15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Behrad Ghodsin tyylikkäät naisten kengät 3D -tulostimille

naisten kengät 3D -tulostinkokoelma tyylikäs muotoilu

ATOSSA on erityinen kokoelma Naisten kengät. Suunnittelu on peräisin Behrad Ghodsilta. Tarkemmin sanottuna ATOSSA on projekti, joka käsittelee eri mallien ja mallien kehittämistä. Tämä luo järjestelmiä, jotka vähentävät valmistusprosesseja.

Naisten kengät Atossa -mallistosta

naisten kengät atossa -kangashihna 3D -tulostin

Tämä antaa asiakkaille nopean pääsyn uusiin tuotteisiin. Suunnittelijan idea on antaa naisille mahdollisuus tulostaa naisten kengät itse kotona. Asiantuntijat ennustavat, että kaikilla on tulevaisuudessa 3D -tulostin kotona. Koska 3D -tulostinta ei ole vielä optimoitu yksityiskäyttöön. Voidaan siis sanoa, että Behrad Ghodsi uskaltaa ottaa ensimmäisen askeleen tällä tavalla ja johtaa prosessia, jotta tuotantoaikaa ja -kustannuksia voidaan lyhentää paljon lähitulevaisuudessa ja jokainen voi käyttää monenlaisia ​​tuotteita, mm. nämä naisten kengät valmistettavaksi.

Mustat naisten kengät 3D -tulostimesta

naisten kengät musta muotiidea käytännöllinen behrad ghodsi

Tätä varten jo tuotetut mallit olisi toimitettava CAD -tiedostoina. Tämä koskee myös tätä naisten kenkien mallia. Suunnittelu on suunniteltu siten, että se voidaan tuottaa tavallisella 3D -tulostimella ilman ongelmia ja virheitä. Se on hieno uutinen kaikille naisille, joilla on kenkäfetissi!

Viehättävä naisten asu

kengät naisten asuidea takki harmaa hame 3d -tulostin

Nämä naisten kenkien mallit on valmistettu mustasta väristä. 3D -tulostin luo alustalle alkuperäisen muodon, joka kiinnitetään sitten jalkaan hihnoilla tai hihnoilla. Jatkossa on saatavana malleja, joissa on laaja valikoima malleja, jotta jokainen voi löytää oikean makuun ja jokaiseen asuun.

Naisten kenkämallisto tulee Behrad Ghodsilta

kengät naisten tyylikäs mekko 3d -muotoilu

Tyylikkäät kengät jokaiseen asuun

kengät naisten kokoelma muoti 3d -tulostinideaprojekti

Suunnittelija Behrad Ghodsi.

Previous Post
Silmämeikkivinkit – Kuinka teet alaluomen oikein?
Next Post
Joulupallojen maalaus lasten kanssa – vinkkejä ja paljon ideoita, jotka saavat sinut rakastumaan