15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Zaha Hadidin Marburgin taustakuviot lisäävät dynaamisuutta

Tapetti tehdaskuvio liike-Stria Zaha Hadid-Marburg

Marburger Tapetenfabrik on yksi innovatiivisten tapettien suunnittelun asiantuntijoista. Tapettikokoelmat eivät ainoastaan ​​tarjoa erinomaista kestävyyttä, vaan ovat myös asettaneet sävyn asioille vuosikymmenien ajan Tapetti kuvio ja muotoilu. Yhteistyössä maailmankuulujen taiteilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa ainutlaatuiset seinäpäällysteet ilmestyvät uudestaan ​​ja uudestaan. Tätä sarjaa jatkaa aikamme yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista suunnittelijoista ja arkkitehdeistä – Zaha Hadid. Hän loi neljä seinämallia ja kolme toistoa Marburgin tapettitehtaalle. Zaha Hadidin ainutlaatuinen Art Borders -taustakuvakokoelma heijastaa ajan henkeä.

Art Borders – leikkisä taustakuvio

Sarja Tapetti Pattern-Cellular Zaha Hadid Tuotteet

Zaha Hadid on saanut useita kertoja korkeimpia palkintoja innovatiivisista luomuksistaan ​​kansainvälisessä arkkitehtuuri- ja muotoilualalla. Marburgin kiehtovat seinämallisi asettavat uuden standardin suurikokoiselle seinäsuunnittelulle. Jopa 9 m leveät ja 3,30 m korkeat motiivit, joille on ominaista dynaamiset linjat, orgaaniset ja ilmeikkäät muodot, saavat huoneet liikkeelle.

Zaha Hadidin dynaamisia taustakuvanäytteitä Marburgerin tapettitehtaalle

Seinäpäällysteen yksityiskohdat Elastika Marburg, helmiäinen, mattapintainen liike

Staattinen seinä on liikkeessä. Elastika -sarja on saanut inspiraationsa orgaanisista muodoista ja perustuu rauhallisuuden ja dynaamisuuden synergiaan. the Taustakuvio on saatavana neljässä värivaihtoehdossa (kaksi toistoa: positiivinen ja negatiivinen). Mattakiiltoisten ja metallisten tehosteiden taitava leikki johtaa erilaisiin rakenteisiin, jotka koristavat olohuoneen seiniä.

Tapettikokoelma Elastika – dynaamisia, futuristisia muotoja

Seinäsuunnittelussa innovatiivinen Zaha-Hadid Elastika -taustakuvasarja

Strukturoidut vinyyliseinäpäällysteet polyesterifleeceä, joissa on pigmenttejä

Tapettikokoelma Elastika Structured vinyl -seinäpäällysteet polyesterifleeceä

Tyypilliset metalliset tehosteet, matta helmiäinen ja valkoinen ja hiekka antavat seinälle visuaalisen syvyyden. Hohtavat marjasävyt on viimeistelty hopealla ja mattamustalla, hohtavat kuparisävyt yhdistetään tyylikkäästi vihreään.

Stri-graafinen ilmeikäs taustakuva

Tapettisarja Modern-Vlies Marburg-dynaaminen kuvio Stria

Hopea, antrasiitti, musta ja harmaa sävyt saavat seinät liikkeelle.

Pyörre – virtaava dynamiikka seinällä

Seinärakenne, joka peittää pyörivän kuvion- Marburgin seinä Zaha Hadid

Kaikki liikkuu täällä. Lämpimät, kutsuvat punaiset vivahteet, hopeanharmaat ja värikkäitä bensiinisävyjä kiinnittävät katseen seinälle.

Luo uusia käsityksiä avaruudesta

Seinäsuunnittelutaustakuva-Solumuotoinen pallomainen kuvio, joka jäljittelee vesikuplia

Cellular -sarjan aiheet ovat erityisen vaikuttavia – pallomaisia ​​kuvioita, jotka muistuttavat vesikuplia. Täydentää toistuvaa muovia Tapetti kuvio tulevat hiekkapaperitehosteet. Suunnittele asunto ajattoman tyylikkäillä ja samalla moderneilla kuvioiduilla taustakuvilla Marburg ja Zaha Hadid. Kaikki arkkitehdin suunnittelemat tapetti -aiheet vastaavat hänen tyyliään ja vaativat dynaamisuutta, innovatiivisuutta ja viehätystä.

Liuottavat ja liukenevat rakenteet

Marburgin taustakuvamallit pallomainen Zaha-Hadid

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus