15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Grillin ostaminen – vertailu eri grillityypeistä ja hyödyllisiä ostosvinkkejä!

Kevät on jo täällä, lämpötilat nousevat ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa – vihdoin on taas aika rentoutua puutarhassa grillien parissa perheen ja ystävien kanssa. Grillaus on epäilemättä yksi saksalaisten suosituimmista vapaa -ajan aktiviteeteista, mutta jotta ruoanlaittokokemus todella onnistuisi, tarvitset oikean grillin herkullisen lihan lisäksi. Artikkelissamme kerromme sinulle, mitä sinun pitäisi varoa ostaessasi, jotka ovat suosituimpia grillityyppejä ja monia hyödyllisiä vinkkejä grillauksesta!

Grilli Osta Tipss -kaasugrilli Charcoal Grill Vertailu

Erilaisten mallien ja mallien valikoima markkinoilla näyttää olevan loputon ja asioita on helppo menettää. Jotta voit nauttia siitä pitkään, sinun on harkittava joitain tärkeitä tekijöitä. Onneksi on nyt monia verkkokauppiaita, kuten Grilli prinssi, jotka helpottavat hakua ja tarjoavat grillityyppejä kaikissa mahdollisissa kooissa ja hinnoissa.

Grillivinkkien ostaminen – mitä etsiä?

Osta BBQ -vinkkejä Hiiligrilli Edut Haitat

  • Budjetti – Tärkein asia, jonka sinun pitäisi päättää ennen grillin ostamista, on tietysti budjetti. Markkinoilla on malleja pienellä budjetilla sekä kalliita luksusversioita yli 5000 eurolla.
  • Koko – Kuinka paljon tilaa sinulla on ja haluatko grillata puutarhassa tai parvekkeella? Toinen tärkeä näkökohta on tavallisesti grillattavien ihmisten määrä.
  • Vakaus ja laatu – Varmista, että materiaali on riittävän paksua, ja tarkista halutun mallin vakaus. Tietoja laadusta voi saada olemassa olevasta GS-; TÜV- tai DIN -merkki.

Erilaiset grillityypit verrattuna – hiiligrilli on klassinen par excellence

Kaasugrilli tai hiiligrilli Edut Haitat Grillin ostamisvinkit

Uusimmasta tekniikasta huolimatta noin 85% saksalaisista pitää edelleen hyvää, vanhaa hiiligrilliä. Monille amatöörikokille grillaaminen on sinänsä todellinen ruoanlaittokokemus, eikä ole mitään parempaa kuin tyypillinen savun ja grillin maku, joka voidaan taata vain hiiligrillillä. Vedenkeitingrilli hiilellä ei ole vain käytännöllinen, vaan se soveltuu myös erilaisiin grillitekniikoihin, kuten minion -rengasmenetelmään. Ohjeet suositulle minion -renkaalle löytyvät Grillfürst -lehti. Muuten on myös monia reseptejä, suosituksia ja vinkkejä täydelliseen ja huolettomaan grillaukseen. Toinen hiiligrillien pluspiste on, että ne voivat tuottaa erittäin korkeita lämpötiloja. Lämpö ei kuitenkaan jakaudu tasaisesti ja halutun lämpötilan saavuttaminen kestää noin 20-30 minuuttia. Koska kuumat hiillokset aiheuttavat palovaaran, hiiligrillit ovat kiellettyjä parvekkeilla ja vuokra -asunnoissa. Vaikka useimmat mallit ovat halvempia kuin kaasugrilli, polttoaineen hinta on yleensä korkeampi pitkällä aikavälillä.

Grillaaminen on helppoa kaasugrillillä

Osta grillivinkkejä Sähkögrillin edut Haitat

Jos valmistat usein herkullisia makkaroita ja pihvejä, kaasugrillin mukavuutta on vaikea voittaa. Kaasugrillin tärkeimpiä etuja ovat lyhyempi lämmitysvaihe ja helppokäyttöisyys. Lisäksi savua ja hajuja vapautuu paljon vähemmän ja lämpöä voidaan säätää optimaalisesti yksilöllisellä lämpötila -asetuksella. Ennen kuin valitset mallin, muista kuitenkin, kun ostat grilliä, että kaasugrilli on yleensä erittäin suuri ja kestävä ja vaatii paljon tilaa.

Sähkögrillit ovat uskomattoman hyödyllisiä

Kaasugrilli hiiligrilli vertailu grilli ostaa vinkkejä

Asutko kaupunkiasunnossa ja sinulla on vain parveke tai terassi, mutta et halua jättää väliin kauniita grilli -iltoja kesällä? Sitten sähkögrilli voi olla hyvä kompromissi sinulle. Sähkögrillit ovat yleensä pienempiä ja kannettavampia, ja jos sinusta tuntuu spontaanisti maukkaalta bratwurstilta, sinun on suositeltavaa tehdä niin. Tarvitset vain pistorasian ja voit aloittaa grillaamisen. Toinen etu on, että ne ovat yleensä halpoja ostaa eivätkä niin hajuisia. Kun ostat grilliä, suosittelemme kiinnittämään huomiota tehoon ja valitsemaan vähintään 1000-1500 watin mallin.

Grillityyppien vertailu Grillin ostovinkkejä

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse