15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

6 hienoa sovellusta, jotka voivat helpottaa elämäämme

hienoja sovelluksia joka päivä-toimisto-työpöytä-elämä-helpottaa elämää

Kenellä ei ole kännykkäänsä koko ajan näinä päivinä? Työssä, vapaa -ajalla tai urheilun aikana älypuhelimemme on mukana kaikkialla. On aina lukuisia hienoja sovelluksia, jotka auttavat meitä selviytymään jokapäiväisestä elämästämme. Täältä löydät valikoiman hyödyllisiä sovelluksia, jotka kattavat erilaisia ​​päivittäisiä toimintoja. Sen avulla voit helposti suunnitella matkan, seurata koulutusohjelmaa, hallita taloutta ja johtaa omaa yritystäsi.

Viileitä sovelluksia matkoille – vinkkejä matkasuunnitteluun

hienoja sovelluksia matka-vinkit-matkasuunnittelu-nainen

Kaikki lomarenkaat eivät varaa matkaansa Internetin kautta, jotkut käyttävät edelleen perinteistä lähestymistapaa lomahakuun ja selaavat ensin matkaluetteloa. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat nyt asiakkailleen lisätietoja ja palveluita sovellusten kautta. Esimerkiksi Thomas Cook -sovelluksella voidaan skannata tiettyjä luettelosivuja. Nyt käyttäjä saa lisätietoja, kuten videoita tai 360 asteen kiertomatkoja suoraan älypuhelimeensa. Lisäksi matkasovellukset tarjoavat usein tietoja muuttuneista lentoajoista tai tarjoavat matkakohteen karttoja ladattavaksi. Löydät vertailun eri lomasovelluksista tässä. Deutsche Bahn -sovellus on yhtä hyödyllinen. Matkustajat voivat käyttää tätä navigaattoria selvittääkseen mahdolliset viivästykset junassaan.

MoneyControl – mobiili taloussuunnittelu

hienoja sovelluksia rahoitus-budjetin suunnittelu

MoneyControl -sovelluksella käyttäjät pitävät budjettikirjansa aina mukanansa. Kaikki panokset ja menot voidaan luetella selkeästi, jotta käyttäjä voi nähdä kuukauden lopussa, mihin hän on käyttänyt liikaa rahaa ja missä hän voi säästää tulevaisuudessa. Aloitussivu näyttää aina taloudellisen tilanteen, jotta käyttäjä tietää aina, mihin hänellä on varaa tällä hetkellä ja mitä hänen pitäisi ehkä tehdä ilman. Toistuvat maksut, kuten vuokra tai palkka, voidaan kirjata manuaalisesti kuukausittain, kun taas lyhytaikaiset kulut ja tulot voidaan kirjata manuaalisesti. Tietosuojasyistä tiedostot tallennetaan vain kyseiselle laitteelle. Löydät lisätietoja kotitalouksien mobiilikirjasta osoitteesta mobiware.de.

Hallitse omaa yritystäsi liikkeellä ollessasi

hienoja sovelluksia yritys-hallita-mobiili-liikenainen

Yrittäjät hyötyvät myös hyödyllisistä sovelluksista. Ohjelmiston valmistaja Lexware tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi varastonhallintaohjelmansa mobiiliversioita. Näin yrittäjä saa aina tietoja asiakkaista, toimittajista sekä saapuvista ja lähtevistä tavaroista. Tämä on hyvä ratkaisu etenkin liikematkustajille ja yrittäjille, jotka ovat usein poissa kotoa, hallitsemaan yrityksen varastonhallintaa heidän ollessaan liikkeellä.

Säästä rahaa älykkäästi ostoksia tehdessäsi

viileitä sovelluksia-ostoksia-rahaa säästäviä kauppoja

On hyödyllisiä viileitä sovelluksia jokapäiväiseen elämään, erityisesti kaikille, jotka haluavat säästää rahaa ostoksilla. Esimerkiksi Internet -vertailuportaalin Idealo -sovelluksen avulla käyttäjä voi vertailla hintoja nopeasti ja helposti ollessaan liikkeellä. Viivakoodiskannerin avulla sovellus tunnistaa halutun tuotteen ja näyttää kunkin tuotteen käyttäjähinnat, saatavuuden ja toimitusvaihtoehdot. Joten jokainen löytää halvimman hinnan. Lisätietoja tästä sovelluksesta on saatavilla tässä.

Kunto ja kunto urheilusovellusten kautta

cool-apps-sport-fit-terve-luonto

Urheilun harrastajille on useita tapoja pitää kuntoa älypuhelimen ohjelmien avulla. Runtastic -sovellus on erityisen suosittu. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi nähdä yhdellä silmäyksellä kuinka kauan hän on juossut, minkä matkan hän on kulkenut, mitä energiaa hän on käyttänyt tähän, kuinka suuri hänen keskimääräinen nopeutensa oli ja paljon muuta. Nämä tilastot auttavat ohjelmaa saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteet nopeammin. Sovellus ei keskity pelkästään lenkkeilyyn, vaan kaikki, jotka haluavat ajaa maantie- tai maastopyörällä, voivat myös käyttää sovellusta. Samaan aikaan Runtastic tarjoaa käyttäjälle myös monia muita toimintoja, kuten vatsan, jalkojen tai pakaralihasten kouluttajan.

Kuvat osoitteesta pixabay.com – JESHOOTS, Unsplash, FirmBee – CC0 Public Domain

Previous Post
Olohuoneen värit – 55 hienoa ideaa värisuunnitteluun
Next Post
Sisustus kynttilöillä – 21 hämmästyttävän helppoa DIY -ideaa