15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uusi BMW 4 -sarjan Gran Coupe – koe maksimaalinen ajonautinto

uusi bmw 4 -sarjan gran coupe -koeajo

Koe suurin ajamisen ilo uuden kanssa BMW 4 -sarjan Gran Coupe! Kerromme mielellämme lisää tästä ainutlaatuisesta mallista. Aluksi mallia on tarjolla viidestä eri moottorista. BMW on esitellyt tämän luokan ensimmäisen nelivetoisen coupe: n, joten yhtiö jatkaa valikoimansa laajentamista. BMW 4 -sarjan Coupe- ja Cabrio -mallien jälkeen baijerit esittivät myös BMW 4 -sarjan Gran Coupe -mallin.

BMW 4 -sarjan Gran Coupe – auton mitat

uusi bmw 4 -sarjan coupe edestä

Auton mitat ovat seuraavat: pituus 4638 mm, leveys 1825 mm, suhde – 2810 mm, jotka ovat samat kuin kaksiovisen kupeen mitat. Molemmilla malleilla on sama pituus etuosassa, mutta ero on BMW 4 -sarjan Gran Coupe -korkeus. Auto on 12 mm korkeampi. Tavaratila on myös isompi – 35 litraa enemmän, joten se on jo 480 litraa.

BMW 4 -sarjan Gran Coupe

BMW 4 -sarjan Gran Coupe etuveto

Kun auto tulee markkinoille, se tulee BMW 4 -sarjan Gran Coupe Valittavana on 5 erilaista moottorivaihtoehtoa, joihin kuuluu tietysti myös uusin BMW TwinPower Turbo -tekniikka. Ympäristö pysyy mahdollisimman turvallisena EU6 -luokan auton vuoksi. Tehokkain malli on 435i, jossa on 3,0 litraa ja 306 hv. Bensiinin kokonaiskulutus on 8,1 l / 100 km. Sitten tulevat 428i ja 420i. Niissä on 2,0 litran bensiinimoottorit, 245 ja 184 hv. Yhdistetty kulutus on 6,6 ja 6,4 l / 100 km.

uusi bmw 4 -sarjan gran coupe -koeajo

Dieselillä voit valita 2 mallista. Tehokkain versio on 420d, jossa on 2,0 litraa ja 184 hv – yhdistettynä se kuluttaa 4,7 l / 100 km. 418d: n parametrit ovat samanlaiset – 2,0 litraa, 143 hv. Kun malli tulee markkinoille, BMW 4 -sarjan Gran Coupe 428i ja 420d voidaan valinnaisesti varustaa älykkäällä BMW xDrive-nelivetolla. Malleissa on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, mutta kaikki moottorit voidaan varustaa kahdeksanvaihteisella Steptronic-automaattivaihteistolla tai kahdeksanvaihteisella Steptronic Sport -vaihteistolla, jossa vaihteisto voidaan vaihtaa manuaalisesti ohjauspyörän ohjausvivulla.

uusi bmw 4 -sarjan gran coupe vasen puoli

Pieni polttoaineenkulutus saavutetaan älykkään BMW EfficientDynamics -tekniikan avulla. Se löytyy kaikkialta auton kaikista osista. Moottorien lisäksi se sisältää kevyemmän rakenteen, optimoidun aerodynamiikan – auton lattia on täysin vaakasuora ja ilmaverho- ja ilmahengitysjärjestelmät. Pysäytys / käynnistysjärjestelmä, jarrutusenergian uusiutuminen, voimansiirron indikaattorit, yksiköt, jotka toimivat vain tarvittaessa, auttavat estämään ympäristön saastumista ja suurta polttoaineen kulutusta. Yhdessä automaattivaihteiston (Steptronic) kanssa kulutus on erittäin pieni, koska myös vaihteen vapaaliike on kytketty päälle. Toinen vaihtoehto polttoaineen säästämiseksi on ECO PRO -tekniikka.

uusi bmw 4 -sarjan gran coupe sisustus

Kaikki BMW ConnectedDrive -järjestelmät ovat saatavana myös BMW 4 -sarjan Gran Coupe -malliin. Näitä ovat Head -Up Display, Navigation Professional (värillinen), kuljettajan avustaja, häikäisysuoja, Active Protection ja modernisoitu autopilotti pysäytystoiminnolla&Mennä.

uudet bmw 4 -sarjan gran coupe sisätilojen nahkaistuimet

uusi bmw 4 -sarjan gran coupe sivukuva

uusi bmw 4 -sarjan gran coupe oikea puoli

uusi bmw 4 -sarjan gran coupe harmaa metalliväri

uusi bmw 4 -sarjan coupe -ulkoasu

uusi bmw 4 -sarjan gran coupe takana

uusi bmw 4 -sarjan coupe vasen sivukuva

BMW 4 -sarjan Gran Coupe -vanne

BMW 4 -sarjan gran coupe takana

BMW M3: n ostajan opas – Mikä muutos valita

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely