15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Korujen ja vaatteiden taitava yhdistäminen – 27 ideaa omaan tyyliinsä

Korut ja vaatteet kaulakoru-rannekoru-hopea-punainen-lämpimät värit-tarvikkeet-trendi

Hieno juttu Koruja ja vaatteita on, että voit käyttää sitä päivittämään yksinkertaisimman asun itse. Muoti korut ja kauniit vaatteet kiehtovat edelleen naisia, kun he olivat pieniä tyttöjä. Monille tämä vetovoima säilyy koko elämän. Vain muodit ja omat makumme muuttuvat. Siitä huolimatta monet naiset tuntevat edelleen epävarmuutta siitä, mitkä korut voidaan yhdistää oikein tiettyihin vaatteisiin. Seuraavien 27 idean avulla asusteiden ja vaatteiden yhdistämiseen opit käyttämään omaa mielikuvitustasi luodaksesi onnistuneen tyylin eri tilaisuuksiin.

Korut ja vaatteet voidaan yhdistää taitavasti luodakseen upean ilmeen

Korut ja vaatetustarvikkeet-messinki-rannekoru-renkaat-kulta-denim-toppi

Itse asiassa voit nopeasti ja helposti olla väärässä korujen ja vaatteiden yhdistelmissä. Tyypillisen virheen tekevät kaikki naiset, jotka valitsevat tyylikkäitä yksittäisiä kappaleita, jotka valitettavasti tuskin luovat tyyliä tai värin harmoniaa keskenään. Näillä vinkeillämme vähennät asun epäonnistumisen mahdollisuutta. Annettujen esimerkkien avulla näet, kuinka yksinkertaista ulkonäköä voidaan parantaa.

Sovita korut ja vaatteet oikein tilaisuuteen

Korut ja vaatteet-muoti korut-hopea-kaulakorut-korvakorut-jalokivet-top-streetstyle

Kaikkia koruja, jotka ovat tuskin arvokkaita, mutta silti muodikkaita ja antavat kuitenkin vahvan lausunnon, kutsutaan “lausuma koruksi”. Tämän tyyliset korvakorut ja ketjut sopivat täydellisesti trendikkääseen yläosaan ilman hihoja tai silkkipuseroon boho -ilmeellä. Jos käytät useita asusteita samanaikaisesti eri tyylien yhdistelmän kanssa, varo liioittelemasta sitä.

Zumba -vaatteet – Värikkäät kuntoiluvaatteet, jotka liikkuvat mukanasi

Viileitä vaatteita poikavauville – 55 tyylikästä asua

Vaatteita hoitajille – muotoiluvinkkejä ja asuideoita

Kultaisia ​​koruja ja lämpimiä sävyjä juhlatilaisuuksiin

Korut ja vaatteet kaulakorut-rannekorut-sormukset-kulta-lämpimät värit-tarvikkeet-kesä-trendi

Jos yhdistät koruja ja vaatteita taitavasti, huomaat heti, että olet valinnut yhdistelmän tarkoituksella. Suuret kultaiset korvakorut sopivat hyvin esimerkiksi lämpimien värien huivin ja kultaisen kellon kanssa.

Yhdistä silmiinpistävät korut ja vaatteet yksinkertaisesti ja tyylikkäästi

Korut ja vaatetustarvikkeet-rannekoru-renkaat-kulta-kellot-valkoiset-naisten bleiserit

Kun valitset oikeat korut, yksiväriset vaatteet ja jopa nämä, neutraaleilla sävyillä, näyttävät täysin erilaisilta. Luonnolliset värit, musta, valkoinen, khaki ja beige, voidaan piristää älykkäästi silmiinpistävillä ja filigraanisilla asusteilla. Tähän ryhmään kuuluu edelleen sinisen sävyisiä vaatteita, kuten kaikki farkut.

Mitkä korujen ja vaatteiden yhdistelmät sopivat rentoon kevään tyyliin

Korut-vaatteet-muoti korut-muoti-trendit-olkapäät pitkät korvakorut-jalokivet-tyylikäs-tyyli

Jopa kevään asujen kanssa on yksinkertaisesti välttämätöntä, että jokainen nainen näyttää tyylikkäältä taidokkaalla sekoituksella koruja ja vaatteita ja tuntuu hemmottelulta. Oikein valitut korut täydentävät taitavasti perusvaatteemme vaikutusta tai parantavat vaivattomasti kevään yksinkertaista ulkoasua. Vaikka talvikumppanisi, kuten huivi, hattu ja käsineet, eivät ole enää oikea asia ja he makaavat kaapissa, muodikkaat XXL -korvakorut kirkkaissa väreissä tai ne, joissa on tupsu ja kristallikoristeet, astuvat paikalle. Liiallinen ajatus olisi kokeilla epätavallisia helmi- ja kristallirenkaiden yhdistelmiä, joita jotkut suunnittelijat suosittelevat käyttämään sormettomia käsineitä. Tällainen ilme sopii täydellisesti nahka- tai jeasn -takin kanssa varustettuihin asuihin.

Etniset korut ja valkoiset vaatteet – suosittuja lomamatkoja kesällä

Korut-Vaatteet-kaulakorut-hopea-kulta-rannekorut-korvakorut-turkoosi-farkut-tarvikkeet

Mitä tulee koruihin ja vaatteisiin ensi kesänä, löydät varmasti jokaiseen makuun. Rätti & Luun massiiviset rannekorut kultaa ja hopeaa, filigraaniset kultaiset rannekorut, joissa on riipuksia ja nilkkakoruja etniseen tyyliin, koristavat auringon suutelemaa ihoa. Kankaasta ja lasihelmistä valmistetut värikkäät kaulakorut ja korvakorut eivät saisi puuttua kesäasustasi. Tällä kaudella voit sekoittaa hopea- ja kultakoruja rohkeammin ja sekoittaa asusteet ja vaatteet kaikkia pukukoruja koskevia sääntöjä vastaan ​​omalla mielikuvituksellasi. Korujen ja vaatteiden yhdistelmät kesällä 2016 ovat ‘enemmän on enemmän’.

Päähine ja vaatteet voidaan yhdistää taitavasti tilaisuuden mukaan

Korut-vaatteet-hiukset korut-korvakorut-metalli-tarvikkeet-messinki-valkoinen-toppi

Oikea hiusasusteiden valinta on aina ollut trendikästä, ja sen vahvin puoli on tapa, jolla se antaa jokaiselle naiselle täydellisen prinsessan tunteen. Romanttiset hiusleikkeet, joissa on kukka- tai graafinen muotoilu, voidaan yhdistää hyvin liikeasuun. Juhlatilaisuuksissa koristele pääsi klassisilla tiarasilla ja vältä liioittelua futuristisilla muunnelmilla. Puhtaat tai yksityiskohtaiset pääpannat sopivat yhteen kaikkien paitojen ja muiden yhdistelmien kanssa.

Mitä koruja ja vaatteita kaulalle ja dekolteelle

Korut-vaatteet-pitkät kaulakorut-lentävä lanka-tarvikkeet-kerrosmuoti korut-kulta-messinki

Voit joko yhdistää tällaiset moniriviset ketjut itse tai ostaa valmiita sarjoja näistä trenditarvikkeista ripustamalla erilaisia ​​ketjuja päällekkäin. Jos etsit sopivia koruja ilta-asuun matalalla leikkauksella, valitse pari eri pituista ketjua. Luo sitten jalo ja samalla erittäin trendikäs yhdistelmä koruja ja vaatteita. On tärkeää, että ketjut ovat mahdollisimman herkkiä ja herkkiä, jotta ne todella näyttävät iltavaatteesi.

Choker -kaulakorut ovat ainoita koruja ja vaatteita kauniiseen pilkkomiseen

Korut-vaatteet-kuristin-kaulakoru-kaulakorut-tarvikkeet-jalokivet-korvakorut-kulta

Kaulakorut, jotka olemme tunteneet hyvin 1990 -luvulta lähtien, juhlivat paluutaan vuonna 2016. Choker on ehdottomasti tulevan kauden kaulakoru, ja näytämme sinulle oikeat vinkit taitaviin yhdistelmiin näiden korujen ja vaatteiden välillä juhliin tai arkeen. Puhtaat metallista ja nahasta valmistetut kaulukset luovat kauniin ilmeen käytännöllisistä asuista toimistossa, kuten takki ja pusero, jossa on culloten tai farkut. Kiinteät kaulanauhat, jotka on valmistettu kullasta tai filigraanivaihtoehdoista jalokivillä, luovat klassisesti viileitä yhdistelmiä rintaviin mekkoihin ja toppeihin.

Absoluuttinen katseenvangitsija koruista ja vaatteista – ulkonäkö ylävartalon ketjuilla

Korut-vaatteet-ylävartalon ketju-hopea-jalokivet-pukukorut-iltapukujuhlat

Kehon muotikorut ovat catwalkilla kevät / kesäkaudella 2015 ja loivat silti jumalatarvaatteiden yksinkertaisen ulkonäön ehdottomiksi katseenvangitsijoiksi. Siksi trendikkäät vartaloketjut ovat erittäin suosittuja. Kiiltävä, filigraaninen haarniska on kulunut herkkien yläosien ja mekkojen päälle niin, että se putoaa osittain lantiosi yli. Suosittelemme kullasta valmistettuja hienoja vartaloketjuja silkkisten juhlamekkojen ja tunikoiden taitavaksi lisävarusteeksi.

Yhdistä helmistä valmistetut asusteet vaatteisiin tyylikkäästi

Korut-vaatteet-helmi-ketju-pitkä-suunnittelija-puku-korut-juhla-iltapuku-musta

Klassisesti helminauha on täydellinen kumppani yksinkertaiselle vuoropuvulle tai hameelle ja puserolle. Joten sitä voidaan käyttää erityisesti tyylikkäässä illallisessa, mutta myös toimistossa. Tällaisten asujen värit on valittava taitavasti, kuten musta, valkoinen, kerma tai alaston sävy, jotta korujen ja vaatteiden yhdistelmät ovat muodikkaita ja hienovaraisia. Klassiset pukukorut voidaan yhdistää taitoon hieman hienostuneemman, hillityissä väreissä varustetun cocktail -mekon kanssa. Helmikaulakoru ei kuitenkaan sovi hyvin värikuvioisten puseroiden, toppien tai mekkojen kanssa.

Arjen vaatteet ja helmistä tehdyt korut – yhdistelmät, jotka on tulkittu kivisesti

Korut-vaatteet-lausunto-helmikaulakorut-muoti korut-hopea-jalokivet-paita-kellot-streetstyle

Pohjimmiltaan ketjut ja rannekorut voidaan muotoilla klassisesti ja tulkita modernilla tavalla. Ensinnäkin suositut pitkät versiot, joita voidaan käyttää kahdessa kerroksessa silkkipaitojen ja farkkujen päällä, ovat erityisen sopivia. Helmikaulaketjut voidaan taitavasti muotoilla ja käyttää glam rock -tyylillä tiukkojen nahkahousujen, korkeiden pumppujen ja kashmirneuletakin kanssa. Erityisen ylellinen ja mielikuvituksellinen yhdistelmä koruja ja vaatteita syntyy, kun yksi tai kaksi pitkää helmiketjua sekoitetaan muihin eripituisiin hopea- ja / tai kultaketjuihin.

Kun yhdistät tekojalokivikoruja ja vaatteita, kiinnitä huomiota kimallukseen  

Korut-vaatteet-rannekoru-muoti korut-messinkisormukset-kulta-musta-pitsi-mekko

Vaikka melko yksinkertaisia ​​koruja, keltaisen, ruusukultaisen ja hopeanvärisiä, voidaan yhdistää hyvin toisiinsa käytännöllisen ja jokapäiväisen asun luomiseksi, muotoilusääntö, että vähemmän on enemmän, koskee tekojalokivillä asetettujen kuohuviinien yhdistelmiä. Älä liioittele glitterillä, muuten ulkonäkösi muistuttaa sinua nopeasti diskopallosta. Se on muotoilun kielteinen vaikutus, jota on vältettävä kaikin keinoin.

Kuinka yhdistää monia sormuksia muiden korujen ja vaatteiden tekemiseen

Korut-vaatteet-renkaat-käsivarsinauha-pukukorut-muodin trendit-jalokivet-värit

Suositut rystysormukset tai ns. Rystysormukset ovat vuoden pakollisia muotikoruja. Nämä herkulliset sormukset ovat aivan mahtavia ja tyylikkäitä. Epäilemättä he ovat uusimpia katseenvangitsijoita, jotka, kuten sormemme, ovat erityisen suosittuja muotimaailmassa. Lisäksi he loihtivat heti nykyisen ja unenomaisen boho -ilmeen. Kauneimmat toimisto- tai vapaa -ajan asut voidaan pehmittää rystysrenkailla tekemättä virheitä korujen ja vaatteiden sekoittamisessa.

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Ydinlihasharjoitukset: Perimmäinen ydinvoimaharjoittelu vahvalle ytimelle!