15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Naisten asusteet – Accessorize 2014 -mallisto

Accessorize-summer-trend-2014-beach-rannekorut

Tanskalainen malli Nina Agdal on jälleen valokeilassa Naisten asusteet. Accessorizen uusi kokoelma esittelee upeita merkkituotteita naisille kesällä. Kampanjan upeat valokuvat otti Ben Waller Los Angelesissa, ja mallin muotoili entinen Harpers Bazaarin stylisti Naomi Miller. Kaunis blondi esittelee runsaan valikoiman ulkonäköä kiiltävästä naisellisuudesta tyylikkäisiin, viileisiin ranta -asuihin.

Uusi Naisten asusteet tämä kesä tulee pian tavarataloihimme. Virallisen kesän alussa jokainen nainen voi odottaa tyylikkäitä, viileitä käsilaukkuja ja kauniita koruja. Jokaiselle on jotakin. Upeille Accessorize -käsilaukkuille on ominaista klassinen, moderni muotoilu ihastuttavissa pastellisävyissä makeisiin vaaleanpunaisiin ja sinisiin muunnelmiin. Tyylikäs brittiläinen linja suosii kauniita kirjakasseja, niin sanottua Schopperia uusimmalla polttoaineella ja viileitä lompakkopusseja, jotka ovat erittäin naisellisia, vaikka joissakin malleissa on myös epätavallinen tyyli.

Muoti-friikeillä, joilla on kyltymätön silmä lausuntokoruihin, on laaja valikoima muodikkaita kaulakoruja, viileitä rannekoruja ja värikkäitä sormuksia, jotka ovat todellisia katseenvangitsijoita kesäkuukausina. Linja Naisten asusteet Tämä merkki on loistava inspiraatio jokaiselle naiselle.

Halutut naisten kengät

Ballerina Blue Pants -rannekorut

Accessorize Summer 2014 Collection tarjoaa myös toivottavia naisten kenkiä, jotka ovat henkeäsalpaavan kauniita. Brändi korostaa tyylikästä kosketusta mielenkiintoisilla pumpuilla eri väreissä. Linja tukee kuitenkin käyttömukavuutta etualalla. Naiselliset litteät sandaalit ja tyylikkäät ballerinat tai metallikappaleiset kengät kuuluvat kesän 2014 Accessorize -malliston parhaisiin kesämalleihin. Trendi tietysti hukuttaa markkinat, kun sesonkiaika kuumilla lämpötiloillaan stimuloi naisen kehoa ja mieltä.

Merenkulun muoti on tulossa

sininen-valkoinen-raidallinen-haalari-jahdissa

Beach-bag-bikini-top-yellow-short-pants-on-the-yacht

Vaaleanpunainen on trendikästä

pitkät ketjut rannerenkaita rannalla

läpinäkyvä-tunika-lompakko-lyhytketjuinen

Värikkäät kaulakorut, värikkäät tunikat

Naiset-Asusteet-Branded Fashion-Rannekorut-Nina-Agdal

Mukavuus etualalla

Schopper-Taschen-White-Ballerinas-Accessorize-Tuotemerkki

mukavat laukut-kengät-nahkalaukut-pastellisävyt

Kesäpukeutumisvinkkejä – Trooppinen lämpö kaupungissa

Previous Post
Oikeiden aurinkolasien valinta – mikä on tärkeää tietää?
Next Post
Joululahjat – syötävät ja käsintehdyt ideat