15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee hääpöydän numerot itse – 6 nopeaa DIY -ohjetta

taulukonumerot hääideoille-ohjeet-viime hetken helppo

Jotta hääsi vieraat löytäisivät paikkansa nopeasti ja helposti etkä haluaisi palkata jakelijaa tähän tarkoitukseen, on edullista laatia eteisen sisäänkäynnille luettelo, joka antaa jokaiselle vieraalle heidän pöytänumeronsa. Jotta tämä järjestelmä olisi täydellinen, taulukon numeroita ei tietenkään saa puuttua taulukoista. Ja juuri siksi on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka sopivat muihin pöydän koristeisiin ja saavat aikaan kauniin kokonaiskuvan. Voit myös säästää kustannuksia, jos teet yksinkertaisesti häätaulukon numerot itse. Olemme koonneet kauniita malleja, joita kokemattomat harrastajat voivat jäljitellä vain muutamalla askeleella.

Vintage -tyyliset hääpöydän numerot liitutaululla

taulukonumerot häille pika-ideat-taulukot-näyttö-lyhdyt

Jos haluat tehdä siitä erityisen helpon itsellesi, käytä yksinkertaisia ​​tauluja, jotka on merkitty vastaavilla numeroilla. Tällaisissa minibaareissa on jo tarvittava vintage -tunnelma. Voit kuitenkin tehdä niistä myös hieman yksilöllisempiä tarjoamalla heille telineitä ja maalia ja yhdistämällä ne itse suunnitelluihin lyhtyihin. Ehkä löydät valmiita levyjä telineistä. Jos ei, hanki vain ylimääräistä ja liimaa levy jalustaan. Tarvitset myös lasilyhdyt, joissa on vastaava muotoilu, kaunis kangas, moniväriset maalit missä tahansa värissä ja tuoreita tai tekokukkia. Jos valitset todellisia kukkia, hanki ne aikaisintaan hääpäivänä tai valitse ne, jotka voit kuivata.

taulukonumerot hääohjeille-diy-deco-häät-pöytä-värit-vintage

Jos levyissäsi on puurunko, voit värjätä ne yhdessä jalustan kanssa. Teippaa levy itse varotoimenpiteenä, jotta se ei tahraa maalia. Lyhdyt voidaan myös maalata. Kun maali on kuivunut, lasi voidaan hioa varovasti siellä ja täällä houkuttelevan nuhjuisen ilmeen luomiseksi. Kääri pala kangasta jokaisen lyhdyn ympärille ja laita lämpökynttilä jokaiseen lyhtyyn. Liimaa jalat laudoille ja aseta ne sitten kuin kansi lyhtyyn. Heti kun kaikki vieraat ovat istuneet, häiden pöydän numerot voidaan yksinkertaisesti poistaa lampusta ja kynttilä sytyttää. Jäljellä on vain merkitä taululle jokainen pöydän numero ja pöydän koristelu puulla on valmis. Jos et löydä kehyksiä, voit myös suunnitella häiden pöydän numerot kuvakehyksillä.

Valoinen numero puussa

taulukko-numerot-häät-keiju valot-puu-inspiraatio-helppo-näppärä

Tämä muunnelma on hieman monimutkaisempi puusta valmistettujen pöydän numeroiden osalta. Tarvitset neliönmuotoisen puulevyn, naulat (mieluiten kuparista), kaksi paristokäyttöistä keijuvalaisinta, puulakan, kaksipuolisen teipin ja vasaran, poran ja numeroiden mallit. Maalaa puulevy millä tahansa värillä. Valmista kaavain, kun lakka kuivuu. Valmista paperiin reiät. Sitten siirrät tämän levylle asettamalla mallin puulevylle ja yksinkertaisesti lyömällä reikien läpi lyijykynällä. Näiden merkintöjen tulisi siksi olla suunnilleen tasaisesti toisistaan. Lyö nyt naulat levyyn. Niiden kaikkien pitäisi olla suunnilleen yhtä syviä levyssä, eivätkä ne saa tulla ulos.

pöytänumerot-häät-lamput-valaistus-pöytäkoristeet-alkuperäinen-puulevy-ohjeet

Määritä, missä keiju valot pitäisi tulla ulos laudalta ja merkitse paikat. Poraa reiät näille alueille. Nyt voit ensin porata jokaisen valosarjan reiän läpi takaa ja kääriä sen sitten kynsien ympärille. Tämän pitäisi luoda mukava kuvio eikä kaoottinen sekava. Piilotat levyn takana olevan kytkinpainikkeen kiinnittämällä sen kaksipuolisella teipillä. Ensimmäinen näistä houkuttelevista puisista hääpöydän numeroista on valmis asennettavaksi.

Tee häiden pöydän numerot kynttilöillä

pöytä-numero-häät-kynttilä-numero-kynttilänjalka-decoupage

Vahapaperin, pehmopaperin, lämpöpistoolin ja mukavan värillisen tai huopakynän avulla voit muuttaa yksinkertaiset kynttilät kauniiksi paikkanumeroiksi hääpöydälle. Sinun tarvitsee vain käyttää numeroita koristamaan kynttilöitä. Voit valita kynttilöiden värin itse. Huomaa kuitenkin, että tämän on myös vastattava pehmopaperin väriä ja että sinun on myös kirjoitettava kynällä, joka näkyy selvästi värillisellä lautasliinalla. Joten helpoin tapa työskennellä on valkoinen kynttilä. Pidä myös stensiilit valmiina numeroita varten.

pöytä-numero-häät-nopea-helppo-käsityö-ohjeet-aloittelijoille-idea-halpa

Leikkaa pieni pala pehmopaperia, joka on yhtä pitkä kuin kynttilä. Leveydellä itsessään ei ole väliä. Tämä riippuu täysin numerosi koosta. Aseta paperi ensimmäisen numeron päälle. Koska paperi on suhteellisen läpinäkyvää, numero on helppo nähdä ja se voidaan nyt jäljittää pehmopaperilla valitulla kynällä. Tarkista lopuksi, että numero on värjätty kokonaan. Tämän jälkeen voit leikata ylimääräisen paperin pois numeron ympäriltä. Leikkaa sitten pala vahapaperia, jonka käärit kynttilän ympärille sen jälkeen, kun olet asettanut numeron kynttilälle. Pidä vahapaperia paikallaan, lämmitä kynttilää hieman lämpöpistoolilla. Vaha alkaa sulaa ja pehmopaperi nousee. Varmista ennen vahapaperin poistamista, että olet kuumentanut kaikki pehmopaperin alueet. Poista vahapaperi ja anna kynttilän jäähtyä. Vaha sinetöi numeron täydellisesti.

Pöytänumeron haltija korkista

pöytä-numero-häät-maalaismainen-koriste-korkkikortti-pellava-pöytäjuoksija

Voit saada korkkihääpöydän numerot erittäin helposti ja nopeasti. Jokaista numeroa varten tarvitset kahdeksan korkkia, jotka voit koristella langalla tai nauhalla. Jos haluat tehdä nämä taulukonumerot häät itse, liimaa korkit yhteen kuvan osoittamalla tavalla. Yläosa tulee jättää pois, jotta kortti voidaan edelleen asettaa. Sido sitten lanka korkkien ympärille ja anna liiman kuivua hyvin. Sillä välin voit täydentää häätaulukon numeroinnin joko kirjoittamalla kortteja vapaasti tai tulostamalla ne.

Hääpöydän numerot – ideoita viime hetken koristeluun

pöytä-numerot-häät-puu-lanka-liima-syksy-pöytä-koristelu-maalaismainen

Jos olet päättänyt numeroida pöydät viime hetkellä, tarvitset nopean käsityöidean. Ja mikä voisi olla sopivampaa kuin tämä ainutlaatuinen idea. Langasta tehdyt numerot liimataan yksinkertaisesti kaikenkokoisille yksinkertaisille puulevyille. Tämä DIY -idea toimii todella kaikille ja kestää vain muutaman minuutin. Halutessasi voit maalata puun värillä tai käyttää kaunista nauhaa tai jopa pitsiä langan sijasta. Suunnittelua voidaan siis vaihdella ilman ongelmia.

Hääpöydän numerot, jotka on tehty DIY -korteista ja lyhtyistä

taulukko-numero-häät-lyhty-romanssi-valkoiset kortit-tinker-print

Tai miten yksinkertaisesti käyttää valmiita koristeita ja esineitä ja lisätä niihin itse tehtyjä kortteja. Sen ei välttämättä tarvitse olla lyhtyjä, kuten tässä esimerkissä. Muunlaiset lyhdyt tai jopa yksinkertainen kukkakimppu, maljakko ja vastaavat sopivat tähän tarkoitukseen. Voit saada erityisen nopeita kortteja, jos maalaat pahvilaatikoita liitutaulumaalilla ja kirjoitat niihin liidulla tai liitumerkillä.

Previous Post
Hääkampaus pitkille hiuksille- 60 tyylikästä kampausta
Next Post
Sido ja kiedo talvihuivi tyylikkäisiin asuihin joka päivä näillä sidontatekniikoilla