15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mikä väri sopii khakin kanssa? Kuinka yhdistää trendiväri oikein

Khakihousuissa yhdistyvät kesäsyksyn vaatteet

Khakinvihreä on väri, joka viime aikoihin asti liittyi yksinomaan armeijan univormuihin. Nykyään sotilaallinen tyylikkyys on tulkittu uudelleen ja trendiväristä on tulossa katseenvangitsija. Monipuolisuutensa vuoksi khaki on todellinen muodin perus, eikä sitä pitäisi puuttua missään vaatekaapissa. Khakin sävyt voivat vaihdella vaaleanruskeasta oliiviin. Joten herää kysymys: mikä väri sopii hyvin khakin kanssa? Joten tänään annamme sinulle muutamia vinkkejä siitä, miten voit yhdistää tämän neutraalin vihreän sävyn oikein.

Kuka sopii khakiin?

Khaki-takki punahiuksinen tyttö vaalealla iholla

Khakin väri on monipuolinen ja siinä on monia eri vivahteita. Tästä syystä ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on varmistaa, että olet valinnut oikean tyypin khakin sävyn.

Vihreä näyttää erityisen hyvältä punapäät. Ja vaikka vahvat vihreät sävyt luovat liian voimakkaan kontrastin, mykistetty khaki korostaa tyyliä harmonisella tavalla. Joten jos sinulla on punaiset hiukset, voit käyttää jokaista sävyä ja jopa kokeilla täydellistä khakin ulkoasua.

Yhdistä khakit saadaksesi vaaleat ihot loistamaan

Ruskehtavan vihreät sävyt sopivat täydellisesti blondeille, joilla on “lämmin” ilme. Khakinvihreä ja beige antavat vihreiden tai hasselpähkinänruskeiden silmien ja oliivi- tai persikka -ihon erottua.

Harmaa pohjavärinen khaki sopii oliivinvärisiin brunetteihin

Tummat brunetit näyttävät parhaiten harmahtavilta, tummilta khakeilta, joissa on tuhkainen pohjaväri. Muuten, sana “khaki” tulee hindusta eikä tarkoita mitään muuta kuin “pöly”.

Kesätyyppinen nainen, vaalea iho Yhdistä khaki kirkkailla väreillä

Naisten, joilla on vaalea iho, tulee olla erityisen varovaisia ​​khakinvihreän kanssa, koska tämä väri voi korostaa kalpeutta ja saada ihon näyttämään epäterveelliseltä. Voit torjua tämän vaikutuksen kääntämällä huomiosi pois kasvoistasi. Valitse esimerkiksi hame tai khakihousut ja yhdistä ne valkoiseen yläosaan. Käytä persikan vaaleanpunaista, terrakotta- tai violettia huivia khakinvihreän parkasi kanssa.

Mitkä värit sopivat khakinvihreään?

Muut maanvärit, kuten atraksiittitiilenpunainen beige, sopivat hyvin khakin kanssa

Khaki on jalo väri, joka kuuluu maan sävyihin ja joka voidaan yhdistää harmonisesti samoihin luonnollisiin väreihin: beige, ruskea, terrakotta, antrasiitti, okrikeltainen. Ajattele lämpimiä maanläheisiä syksyn värejä, jotka voivat sietää ja sataa.

Khaki voidaan yhdistää muihin lämpimiin väreihin beige ruskea oranssi

Harmoninen, lempeä yhdistelmä luodaan yhdistämällä khaki rauhallisiin, neutraaleihin sävyihin, kuten suklaa, kahvi, hiekanbeige ja vaaleanharmaa. Tällaiset yhdistelmät muodostavat myös parhaan perustan armeijan tyyliin.

Värit, kuten luumun violetti vaaleanvihreä hiekan väri, sopivat hyvin khakin kanssa

Kyllästetyt, rikkaat värit ja vaikuttava värisyvyys sopivat myös kauniisti yhteen khakinvihreän kanssa. Munakoiso, viininpunainen, marsala, kirsikanpunainen ja tumman violetit sävyt näyttävät hyviltä!

Mikä väri sopii khakin violetin harmaan kanssa?

Jotta tällainen väripaletti ei tummuisi liikaa, voit myös yhdistää vaalean oliivinvihreän ja kerman. Vaaleanharmaat sävyt, kuten vaaleanharmaa ja hopeanharmaa, ovat toinen vaihtoehto. Harmaan pitäisi näyttää viileältä kontrastin luomiseksi lämpimälle violetille.

Khaki saa kirkkaat värit loistamaan punaisina

Khaki saa lämpimät värit loistamaan! Se voidaan yhdistää upeasti keltaiseen, oranssiin, punaiseen, vaaleanpunaiseen ja kaikkiin niiden vivahteisiin. Hiljainen vihreä sävy luo täydellisen taustan asun värikkäille aksentteille, kuten punaiselle huiville, punaiselle kaulakorulle sekä punaisille laukkuille ja kengille.

Khaki ja pastellisävyt yhdistävät kevään

Mikä väri sopii khakin keltaisen sinisen harmaan kanssa

Khakinvihreä voidaan myös yhdistää kauniisti sinisiin ja harmaisiin sävyihin. Esimerkiksi tummansinisellä on viileä ja rauhoittava vaikutus, ja se on mukava vaihtoehto mustalle. Keltainen ja vihreä valettu lisää väriä.

Sininen ja harmaa sävyt sopivat täydellisesti khakin kanssa

Pastellisävyt laventeli, vaaleansininen, lila sopivat hyvin khakin kanssa

Violetin sävyillä khaki luo myös erityisen harmonisia yhdistelmiä. Tyylikäs ja kirkas samaan aikaan lila ja laventeli korostavat värejä ja kuuluvat lähes jokaiseen vaatekaappiin. Taupe voi täydellisesti pyöristää värivalikoiman.

Yhdistä khaki

Khakihousuissa yhdistyvät tavalliset värit valkoinen musta

Selkeillä väreillä

Luo yksinkertainen, rento ilme pukeutumalla khakiin muiden neutraalien värien kanssa. Valkoinen toppi ja khakihousut ovat helppokäyttöinen asu, jota voit käyttää päivittäin. Voit myös käyttää tummansinistä bleiseriä modernimpaan toimistoon.

Yhdistä khakihame mustaan ​​tai valkoiseen yläosaan

Khaki voi myös näyttää hyvältä yhdessä mustan kanssa, vaikka visuaalista tasapainoa on vaikea säilyttää. Jos valitset tämän konseptin, muista sisällyttää kolmas väri, joka toimii kokonaisuuden kirkkaana aksenttina. Tässä muutama esimerkki:

  • valkoinen toppi, jossa khakinvihreä hame, yhdistettynä mustiin sandaaleihin ja mustaan ​​laukkuun.
  • musta yläosa, jossa on suuri valkoinen painatus, sopii hyvin khakihousujen ja mustien saappaiden kanssa

Jos haluat pehmeämmän ilmeen, yhdistä khaki tummanruskean sävyn kanssa, kuten espresso tai tumma suklaa.

Raikkaat pastellisävyt sopivat hyvin khakin kanssa

Yhdistä khaki pastelliväreihin ruusun mintunvihreä

Keväällä ja kesällä luonto ei vain näytä kauneimmillaan. Asumme loistavat myös raikkaissa pastellisävyissä. Nämä näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja välittävät ripauksen romantiikkaa. Puuteriroosa ja mintunvihreä saavat aikaan erityisen hienostuneen ulkonäön.

  • Käytä valkoista yläosaa ja lyhyttä vaaleanpunaista takkia, jossa on pitkä khaki -laskostettu hame.
  • Viikonlopun brunssille yhdistä khaki -shortsit lila- tai persikanvärisen yläosan kanssa.
  • Yhdistä valkoinen mekko, jossa on khaki -bleiseri ja alastomat pumput.

Värikäs ja silmiinpistävä

Khakihousut kirkkailla väreillä yhdistyvät oranssiin koralliin

Jos haluat saada huomiota herättävän kirkkaan värin parrasvaloihin, khakinvihreä on täydellinen neutraali tausta sille. Yhdistä esimerkiksi oranssi toppi khakihameeseen ja mustiin peep -varpaisiin. Asu, joka koostuu khakinvihreästä housupuvusta ja korallipuserosta, välittää rentoa naisellisuutta.

Rikkaat jalokivisävyt

Yhdistä khakinvihreä ja violetti munakoiso bordeaux

Kun kirkkaat sävyt, kuten vaaleanpunainen ja mandariini, ovat hieman mukavuusalueesi ulkopuolella, voit pukeutua khakiin upeilla jalokiviväreillä. Safiirinsininen, smaragdinvihreä ja violetti ovat erityisen jännittäviä ja viimeistelevät asuja hetkessä. Yhdistä khaki-lyijykynähame rubiininvärisellä V-pääntiepuserolla ja ruskeilla polvisaappailla näyttääksesi tyylikkäältä ja tyylikkäältä syksyllä.

Herättää silmiinpistäviä malleja elämään

Yhdistä khaki -takki raidalliseen yläosaan ja valkoisiin shortseihin

Värikkäät kuviot piristävät jokaista asua ja saavat sen näyttämään mielenkiintoisemmalta. Nykyään esimerkiksi raidat ja kukkakuviot ovat suositumpia kuin koskaan ja sopivat lähes kaikkiin asuihin. Yksivärinen vaate on parasta yhdistää silmiinpistävän kuvioituun yläosaan.

Safarityyliä ei voi kuvitella ilman khakia ja beigeä

Khakinvihreä beige ja valkoinen safarityylinen vaatetus

Sotilaallisen tyylikkyyden lisäksi on toinenkin vaatetyyppi, joka olisi mahdotonta kuvitella ilman tätä väriä – safarityyli. Luonnolliset materiaalit, käytännölliset yksityiskohdat, yksinkertaiset, löysät leikkaukset, luonnolliset värit – nämä ovat safarivaatteiden erityispiirteitä. Värit khakinvihreä, beige ja valkoinen ovat tyypillisiä safari -ilmeelle.

Khaki voidaan yhdistää kauniisti beigeen

Paidamekko, jossa rintataskut, on erinomainen ratkaisu lämpimään vuodenaikaan. Tämä mekko voidaan yhdistää täydellisesti nahkaisiin sandaaleihin. Myös puusta tai korkista valmistetut korkokengät sopivat harmonisesti kokonaiskuvaan. Asun voi täydentää leveällä nahkavyöllä tai pitkällä nahkanauhalla.

Myös haalarit tai vaalea puku khakin värisenä näyttävät erittäin tyylikkäiltä. Tämä sopii hyvin kultaisen nahan tyylikkäiden sandaalien kanssa. Rentouden lisäämiseksi yhdistä lyhyet beige -shortsit valkoiseen yläosaan ja pitkä khaki -liivi.

Safarityyliset khaki- ja beige -vaatteet

Khaki, jossa on mustat kuluvat sandaalit, mekkohousut, joissa on crop top -haalari

Khaki violetti turkoosi oranssi yhdistelmät catwalkilta

Khaki -toppi yhdistää mustat ja valkoiset violetit farkut

Previous Post
Hääkampaus pitkille hiuksille- 60 tyylikästä kampausta
Next Post
Sido ja kiedo talvihuivi tyylikkäisiin asuihin joka päivä näillä sidontatekniikoilla