15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kukkia häihisi – kauneimmat häätrendit vuodelle 2018

Häätrendit 2018 kukka -asetelma morsiamen kimppu

Hääsuunnittelu on paljon työtä ja voi olla stressaavaa. Päivämäärä, sijainti, vieraslista, hääbudjetti, hääpuku jne. – lista on pitkä. Yksi aikaa vievimmistä asioista järjestämisessä on hääkoristeet. Esimerkiksi hääkukkien valinnassa väriteemilla ja kausiluonteisuudella on usein suuri merkitys. Mutta aivan kuten muodissa, on myös häätrendejä, jotka tulevat ja menevät, kehittyvät tai muuttuvat. Ennen kuin sukellat häävalmistautumisen maailmaan, älä missaa tilaisuutta saada tietää vuoden 2018 uusimmista trendeistä “kukkia häihin”..

1. Alkuperäiset kukat häät

Häät kukat nousivat paikallisesti

Hääsuunnittelijan Maddie Dawkinsin mukaan ei ole mitään kuin tuoreet, alkuperäiset kukat, jotka on ostettu paikalliselta kukkaviljelijältä. Se ei ehkä aina ole halvin ratkaisu hääkukille, mutta se on ensisijainen valinta ympäristötietoisille ihmisille, jotka ovat tietoisia hiilijalanjäljestään ja haluavat tukea paikallista kehitystä.

2. Morsiuskimppu, jossa on paljon vihreää ja vähän kukkia häihin

Kukat häätrendeille vihreät harmaan sävyt

Luonnollisesti vihreiden kukkakimppujen ja kukka -asetelmien suosio on kasvanut viime vuosina. Monet morsiamet suosivat myös tätä vaihtoehtoa, koska se on halvempaa kuin tuoreet kukat. Tämä suuntaus jatkuu edelleen, eikä se muutu vuonna 2018. Vihreän eri sävyt luovat villin sekoituksen ja näyttävät mutkattoman tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Talvikuukausina vihreiden kimppujen tähdet ovat eukalyptus, oliivipuun oksat ja hopea -ragwort. Kevään lähestyessä morsiamet voivat tuoda runsaasti tuoreita tuoksuja yrteillä, kuten mintulla, rosmariinilla ja sitruunatimjamilla. Myös hienoja ovat valkoiset kukat, jotka erottuvat upeasti vihreää taustaa vasten.

Vesiputouksen morsiuskimppu, jossa on vehreyttä, mehikasveja ja valkoisia ruusuja

3. Ranunculus ovat uusia pioneja

Ranunculuksen kukat häät kevät huhtikuu toukokuu kesäkuu

Pionit ovat häät klassikko (ja huhu on, Meghan Markle suosikki kukka), mutta ne eivät ole ainoa kukka, joka on erityisen suosittu tänä vuonna. Cloni (Clooney) Ranunculus on uusi suosikki kukka Kevään häät. Se on peräisin samasta perheestä kuin leinikki ja on erittäin herkkä ja romanttinen. Cloni ranunculus voidaan yhdistää upeasti freesian ja salviavihreiden lehtien kanssa.

valkoiset pionit gypsophila ruusut

kohdassa kesä Pionit löytävät epäilemättä tiensä morsiamen kimppuihin kaikkialla. Kuitenkin häät kukkakaupat suosittelevat kokeilemaan erilaisia ​​romanttisen kukan lajikkeita. “Äidin valinnan” pioni on erityisen kaunis. Se on niin tyylikäs ja jalo kukka, jota voidaan käyttää myös yksin koristeena pienessä kimpussa.

Morsiuskimppu syksy daaliat oranssi valkoinen violetti

Ja syyskuusta lähtien? Upeat daaliat lumovat meidät kauneudellaan. Ne voidaan yhdistää täydellisesti ruusuihin ja gypsophilaan, ja niitä on saatavana useissa eri väreissä. Marjat, siniset ohdakkeet ja oksat voivat täydentää kukkakimppua ihanasti.

Häät talviruusut oranssi vihreä harmaa

Talvikuukausina kaikki pyörii klassisen ruusun ympärillä. Morsiamet, jotka menevät naimisiin talvella, haluavat usein, että hääkoristeet välittävät lämpöä ja juhlaa. Ruusutyypit, kuten “Faith”, “Sweet Avalanche” ja “Quicksand”, näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja sopivat täydellisesti vintage-tyyliseen hääkoristeluun. Ne näyttävät myös hyvältä sekoitettuna käpyjen ja marjojen kanssa.

4. Vaimennetut sävyt ovat, norsunluu ja vaaleanpunainen ovat poissa

Kukat häät salvia vihreät ruusut hopea ragwort luumu violetti ranunculus

Vuoden 2017 norsunluun, ruusun ja punastumisen sävyjen jälkeen mykistetyt ja syvät sävyt, kuten luumu ja salvia vihreä, ovat nyt erittäin suosittuja. Värikontrastien ja rennomman, luonnollisen, romanttisen tyylin suhteen kukkakimput muistuttavat renessanssikuvaa, jossa on asetelma. Karkkien värejä suositellaan morsiammille, jotka haluavat kimppuunsa väriä. Koralli, vaaleanpunainen ja limenvihreä luovat todellisen wow -tekijän.

5. Kukkakimput pienenevät ja pienenevät

pieni morsiamen kimppu ranunculus valkoinen vihreä ruoho

Miksi vaivautua valitsemaan unelmiesi mekko piiloutumaan jättimäisen kukkakimppun taakse? Pienempiä kukkakimppuja, jotka vain täydentävät mekkoasi, on helpompi käyttää, ne ovat imartelevampia kamerassa ja erittäin tyylikkäitä.

6. Yksittäinen kukka rehevän morsiamen kimppun sijasta

yhden varren kukkien trendihäät morsiamen kimppujen daalioiden orkideoiden sijasta

Vuonna 2018 on nousemassa uusi kukka -trendi, joka kääntää viime vuoden suosikit. Painopiste on yksittäisissä kukissa XXL -muodossa. Valitse ylisuuri trooppinen lehti, kuten Monstera, yhdessä orkidean kanssa tai valitse suurikukkainen kukka, kuten pioni ‘Shirley Temple’ tai dahlia ‘Cafe Au Lait’.

Kukkia häihin XXL yhden varren kukkia

Suuntaus keskittyy laatuun määrän sijaan, mutta se on myös houkutteleva vaihtoehto morsiamen budjetille. Tyylikäs ”Single Stem Bouquet”, jos se tehdään oikein, voi vaikuttaa yhtä voimakkaasti kuin mehevä kimppu. Yhden varren trendi olisi järkevä myös morsiusneitoille ja kukka -tytöille. Kunniapiika, joka joutuu jakamaan niin monta vastuuta suurena päivänä, olisi myös onnellinen.

7. Morsiuskimppuun sopiva Boutonnière

Valkoinen Gardenia Boutonnière sulhasen taskukukka

Boutonnières on kiinnitetty takin rinnan napinläpeen. Ja koska mikään sulhanen ei halua käyttää pientä puutarhaa rintansa, vuoden 2018 boutonnière -trendi osoittaa myös hienovaraisempaan suuntaan. Miehet pitävät “yksinkertaisista ja tyylikkäistä” aksentteista ylellisten koristeiden sijaan. Esimerkiksi yksi ihanan tuoksuva gardeniakukka olisi tarpeeksi täydellinen. Tukeva kukka näyttää myös raikkaalta koko päivän ja pitkälle yöhön.

Boho morsiamen kimppu ranunculus lehtien salvia vihreä

Previous Post
Ruokavalio ilman hiilihydraatteja – laihtua nopeasti ja tehokkaasti
Next Post
Miesten rintaharjoittelu kotona – lihasten rakentaminen koronakriisin aikana