15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

17 modernia olohuonetta, jotka on suunniteltu ruoho -taustakuvilla

modernit olohuoneet olohuone-harmaa-ruoho taustakuvat

Pyrkiessämme oikeisiin olohuoneen väreihin ja kuvioihin, emme useinkaan ota huomioon toista tärkeää sisustussuunnitelmaa, jolla voi olla valtava rooli täydellisen kodin luomisessa. Epäilemättä tekstuuri on yhtä tärkeä kuin väri luodessaan kauniisti tasapainoisen ja hienon olohuoneen. Itse asiassa voit vain valita pari neutraalia väriä, jotka menevät sävyyn ja vain käyttää niitä. Mutta haluat olla upea modernit asuintilat suunnittelu, eikö? Kyllä, siksi yritämme säännöllisesti lisätä hieman tekstuuria huoneeseen betonilla, puulla ja kaikilla luovilla tiloilla. Tässä tapauksessa ruoho tapetti auttaa meitä paljon, se on aina hyvä valinta.

Moderni olohuone, jossa on ruoho taustakuvia

modernit asuintilat luonnon-vihreän-beige-ruohon taustakuvien innoittamana

Grasscloth -taustakuvat tarjoavat monipuolisen ja orgaanisen tavan lisätä väriä ja kuvioita asuintilaan tarvitsematta luopua kaikista muista tärkeistä muutoksista. Jos olet kyllästynyt niihin tylsiin vanhoihin valkoisiin seiniin, ruoho tapetti lupaa lisätä tekstuuria huoneeseen ja rikastuttaa sen tunnelmaa luonnollisella raikkaudella. Tällainen seinäpäällyste sopii täydellisesti mihin tahansa moderniin sisustukseen, jota hallitsevat lasi ja kivi. Tässä on 20 kiehtovaa inspiraatiota, jotka vakuuttavat sinut Grasscloth -taustakuvien kauneudesta!

Tee maailmasta mahdollisimman värikäs!

moderni-olohuone-aasialainen-oranssi-värinen-ruoho-taustakuvat

Niille, jotka eivät tunne tätä monipuolista seinäpäällysteiden valikoimaa, meidän on selitettävä lyhyesti: Ruohonliina on kudottu ohuista luonnonkuitukaistaleista, jotka tyypillisesti vaihtelevat juutista hamppuun ja jopa silkkiin. Tietenkin käytetyt kuidut ovat erittäin tärkeitä, ja tätä käytetään usein määrittämään ruohon taustakuvan hinta. Ne luovat myös ilmeen huoneessa, jossa niitä käytetään. Kuluttajien keskuudessa on viime vuosina ollut havaittavissa trendi kohti kestäviä ja luontoystävällisiä tuotteita. Osana tätä suuntausta ruoho tapetti on palannut. Tässä on mainittava tapettien ja seinäpäällysteiden kasvava suosio, ja se on ehdottomasti osa tätä nykyistä suuntausta,

Tuo tekstuuri, kuvio ja visuaalinen kontrasti sisustukseen

modernit olohuoneet-ruskea-ruoho-tapetti-retro-aksentti

Grasscloth -taustakuvia on erilaisia ​​kuvioita, joten sinun on valittava oikea ja annettava olohuoneesi seinille lumoava päivitys. Mutta se ei ole vain rakenne, joka tarjoaa tämän “seinä ihmeen”. Valitsemalla värikkään ruohon taustakuvan voit helposti luoda korostusseinän. Sitten et koskaan ajattele seinän maalaamista uudelleen! Mutta jos valitset ruohon taustakuvasi kirkkaalla värillä, sinun on huolehdittava siitä, ettet hukuta huonetta ja luo värikäs, voimakas tila.

Nykyaikaiset asuintilat – Tyylikäs ja neutraali

modernit asuintilat neutraalivärinen matto

Nykyaikaiset taustakuvat tuovat kuvioita huoneeseen häiritsemättä olemassa olevaa värimaailmaa. Neutraaleissa väreissä oleva nurmikko muistuttaa vaikutukseltaan juuri tätä modernin taustakuvan toimintoa. Olipa tyylikäs harmaa tai yksinkertainen beige ruoho tapetti, ne tuovat jännitystä neutraalille taustalle ja pitävät samalla poissa kaikki muut värit. Tämä on kiistatta numero yksi syy, miksi suunnittelijat ja kodin omistajat pitävät ruohon taustakuvista!

Ripaus hienoa tekstuuria

modernit olohuoneet-karibia-tyylinen-valkoinen-sininen

Mutta sinulla ei ehkä ole varaa suuriin ja kalliisiin kodin kunnostustöihin juuri nyt. Ei hätää, voit myös uudistaa tehokkaasti pienempiä alueita! Käytä nurmikkotapettia olohuoneen hyllyjen takana olevalla seinällä. Tällä tavalla erotat tämän alueen visuaalisesti muusta huoneesta. Se on paljon helpompaa kuin koko seinän paperointi, eikä tietenkään ole niin kallista. Toiset käyttävät tätä seinäpäällystä tuodakseen kodikkuuden tunteen pieneen asuintilaan. Jos olet erityisen luovalla tuulella, voit käyttää nurmikon taustakuvia timanttisuunnittelussa.

Vesisininen ja okrankeltainen

modernit olohuoneet vihreä-aqua-blue-okra-yellow-grass-taustakuvat

Kyllä, ruoho tapetti voi lisätä upean uuden ilmeen mihin tahansa huoneeseen, mutta sinun on silti oltava varovainen muutamasta asiasta. Muista, että tämä on luonnollinen materiaali, joten älä käytä sitä tiloissa, joissa on suhteellisen korkea kosteus. Varmista myös, että seinissäsi ei ole kolhuja tai kolhuja ennen tapetoinnin aloittamista. Noudata näitä yksinkertaisia ​​perusasioita, ja Grasscloth -taustakuva saa varmasti uutta elämää olohuoneesi seinille!

Harmaa on raivoa

modernit asuintilat harmaa-ruoho tapetti-rottinki-jakkara

Taustakuva shakkilaudalla

modernit-olohuoneet-aqua-blue-sohvat-ruoho-tapetti-shakkilauta-kuvio

Ruoho tapetti aksentti

modernit olohuoneet-kerma-ruskea-sävy

kermanvärinen ruoho tapetti

modernit olohuoneet-kermanvärinen-ruoho-tapetti-messinki-seinävalaisimet

modernit olohuoneet-aasialaishenkinen olohuone-bamburullat

modernit olohuoneet-kivi-takka-kirjahylly-ruoho tapetti-takaseinä

moderni-olohuone-olohuone-ruoho-tapetti-hiekkasävy

ruoho-tapetti-hiekka-sävy-klassinen-sisustus-vintage-huonekalut

modernit olohuoneet -kirjahyllyt -takaisin

modernit-olohuoneet-salbegruene-ruoho-taustakuvat

Previous Post
Olohuoneen värit – 55 hienoa ideaa värisuunnitteluun
Next Post
Sisustus kynttilöillä – 21 hämmästyttävän helppoa DIY -ideaa