15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Thaimaan häät täynnä perinteitä ja maaginen tunnelma

a-thai-häät-syksyllä

Tänään esittelemme teille mielenkiintoisen häät, joka oli täynnä perinteitä ja kulttuurista rikkautta. Tarkoitettu on se Thaimaan häät Jo ja Bo, joka pidettiin morsiamen vanhempien kotona Thaimaan pääkaupungissa ja kesti kaksi päivää. Se heijasti Thaimaan perinteitä, mutta sisälsi myös muutamia länsimaisia ​​yksityiskohtia. Katso.

Perinteiset thaimaalaiset häät

vietetään thaimaalaisia ​​häitä

Vaatehuoneeseen valittiin perinteiset thaimaalaiset puvut. Tunnelmaan aikana Thaimaan häät Jotta se olisi mahdollisimman kodikas, morsian ja sulhanen päättivät järjestää brunssin puutarhassa, mikä uhmasi romantiikkaa. Värit olivat kulta, vihreä, keltainen ja vaaleanharmaa. Tämä väriyhdistelmä loi upean viehätyksen ja morsiamen mekko on aivan ihana. Katso kuvat Thaimaan häät ja anna itsesi olla lumottu sen taikuudesta, jota se huokuu.

Juhli thaimaalaisia ​​häitä maagisesti

Hääkakku-vieraspöytä-palveluksin

Vieraita viihdytetään perinteisellä musiikilla Thaimaassa ja tämän Aasian alueen herkuilla. Loppujen lopuksi eurooppalaiset ottavat thaimaalaisen naisen vaimokseen ja heidän perheensä pitäisi saada kaunein vaikutelma maasta ja sen ihmisistä. Perinteisten vaatteiden ei pitäisi olla oikein, vaan myös sulhasen ja morsiamen vanhempien talon tulisi olla aidosti suosittuja ja virheettömiä. Talon sisustus on vaikuttava ja maagisesti kaunis, ja kaksi ihmistä ovat säteilevän onnellisia vierekkäin thaimaalaisissa häissä.

ennen-alttaripöydän koristelu-thai-häät

Ympäröivät buddhalaiset munkit 

Thai-syksy-häät-morsian-sulhanen

Vanhemmat ovat iloisia lasten puolesta

Buddhalaiset-pienet-kiina-kattilat

Maaginen avioliitto rituaali

perinteistä musiikkia ja juhlia syksyllä

Vaiheet morsiamen noutamiseksi

Alttari-thai-häät-perinteiset-juhlia

Rakkauden voitto

Previous Post
Oikeiden aurinkolasien valinta – mikä on tärkeää tietää?
Next Post
Joululahjat – syötävät ja käsintehdyt ideat