15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille

Horoskooppi vuosittainen horoskooppi kaikki horoskooppimerkit rakastavat terveyttä

Kerromme sinulle, mitä odottaa ensi vuonna – löydät sellaisen täältä Horoskooppi 2015 kaikille horoskooppimerkkeille. Uusi vuosi on Jupiterin vaikutuksen alaisena – mikä tuo mukanaan paljon positiivista. Toisaalta onnellisuus on taattu rakkaudessa; toisaalta luovuutta ja rohkeutta kannustetaan. Tuskin jää paljon lepoaikaa vuonna 2015 – sen sijaan suunnitellaan matkoja ja tehdään kunnostustöitä. Stressiä voi lievittää vain harjoittelemalla – lenkkeily, pyöräily tai jooga ovat hyviä vaihtoehtoja.

Horoskooppi 2015 – Vesimiehen hektinen elämä / 21. tammikuuta – 19. helmikuuta /

Horoskooppi vuosittainen rakkaushoroskooppi horoskooppi Vesimies

Vesimiehelle uusi vuosi 2015 alkaa hektisesti. Toisaalta vanhat ystävät ottavat sinuun uudelleen yhteyttä, toisaalta siirto on mahdollista. Jokainen, joka etsii uutta työtä vuoden alussa, menestyy. Kesällä ei ole juuri aikaa levätä ja matkustaa. Sen sijaan Vesimies omistaa voimansa työelämään. Mikään ei muutu suuresti rakkauselämässä. Sinkut eivät todennäköisesti löydä rakkautta vuonna 2015.

Horoskooppi 2015 – vakautta ja mukavaa aikaa Kalat / 20. Helmi – 21. maaliskuuta /

Vuosittainen horoskooppi horoskooppi horoskooppi Kalat

Kalat voivat odottaa rauhallista vuotta. Nyt on oikea aika rentoutua ja omistautua perheelle ja ystäville. Jupiter lupaa vakautta työelämässä – joka tapauksessa, nyt ei ole oikea aika kokeilla uusia asioita. Joten on parempi olla kertomatta pomolle mitään riskialttiita ajatuksia ja palata tunnettuun ja suosittuun lomakohteeseen.

Horoskooppi 2015 – uusia tuttavuuksia Oinaselle / 21. maaliskuuta – 20. huhtikuuta /

Vuosittainen horoskooppi horoskooppi horoskooppi Oinas

Oinas odottaa uusia tuttavuuksia vuonna 2015 – näillä ihmisillä on myöhemmin tärkeä rooli elämässä. Siksi uusia suhteita on luotava erittäin huolellisesti. Yksityiselämässä ja rakkaudessa Jupiter lupaa onnea – heti kun Oinas on valmis tekemään kompromisseja.

Kiinan horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi jokaiselle horoskoopille

Feng Shui -värit ja niiden merkitys asuintilassamme

Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille

Horoskooppi 2015 – Härkä / 21. huhtikuuta – 20. toukokuuta / iloitsee hyvästä terveydestä

Horoskooppi härkä horoskooppi rakkaus terveys työelämä

Härkä voi hyvin tänä vuonna – varsinkin kun kyse on heidän ruumiistaan. Nyt on oikea aika harrastaa urheilua ja aloittaa kesäsopimus! Aktiivinen on avainsana – ne, jotka pysyvät aktiivisina vuoden toisella puoliskolla, voivat odottaa positiivisia tuloksia. Ammatillisesti kaikki sujuu ongelmitta. Rakkauselämässä voi olla riitaa, mutta yhteinen harrastus tuo parin lähemmäksi toisiaan.

Horoskooppi 2015 – jännittävät seikkailut Kaksosille / 21. Toukokuu – 21. kesäkuuta /

Horoskooppi Kaksoset horoskooppi vuosittainen horoskooppi

Jännittävät seikkailut odottavat kaksosia tänä kesänä. Vihdoin on tullut aika suunnitellulle maailmanmatkalle! Ja jopa ne, joilla ei ole varaa pitkälle lomalle, voivat suunnitella useita viikonloppumatkoja ja kerätä näyttökertoja.

Horoskooppi 2015 – Syöpä / 22. kesäkuuta – 22. heinäkuuta / löytää suuren rakkauden

Horoskooppi horoskooppi Syöpä työelämä

Sinkuille vuosi alkaa mukavalla tuttavuudella – voisiko tämä olla suuri rakkaus ?! Koska ystävyyspiiri ja harrastus voivat mahdollisesti erottaa parin.

Horoskooppi 2015 – Leolle menestyvä vuosi / 23. Heinäkuu – 23. elokuuta /

Horoskooppi Leo horoskooppi vuosittainen horoskooppi

Lionit odottavat menestystä jälleen vuonna 2015. Sekä työelämässä että yksityiselämässä – heti kun osoitat kärsivällisyyttä. Koska hyvä suunnittelu on ratkaisevan tärkeää projektien onnistumiselle. Hyvä terveys vuonna 2015 on edelleen hyvinvoinnin edellytys.

 Horoskooppi 2015 – Neitsyt / 24. 23. elokuuta / keskity töihin

Horoskooppi Neitsyt Horoskooppi Vuosittainen horoskooppi

Neitsyt ovat tänä vuonna luovia ja avoimia uusille projekteille, etenkin työelämässä. Itsenäiset ammatinharjoittajat saavat vihdoin kovan työnsä hedelmät, työntekijät voivat osallistua uuteen koulutukseen tai yksinkertaisesti sijoittua uuteen tiimiin.

Horoskooppi 2015 – Vaaka / 24. syyskuuta – 23. lokakuuta / perhe tulee ensin

Horoskooppi Vaaka horoskooppi vuosittainen horoskooppi tulevaisuudessa

Vuosi 2015 on Vaaralle oikea aika omistautua perhe -elämälle. Jokainen, joka menee tänä vuonna naimisiin tai kihloihin, voi odottaa onnellista avioliittoa. On tärkeää pysyä uskollisena sydämelle ja olla kuuntelematta neuvoja / vaikka ne olisivatkin tarkoituksenmukaisia ​​/ ystäviltä.

Horoskooppi 2015 – Skorpioni / 24. -22.10. Noe / on onnellinen vuosi edessä

Horoskooppi Skorpioni Vuosi Horoskooppi Tähtimerkki Rakkaus Terveys

Skorpionit ovat usein tulessa – mutta ne, jotka pitävät villin luonteensa hallinnassa ja ovat halukkaita ja kärsivällisiä kompromisseihin, ovat erittäin onnekkaita rakkaudessa vuonna 2015. Tärkeä edellytys – kiinnitä huomiota kumppanin tarpeisiin ja tee paljon yhdessä.

 Horoskooppi 2015 – Jousimies / 23. Ei – 23. joulukuuta/

Horoskooppi Jousimies horoskooppi rakkaus horoskooppi

Jousimiestä odottaa rennosti – tänä vuonna vanhoja kontakteja on kehitettävä. Hyvä työilmapiiri ja luottamus kumppaneihin vaikuttavat positiivisesti Jousimiesiin. Uudet seminaarit ja koulutuskurssit lisäävät hänen taitojaan ja kilpailukykyään. Loppuvuodesta on aika tehdä vaikutus pomoon.

Horoskooppi 2015 – Kauriin / 22. Joulukuuta – 20. tammikuuta / perhe tulee ensin

Horoskooppi Kauris tähtimerkki rakkaushoroskooppi

Vuonna 2015 Kauris voi muuttua täysin – sinkut löytävät kumppaninsa koko elämän, parit menevät naimisiin, perheet odottavat jälkeläisiä. Vuonna 2015 syntyneet lapset saavat pitkän, onnellisen elämän.

Previous Post
Silmämeikkivinkit – Kuinka teet alaluomen oikein?
Next Post
Joulupallojen maalaus lasten kanssa – vinkkejä ja paljon ideoita, jotka saavat sinut rakastumaan