15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee modernit joulukortit itse – trendikkäitä, abstrakteja ja alkuperäisiä joulukuvioita

tee nykyaikaisia ​​joulukortteja itse

Loppuvuoden lähestyessä haluamme toivottaa perheellemme, ystävillemme ja oikeastaan ​​kaikille muille, joilla on pysyvä paikka elämässämme, jotain mukavaa tulevalle vuodelle ja kiittää heitä menneestä ajasta. Joulukortit antavat meille mahdollisuuden ilmaista lämpimät toiveemme eri aiheiden kautta. Jouluna haluamme todella, että onnittelukortilla on se tietty asia ja se tekee vastaanottajan onnelliseksi. Jos haluat tehdä itse modernit joulukortit, jotka hämmästyttävät rakkaitasi, löydät sen tästä artikkelista.

Tee omia moderneja joulukortteja joulukuusi -aiheista ja muista talvimalleista

ideoita suunnittelu moderni abstrakti joulukuusi

Seuraavassa kuvagalleriassa olemme valinneet ideoita joulukortteihin, joissa on moderneja ja abstrakteja joulukuvioita, jotka toimivat inspiraationa. Upeita malleja voidaan tietysti muokata tarpeen mukaan, ne on helppo toteuttaa ja vaativat vain vähän materiaalia ja aikaa. Koska joulu ei perinteisesti voi pärjätä ilman upeasti koristeltua joulukuusta, joulusymboli ei saisi puuttua kortista. Abstrakti ja houkutteleva tulkinta joulukuusta tekee tästä yksinkertaisesta joulukorttisuunnittelusta.

abstrakti joulukuusi kuusen yksinkertainen

Voit suunnitella joulukuusi -aiheen villasta, langasta tai ompelulangasta halutulla värillä pahville. Voit hahmotella halutun aiheen viivoitimella ja lyijykynällä ja tehdä tarvittavat reiät neulalla. Täydellisen tuloksen saat poistamalla piirretyn aiheen ja vasta sitten neulomalla abstraktin kuvion neulalla ja langalla.

poro abstrakti lanka tee itsestäsi joulukuvioita

Suunnitteluvaihtoehdot ovat rajattomat. Voit käyttää samaa periaatetta monien muiden talvi- ja jouluaiheiden suunnittelussa. Päätät itse, haluatko näyttää kyseisen kuvan yksityiskohtaisesti, vai haluatko vain tehdä joulukortin itse kuvion ääriviivoilla. Nykyaikaisille joulukorteille on yleensä ominaista yksinkertaisuus ja minimalistinen hahmojen esitys. Voit vapaasti valita perinteisiä aiheita, kuten lumihiutaleen, erilaisia ​​joulukuusi koristeita tai tähtiä. Brodeerattu poro näyttää myös erittäin söpöltä. Mielenkiintoisen tulkintasi ansiosta jopa kaikkein vähäpätöisimmät aiheet näyttävät täysin trendikkäiltä.

Tyylikäs joulukortti, joka sopii liikekumppaneille

leikkaa moderni joulukuusi ja tee oma joulukortti

Etsitkö joulukortin muotoilua, joka näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä ja sopii liikekumppaneille, työtovereille ja yrityksille, niin ehkä yllä olevan kuvan käsityöidea olisi erinomainen idea. Tätä mielenkiintoista joulukuusta varten sinun on ensin luonnosteltava useita pieniä kolmioita ja leikattava ne sitten leikkurilla niin, että leikatut paperinpalat taitetaan alas. Leikkaa toinen samankokoinen kortti yksivärisestä pahvista, jonka väri näkyy pienten aukkojen läpi.

Suunnittele moderneja joulukortteja glitterillä

glitter lumihiutaleet suunnittelu joulukuusi

Jos haluat sisustaa lämpimimmät ja lämpimimmät joulun toiveesi kimalluksella ja hohtavalla, ei tietenkään ole mitään vastaan ​​valittujen onnittelukorttikuvioiden koristamista kuohuvilla glitterijauheella. Helpoin tapa toteuttaa luovia ideoitasi on käyttää liimatelaa. Sen avulla voit levittää käsityöliimaa tarkasti ja ilmaista ideasi. Nyt sinun on peitettävä kauniit, talviset aiheet kimallusjauheella, joka tarttuu tahmeaan kerrokseen.

Luo joulukorttimalli sormenjäljillä

modernit joulukortit joulukuusen sormenjälki

Toinen ehdotus kauniista joulukortista olisi tämä yksinkertainen mutta hieno joulukuusen värillinen sormenjälki. Jos haluat taittaa useita kortteja samanaikaisesti, voit myös hahmotella aiheen tietokoneella. Voit sitten muokata valmiin mallin kauniilla tekstillä ja sinulla on modernit joulukortit tulostettaviksi. Jos kortti tuntuu sinulle liian persoonattomalta ja sinulla on mukava käsiala, voit myös kirjoittaa joulun toiveet käsin.

Yksinkertaisia ​​ja hienoja joulukuvioita

tee nykyaikaisia ​​joulukortteja itse, lyö motiiveja

Jos haluat lahjoittaa jotain epätavallista ja omaperäistä, voit ottaa inspiraationa yllä olevan kuvan onnittelukortit. Kuten näette, nämä suuret luomukset vaativat vain valkoista ja punaista pahvia ja tietyssä mielessä abstraktia ajattelua. Vaikka kuvaat vain joulupukkia, jolla on pitkä, pörröinen parta ja tottelevainen auttaja hänen sarviensa läpi, voit olla varma, että kotitekoiset joulukortit otetaan erityisen hyvin vastaan.

Tee viehättäviä joulukortteja itse viimeiselle minuutille

lyö lumihiutaleita pieniä moderneja joulukortteja

Jos asiat tapahtuvat hyvin nopeasti, tämä viime hetken idea on erityisen sopiva. Hanki motiivipainike halutulla talvimotiivilla ja luo siitä upeita joulukortteja. Kimaltelevat kivet, kimallusjauhe tai erilaiset tarrat antavat itse tehdylle kortille tietyn asian. Olet myös hemmoteltu valinnanvaraa kortin muodon ja koon suhteen. Pienemmät kortit voivat myös koristaa lahjoja ja antaa pakkaukselle juhlallisen ilmeen.

Tee kauniita, moderneja joulukortteja itse trendikkäillä väreillä

maali värit modernit koristeet kulta

Jos haluat maalata ja heiluttaa harjaa helposti ja intohimoisesti, voit yllättää rakastamasi henkilön itse maalatulla joulukortilla. Jouluna voi paistaa enemmän. Punaisen ja valkoisen lisäksi kulta ja hopea sopivat erityisen hyvin joulukoristeisiin ja ovat myös erittäin suosittuja.

vesiväri taide maalaus koristeet tinker itse

Jos et ole kovin hyvä maalaustaidossa, sinun ei tarvitse heti luopua taidokkaasti suunnitellun joulukortin ideoista. Voit ensin tehdä muutaman roiskeen vesiväreillä tukevalle pahville. Jos maali on jo kuiva, voit maalata useiden joulupallojen ääriviivat tummalla viivaimella. Piirrä vain muutama viiva lankaksi. Voit lisätä koristeiden väliin muutaman värillisen. Mitä epätäydellisimmät värivirheet, sitä nykyaikaisempi korttisi näyttää.

Suunnittele modernit joulukortit, joissa on kirjaimet

fontti teksti joulukortteja ideoita

Halutessasi voit koristella joulutervehdyskorttisi kauniilla kirjaimilla tai valita kortin, jossa on vain kaunis, litteä fontti. Voit suunnitella “Hyvää joulua” tai “Hyvää joulua” loistavaksi, värikkääksi ketjuksi piirtämällä pieniä valoja. Erittäin helppo jäljitellä ja silti erittäin kaunis.

Moderni joulukorttimalli painikkeilla

painikkeet modernit joulukortit suunnittelu tekstin ystäville

Eri väreillä ja yksinkertaisilla viivoilla varustetuilla painikkeilla voit myös tehdä kauniita, moderneja joulukortteja itse. Piirrä kaksi pientä hahmoa mustalla viivaimella ja liimaa päiden napit. Halutessasi voit käyttää kangasta, huopaa tai washi -teippiä pukeutuaksesi pieniin hahmoihin lämpimillä, talvisilla asusteilla.

Lähetä modernit joulutervehdykset

modernit joulumotiivit tähtien sota poron joulukortti

Haluatko onnitella aitoa Tähtien sota -fanaattia jouluna, jolla on myös vahva huumorintaju? Internetistä löydät Dart Vader -maskin mallin, jonka voit tulostaa ja leikata. Luovuuttasi tarvitaan nyt. Tee naamiosta juhlallisempi esimerkiksi maustamalla sitä sarvilla ja punaisella nenällä.

joulukuvio abstrakti moderni tinker joulukortit itse

Jos etsit ehdotuksia abstrakteiksi joulumotiiveiksi, voit herättää suuria yhteyksiä vastaanottajan kanssa yksinkertaisimmilla kuvilla ja ilmaista toiveesi alkuperäisellä tavalla. Juhlallisesti sisustettu muki, jossa on kuumaa juomaa ja lyhyet sanat “Lämpimät toiveet”, puhuu puolestaan.

Previous Post
Hääkampaus pitkille hiuksille- 60 tyylikästä kampausta
Next Post
Sido ja kiedo talvihuivi tyylikkäisiin asuihin joka päivä näillä sidontatekniikoilla