15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Leveät housut ovat trendi: 22 tyylikästä ulkonäköä ja muotoiluvinkkejä rentouden lisäämiseksi

leveät housut trendifarkut denim 7: 8 pituus

Vaikka tiukat, kapeat farkut ovat edelleen suosittuja, uudet leveät leikkaukset ovat saamassa vauhtia. Tuskin mitään muodissa voidaan kutsua uudeksi, koska se on lähinnä menneisyyden suuntaus, joka yksinkertaisesti tulkitaan uudelleen. Sama on leveälahkeisten housujen kanssa. Tällä kertaa ne ovat erittäin leveitä ja kekseliäitä vaihteluita: valmistettu denimistä, villasta, sametista, satiinista, viskoosista, 7/8 tai ylimääräisenä, pussittuna tai korkealla vyötäröllä, joka korostaa kauniisti vyötäröä. Leveät housut ovat monipuolisia ja siksi pakollisia jokaisen muotitietoisen naisen vaatekaapissa.

Leveät housut ovat trendikkäämpiä kuin koskaan

leveät housut suuntaavat nykyaikaisia ​​lonkkamalleja

Tällä hetkellä leveät housut ovat trendikkäämpiä kuin koskaan. Niitä voidaan käyttää kaikkiin tilaisuuksiin ja vuodenaikoihin, ja ne ovat myös monipuolisia. Lisäksi housuissa, joissa on leveät lahkeet, on monia etuja: ne tarjoavat enemmän jalkatilaa ja ovat siksi todella mukavia, imartelevat figuuria ja pystyvät korostamaan kapeaa vyötäröä tai piilottamaan leveät lonkat. Sillä välin valmistetaan leveitä housuja kaikissa mahdollisissa versioissa.

Leveät housut joka vuodenaikaan

leveät housut trendi modernit lonkkamallit värit

Leveitä housuja on saatavilla kaikkina vuodenaikoina ja myös eri pituisina. Tuotannossa suunnittelijat luottavat nykyaikaisiin sekakuituihin, jotka antavat aiotut kulutusvaikutukset vuodenajasta riippuen. Talvimalleissa käytetään luonnonkankaita, esimerkiksi villaa, jolla on lämpöä eristäviä ominaisuuksia. Kesän leveissä naisten housuissa on kevyitä, helppohoitoisia tekstiilejä, kuten puuvillaa, modaalia, polyesteriä, tweediä, johtoa jne. Kaikki on suunniteltu siten, että housujen jalat säilyttävät upeat ominaisuudet, kuten kevyyden ja jalkatilaa.

leveät housut trendi harmaa talvi syksy fold klassikko

Viimeksi kun leveät housut olivat trendikkäitä, ne olivat osa hip-hop-kulttuuria ja tunnetaan paremmin nimellä puserohousut. Jo aiemmin ne olivat erittäin suosittuja hippi -liikkeen aikana. Koska niitä käyttivät pääasiassa nuoret tytöt ja naiset. Tänään he kokevat uutta renessanssia. Naisten housut, joissa on leveät lahkeet ja tarkasti leikatut vyötärö- ja lonkka -alueet, ovat suosittuja. Niitä on saatavana monenlaisina malleina, jotka sopivat kaikkiin vaatetyyleihin.

leveät housut trendi talvi mustavalkoinen pepita villainen nahkatakki

Nykypäivän mallien erityispiirteitä ovat yleensä liioiteltu leveä askeleen pituus ja jalka, joka on osittain ryppyinen. Ennen kaikkea näillä on korkea liitto. Normaalilla tai matalalla vyötäröllä varustetut versiot ovat hieman urheilullisempia ja hieman yksinkertaisempia. Rypytys ja housutaskut ovat ominaisia ​​kaikille malleille.

Tyylikkäät leveät housut

leveät housut trendi modernit raidat toimistoasu takki bleiseri

Leveät housut sopivat ehdottomasti tyylikkäille naisille, jotka tarvitsevat enemmän liikkumisvapautta stressaavassa arjessaan. Leikkauksesta ja väristä riippuen leveälahkeiset housut ovat täydellinen kumppani joka tilanteeseen. Sitä voidaan käyttää sekä urheilullisesti että tyylikkäästi. Yhdistä leveät housut yksinkertaiseen bleiseriin, ja tuloksena on toimistopuku, joka ei enää näytä niin tylsältä. Jokapäiväisessä elämässä voit käyttää biker -takkia takin sijasta ja ulkonäkö muuttuu välittömästi.

Leveät housut erityistilaisuuksiin: yksiväriset

leveät housut trendi valkoinen yksivärinen asu tyylikäs

Oikein muotoillut leveälahkeiset housut ovat loistava vaihtoehto pienelle mustalle mekolle. Erityisen suositeltavia ovat yksiväriset ja tyylikkäät kankaat. Niin kutsutut ilta- tai palazzohousut muistuttavat pijamoja. Niille on ominaista löysä leikkaus ja juoksevat, silkkiset kankaat, joilla on kauniita vaikutuksia. Hienosti virtaavat materiaalit antavat sille tyylikkään ulkonäön ja näyttävät erityisen tyylikkäältä sävy-sävy-kokonaisuutena.

Suunnittele leveät housut naisellisella tavalla

leveät housutrendi ylimitoitettu muotiurheilu

Housut ovat luonnostaan ​​siirtyneet miesten vaatekaapista ja näyttävät hieman maskuliinisilta. Jos haluat muotoilla ne naisellisiksi, voit valita vartaloa tukevan yläosan ja laittaa filigraanikoruja täydelliseen viimeistelyyn.

leveät housut trendi tummansininen tumma lenkkari joka päivä

Ohut naiset, joilla on hyvin sävytetty vatsa, voivat korostaa sitä crop topilla tai slip topilla. Toinen vaihtoehto on korostaa vyötäröä vyöllä. Herkät värit ja materiaalit yhdistyvät upeasti ja luovat naisellisen ilmeen.

Yhdistä leveät housut

leveät housut trendi musta nahkatakki satiini sametti

Leveitä housuja voi käyttää ympäri vuoden. Kesällä raikas tuuli hyväilee jalkojasi. Talvella korkeat sukat tai villasukat voidaan käyttää ilman ongelmia. Jos haluat sijoittaa yhteen kappaleeseen, voit valita yksinkertaisen mallin neutraalilla värillä, kuten musta, harmaa, valkoinen, beige tai tummansininen.

leveät housut trendi 7/8 tummansininen

Leveitä housuja voi käyttää tyylikkäästi, tyylikkäästi ja jokapäiväiseen käyttöön. Yhdistelmä topin ja kenkien kanssa tekee kaiken. Valitse bisnesnäkymäksi pusero tai paita. Jokapäiväisessä elämässä ihmiset haluavat pukeutua t-paitaan ja lenkkariin. Suosittelemme valitsemaan kontrastivärisen yläosan ja kiinnittämään sen vyötärönauhaan. Näin vältytään “likaiselta” ulkoasulta.

Leveät 3/4 tai 7/8 pituiset housut: culottes

leveät housut trendi mustat urheilulliset valkoiset lenkkarit

Culottes tai polvihousut eivät ehkä kuulosta ollenkaan naisellisilta. Mutta erityisen leveän leikkauksen ja keskipitkän ansiosta housut näyttävät mekotakilta. Lisäksi tämä lyhennetty versio on ihanteellinen kesäksi. Talvella käytetään tyylikkäitä villakankaasta valmistettuja vaihtoehtoja, jotka yhdessä kantapäällisten nahkakenkien kanssa luovat tyylikkään ilmeen. Dandy-tyylin ystävät voivat valita klassiset nauhakengät ja timanttisukat.

leveät housut trendi punainen 7/8 pituus denim takki

Kauniissa värissä tai yhdistettynä mielenkiintoisiin kenkiin alkuperäisestä vaatekappaleesta tulee nopeasti katseenvangitsija. 3/4 tai 7/8 pituiset housut tarjoavat paljon tilaa mahdollisille yhdistelmille ja lisävarusteille, kuten sukat, kengät. Toppi, jossa on röyhelöitä, paljetteja, tulosteita, kirjoituksia tai muita koristeita, sekä lyhyt takki tai pitkä takki ovat täydellisiä kumppaneita lyhyemmälle versiolle ja luovat rento katutyylisen ilmeen.

leveät housut trendi sininen kukkakuvio kukat kuvioaiheet

Leveät housut ovat täydellinen symbioosi tyttömäisen ilmeen ja vahvojen naisten tyylin välillä. Vaikka ne eivät ole figuureita, ne voivat olla tyylikkäitä, tyylikkäitä tai jopa ylellisiä. Monimuotoisuus on valtava, eikä vain pituus vaihtele. Eri kankaat luovat erilaisen ulkonäön. Kukkakuviot ja raidat ovat erityisen suosittuja.

leveät housut trendiraidat sininen korkea vyötärönauha

Kun ajattelet kuviollisia leveitä housuja, kuvittelet heti kellopohjat etkä ole täysin väärässä. Suunnittelijat tulkitsevat ne kuitenkin uudelleen, ja hippihenki unohtuu, ja uusi uskomus on tyylikkyys ja jalkatila. Musta saattaa olla paras valinta ja takuu kiitotien ilmeelle, joka sopii erinomaisesti jokapäiväiseen elämään tai tyylikkääseen illalliseen.

leveät housut trendiväri kevät sinappi limenvihreä

Kangashousut naisille, joilla on korkea vyötärönauha ja leveät lahkeet, ovat erityisen edullisia. Tällaisista malleista tuli erittäin suosittuja Coco Chanelin, Marlene Dietrichin, Marilyn Monroen keskuudessa ja niitä pidetään nyt klassikoina. Yhdessä pumppujen tai korkokenkien kanssa ne loivat erittäin pitkän jalan.

leveät housut trendifarkut urheilulliset lenkkarit

Leveät housut sopivat myös upeasti trendikkään urheilutyylin kanssa. He haluavat olla tyyliltään rennosti yhdistettynä lenkkariin tai litteisiin kenkiin. Rohkeat naiset ovat tervetulleita luomaan ylimitoitetun ilmeen. Löysät topit toimivat täällä varsin hyvin. Muuten vyötärönauhaan tai vyötäröhihnaan kiinnitetty hahmoa ympäröivä yläosa on aina hyvä idea.

leveät housut trendi pastelli vaaleanpunainen jauhe

Leveiden housujen trendi on pysäyttämätön ja jokaiselle maulle löytyy jotakin. Leikkaus on erittäin mukava, nykyiset mallit ovat monipuolisia ja vaihtelevat ylellisestä arkeen urheilulliseen.

leveät housut trendi punainen halkio

leveät housut trendi mustat punaiset reunat

leveät housut trendi raidat sininen valkoinen denim takki t-paita

leveät housut trendi schwraz urheilulliset valkoiset lenkkarit

Previous Post
Ruokavalio ilman hiilihydraatteja – laihtua nopeasti ja tehokkaasti
Next Post
Miesten rintaharjoittelu kotona – lihasten rakentaminen koronakriisin aikana