitten laskostetussa hameessa tai jopa mukavimmissa collegehousuissasi – on olemassa lukemattomia tapoja yhdistää ylisuuri bleiseri ja näyttää aina hyvältä.

Kengän trendit keväällä 2021 yhdistävät rumat lenkkarit mekkoon

Jos kuitenkin haluat näyttää upealta ylimitoitetussa bleiserissä, on muutamia vinkkejä pidettävä mielessä. Jotta et näytä siltä, ​​kuin uisit kankaassa, pidä muu asu tiukkana ja yksinkertaisena. Se voi olla paita, t -paita, mekko tai farkut – yhdistelmä takaa tasaisen ulkonäön ja tekee hahmostamme hieman naisellisemman. Tykkäätkö kiinnittää huomiota asuillasi? Se on myös hyvä, koska totuus on, että ylisuuri bleiseri antaa sinulle joustavuutta kokeilla niin paljon kuin haluat.

Klassikko: yhdistä ylisuuret bleiserit farkkuihin jokapäiväiseen käyttöön

Farkutrendit 2021 yhdistävät ylisuuret bleiserit

Bleiserin pitäisi sopia vain toimistoon? No ei enää! Koska uusi ylimitoitettu bleiseri näyttää myös hyvältä t-paidan ja äiti-farkkujen kanssa, ja se on ihanteellinen mukavaan ja tyylikkääseen arkeen. Saavuttaaksesi harmonisemman asun ja antaaksesi hahmollesi hieman enemmän muotoa, kapeat farkut voidaan myös yhdistää upeasti pitkiin bleisereihin. Olipa lenkkarit tai karkeat taistelukengät – kenkävalinnassa on sallittua mitä tahansa. Toisaalta nilkkurit, joissa on pieni kantapää tai korkokengät, antavat ulkoasulle tarvittavan naisellisen eleganssin ja lisäpisteenä saavat jalat näyttämään pidemmiltä ja ohuemmilta.

Pidä asiat mielenkiintoisempina pitämällä pitkä bleiseri mekkona

Ylisuuret bleiserit pukeutumismuotina keväällä 2021

Käytätkö ylisuuria bleisereitä mekkona? Tämä saattaa tuntua aluksi hieman oudolta, mutta ulkonäkö on paljon yksinkertaisempi kuin luulet. Aluksi se vaatii hieman rohkeutta, mutta usko meitä – kun uskallat mennä ulos tällä asulla, et varmasti tule katumaan sitä! Käytä sitä tyylikkäillä korkokengillä villien tyttöjen illalla tai lenkkarilla laiskaan lauantai -iltapäivään – näytät joka tapauksessa upealta.

Ylisuuret bleiserit yhdistyvät toimistoon

Liikeasuihin kevään muodin trendi 2021 yhdistyvät ylisuuret bleiserit

Bleiserin käyttäminen toimistoon – se tulee yllätyksenä, eikö? Jos olet kyllästynyt klassisiin liikeasuihin ja housupukuihin, voit vaihtaa pukuhousut vastaavan ylisuurin bleiserin kanssa. Saat tyylikkään, hienostuneen ja hieman rennomman ilmeen käärittämällä bleiserin hihat. Se on melko helppo temppu lisätä nykyaikainen käänne koko kokoonpanoon ja maustaa asioita hieman. Lisää aksentiksi tyylikäs kirkasvärinen nahkalaukku ja olet valmis rokkaamaan kokouksia toimistossa!

Nahkainen ilme on yksi suurimmista muodin trendeistä vuonna 2021

Ylisuuret bleiserit yhdistävät inspiraation shortseihin

Pieni keinonahka ei satuttanut ketään ja koko nahan ilme on tämän vuoden trendissä. Kuka sanoi, että nahka sopii vain syksyyn tai talveen? Kiillotettu ylimitoitettu nahkatakki voi toimia yhtä hyvin keväällä ja on täydellinen niille päiville, jolloin ei ole liian kylmä eikä liian lämmin ja sinulla ei ole aavistustakaan, mitä käyttää.

Yhdistä ylisuuret bleiserit: yleiskatsaus kauneimmista ulkonäöistä uudelleen muotoilua varten!

valkoinen bleiseri yhdistää muodin trendit 2021 ylisuuri asu

Vyötärövyöllä annat asulle hieman enemmän rakennetta ja määritelmää

Kangashousut ja ylisuuret bleiserit yhdistävät kevään liikeasut

Ylisuuri bleiseri voidaan yhdistää myös suosittuihin Cullottes -vaatteisiin

Ylisuuret bleiserit yhdistävät muodin trendin 2021

Leiki pituuksilla ja käytä lyhyempää hameen kanssa

Muotitrendit keväällä 2021 yhdistävät ylisuuret bleiserit

Pitkällä bleiserillä saat asuun kiillotetun viimeistelyn

Ylisuuret bleiserit yhdistävät midihame -asuja kevääksi

Trendikkäät kappaleet ovat melko helppo tapa piristää mitä tahansa asua

Mekossa ylisuuri bleiseri yhdistää muodin trendit 2021

Tyylikästä ja rentoa: käytä ylimitoitettua bleiseria vyötäröhihnalla

Muodin trendi 2021 yhdistää ylisuuret bleiserit

Kapeat farkut ja ruudullinen paita takaavat täydellisen jokapäiväisen ilmeen hetkessä

Ruudullinen paita asuja muodin trendi 2021 yhdistää ylisuuret bleiserit

Yksivärinen ilme on edelleen trendikäs ja näyttää uskomattoman kiillotetulta ja tyylikkäältä

Liikeasuideat kevään muotitrendit 2021 yhdistävät ylisuuret bleiserit

Previous Post
Luonnonkivi sisustuksessa – tiili, laatta tai laatta?
Next Post
DIY -kirjontakehyksen koristelu – käsitöitä kuivatuilla kukilla tai tuoreilla leikkokukilla ja -kasveilla