15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oliivinvärinen iho: mikä meikki ja mikä hiusväri tasoittaa ihoa?

oliivinvärinen iho, joka muodostaa meikkivinkkejä

Olet juuri ostanut uuden pohjan ja olet erittäin innoissasi kokeilemaan sitä. Mutta hämmästykseesi hän näyttää siltä, ​​että olit The Walking Deadin tähti. Väri on liian tuhkainen! Joten palaat ja saat lämpimämmän sävyn, mutta sitten näytät siltä, ​​että olet ollut solariumissa liian kauan. Tietenkään se ei myöskään ollut oikea säätiö sinulle. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että ihosi sävy on jossain lämpimän ja viileän välissä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oliivi iho.

Miltä oliivin iho näyttää?

Poskipuna oliivi -iholle Gigi Hadidi

Jos ihollasi on kelta-vihreä pohjavire, sanotaan, että sinulla on oliivi-iho. Tätä ihon sävyä pidetään neutraalina ja se voi vaihdella keskivaaleasta vaaleaan. Karkeasti voidaan sanoa, että kylmillä talvi- ja kesätyypeillä on yleensä oliivinvärinen iho. Lisäksi erotetaan oliivinvärinen iho, jossa on kylmä ja lämmin sävy.

Meikkivinkit oliivin iho kylmä lämmin pohjavärityyppi

Lea Michele (yllä olevassa kuvassa, vasemmalla) on vaalea iho viileällä oliivinvärisellä pohjavärillä, kun taas Maria Menounosin (oikealla) oliivinvärisellä iholla on lämmin, kellertävä pohjaväri.

Minulla on oliivinvärinen iho vaalean ja tumman välissä

Muuten, ranne on loistava ihon alavärin määrittämiseen. Katso ranteiden suonet. Jos ne ovat vihreitä, niillä on lämmin sävy. Jos suonet ovat sinisiä, sinulla on viileä pohjavire. Jos niissä on molempia värejä ja ne näyttävät sinivihreiltä, ​​sävysi ovat neutraalit. Mitä vaaleampi iho, sitä viileämpi pohjavivahteesi, kun taas tummalla, oliivinvärisellä iholla on lämmin, kultainen sävy.

oliivinvärinen iho, talvityyppi, vihreät silmät

Mikä meikki oliivi -iholle?

Oliivinvihreä vihreä-vaalea pohjavärimeikki

Mitä tulee meikkiin, ihon sävyn tunteminen on tärkeää. Esimerkiksi säteilevät värit kaunistavat kellertävän oliivin väriä ja saavat sen näyttämään raikkaalta.

Oikean pohjan valitseminen oliivi -iholle

Oliivinvärinen iho on siunaus, koska se hehkuu kuin aurinko on suudellut sitä eikä muutu punaiseksi! Tämä on valtava etu, koska sinulla ei ole paljon peitettävää. Yleensä “neutraaliksi” merkityt meikkivoiteet sopivat oliivi -iholle, mutta voit kokeilla sekä lämpimiä sävyjä että viileitä. CC- tai BB -voiteet ovat myös hyvä valikoima.

oliivin iho poskipuna persikka Miranda Kerr

Paras poskipuna oliivi -iholle

Oliivin iho näyttää raikkaammalta ja punastua persikkaa ja vaaleanpunaista. Toinen sävy, jonka voit valita, on pronssi. Pieni hohtaa voi toimia hämmästyttävän hyvin poskipuna ja korostusväri.

Kesätyyppi Oliivi iho vaaleat hiukset Gigi Hadid

Luomiväri oliivi -iholle

Kun on kyse täydellisestä luomiväristä oliivi -iholle, kulta- ja pronssisävyt ovat ihanteellisia. Jos haluat kokeilla, voit valita syvän sinisen ja violetin tai kauniin hohtavan smaragdinvihreän. Klassiset mustat savuiset silmät näyttävät myös hyviltä.

Oliivinvärinen huulipuna Alicia Vicander

Huulipuna oliivi -iholle

Hienoista alastomista ja vaaleanpunaisista kirkkaisiin appelsiiniin ja purppuraan on olemassa erilaisia ​​huulipunavärejä, jotka sopivat hyvin oliivin ihon kanssa.

Olive Skin Balayage suklaa -oranssit huulet

Mikä hiusten väri oliivi -iholle?

Aivan kuten täydellinen meikki, ihosi sävyä imartelevan hiusvärin valitseminen on kriittinen ulkonäkösi kannalta. Näytämme sinulle, mitkä vivahteet asiantuntijoiden mukaan sopivat erityisen hyvin oliivinvärisille naisille.

Kastanjanruskea

Kastanjanruskea näyttää erittäin jaloilta ja imartelee lämpimää tyyppiä vaalealla iholla. Jotta tämä ilme toimisi, alavärien ei pitäisi olla oransseja tai liian punaisia, vaan pikemminkin ruskeita. Ruskeat hiukset, joissa on punainen valettu, ovat ihanteellisia tällaisessa tapauksessa, koska ne luovat mukavan kontrastin kasvoille.

Kaneli ruskea

Yhdeksän tapausta kymmenestä tapauksesta oliivi -ihoisilla naisilla on hiukset, jotka ovat luonnollisia, lämpimiä. Joten kaikki, mikä näyttää viileältä, muuttuu sopimattomaksi. Vaikka et halua värjätä hiuksiasi, muutama säikeen pituus riittää.

Oliivin ihon sävyä varten tällaisia ​​pronssikoristeita tulee käyttää säästeliäästi ja levittää balayage -tekniikalla. Ne pehmentävät luonnollisesti tummanruskeiden hiusten väriä ja lisäävät liikkuvuutta. Tämä saa ihon näyttämään heti säteilevämmältä.

Kanelinruskea hiusväri oliivin iho Eva Mendez

Karamelliväri

Karamelliväri tumma lähestymistapa oliivi -iholle

Karamellisävyt ovat täydellisiä, kun haluat värjätä hiuksesi kirkkaasti. Kampaajat neuvovat olemaan kaikenkattavia. Pikemminkin valita joitakin tuhkaisia ​​aksentteja balayage -tekniikan ja tumman lähestymistavan kautta. Tällaiset värit toimivat harmonisesti vain silloin, kun ne eivät ole suorassa kosketuksessa ihon kanssa. Muuten se näyttää kellertävältä.

Karamelli hiusväri oliivin iho longbob

Kaneli ruskea hiusväri oliivin iho Alyssa Milano

Kesätyyppinen oliivin iho siniset silmät hiusten väri kaneli

Platina blondi

Platina vaaleat hiusten väri oliivi iho Rita Ora

Usko tai älä, voit värjätä hiuksesi platinablondiksi, jos sinulla on oliivi iho – ajattele vain Rita Oraa, Kim Kardashiania ja Pia Miaa.

oliivi ihon vaaleat hiusvärit kardashians

Varmista kuitenkin, että tämä hiusväri on erittäin huoltointensiivinen. Ei ole välissä, muuten iho näyttää kellertävältä. Kylie Jenner on loistava esimerkki tästä. Platinablondi korostaa oliivin ihoa, mutta tuhkainen tai harmaa sävy ei näytä yhtä räikeältä ja mahtavalta. Sen on oltava valkoinen blondi!

Mocha hiusten väri

Hiusten väri oliivin iho Mocha Olivia Culpo

Mokka -sävyt sopivat hyvin oliivi -ihon kanssa. Ja tämä johtuu vihreistä sävyistä. Naiset, joilla on oliivinvärinen iho, voivat hyötyä tummasta hiusväristä, etenkin talvikuukausina, saadakseen heleän ihon hehkun. Mikä parasta, nämä värit tasapainottavat kelta-vihreitä sävyjä, ja tämä tekee yleisilmeestäsi ylellisen ja tyylikkään.

Älä kuitenkaan käytä tummempia hiusvärejä. Viileät ruskeat sävyt ovat ihanteellisia vaalealle iholle, jolla on oliivinvärinen sävy, kun taas tummat hiusvärit, kuten espresso ja mahonki tasaisempi tumma oliivin iho.

huulipuna oliivi -iholle

Previous Post
Ruokavalio ilman hiilihydraatteja – laihtua nopeasti ja tehokkaasti
Next Post
Miesten rintaharjoittelu kotona – lihasten rakentaminen koronakriisin aikana