15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Aikuisten tasapainopyöräidea – innovatiivinen Lopifit

tasapaino pyörän idea bruin-bergmeester-red-tulip-field-holland

Tykkäätkö kävellä paljon, mutta haluatko edetä nopeasti? Sitten tuote, jonka haluamme esitellä sinulle, on taatusti oikea sinulle. Se on alkuperäinen ja hauska Juoksupyörän idea, jossa juokseminen ja pyöräily on yhdistetty upeasti. Malli sopii erinomaisesti sekä aikuisille että vanhemmille lapsille.

Tasapainopyöräidea arkeen ja vapaa -aikaan

juoksu pyörä idea perhe-hauskaa-kävely-juoksu

Sähköinen kvanttimoottori juoksupyöräidealle tukee myös sinua juoksuessasi ja nelinkertaistaa normaalin ajonopeutesi normaaliin pyörään verrattuna 350 watin ansiosta. Tasapainopyöräyhdistelmän akun avulla voit ajaa jopa 44 km ennen sen lataamista.

Idea juoksupyörälle sähkömoottorilla

tasapaino pyörä idea mukavuus-laadukkaat materiaalit-urheilu

Bruin Bergmeester keksi tämän tasapainopyöräidean aikuisille. Ja miten hän keksi idean, voidaan arvata vain katsomalla rattaita. Hän oli autotallissaan juoksumatolla, kun hän ajatteli, kuinka mukavaa olisi, jos hän voisi ajaa sillä ulkona.

Idea punaisella

tasapaino-pyörä-idea-punainen-väri-moderni-mobiili

Juoksupyörän idea toimii nyt saman periaatteen mukaisesti. Seisot juoksumatolla, joka saa pyörän liikkeelle kävellessäsi sillä. Jos tasapainopyöräyhdistelmän juoksumattoa siirretään taaksepäin, aktivoituu anturi, joka puolestaan ​​lähettää signaalin moottorille. Tämä tukee juoksuliikkeitäsi, kuten juoksumatolla.

Eri värejä

tasapaino-pyörä-idea-tasapaino-pyörä-pitkä-suunnittelu-oranssi-lapset

Teet jotain hyvää kehollesi, mutta samalla suojelet ympäristöä ja edistyt nopeasti. Pyörään on myös kiinnitetty jarru. Jos tämä aktivoidaan, moottori sammuu välittömästi, mikä tekee siipipyörän ideasta turvallisemman.

Siipipyöräidea oli menestys alusta alkaen. Heti kun hän vei sen ulos hänen kanssaan, kaikki olivat innoissaan. Vuosien työ on tuottanut tulosta, koska Lopifit -tasapainopyörää myydään nyt maailmanlaajuisesti.

Musta muotoilu

juoksu pyörä-idea-musta-maali-matkatavarateline-juoksumatto

Laadukkaista materiaaleista valmistetun siipipyöräidean toteuttamiseksi ja juoksupyörästä vakaan ja pitkäikäisen laitteen aikaansaamiseksi. Yhtiöllä on kuitenkin työpaja, joka koostuu kokeneista asentajista, jotka ovat käytettävissä, jos ongelmia ilmenee.

oranssi väri

siipipyörä-idea-moottori-sähkö-oranssi-ympäristöystävällinen

Lisäksi aikuisille tarkoitettu tasapainopyörä on saatavana eri väreissä. Tällä tavalla jokainen voi valita itselleen sopivan mallin ja saada henkilökohtaisemman tuotteen. Tarjolla on 6 eri väriä ja tarkemmin sanottuna punainen, musta, valkoinen, hopea, oranssi ja sininen.

turvallisuus

tasapaino-pyörä-idea-ryhmä-aktiviteetti-loma-piknik

Juoksupyörässä on myös LED -lamput, jotka takaavat turvallisen juoksun myös hämärässä ja saumoissa. Juoksupyöräideaksi valittu 2,3 ​​metrin pituus, joka ylittää tavallisen polkupyörän, tekee pienellä juoksumatolla juoksemisesta miellyttävän kokemuksen.

Idea: Bruin Bergmeester

juoksu pyörä-idea-lopifit-valkoinen-kunto-terve

Matkatavarateline ei tietenkään puutu tasapainopyöräideasta. Jokainen laukku voidaan säilyttää upeasti matkalla töihin. Pitkiä kävelylenkkejä tai matkoja voidaan myös tehdä upeasti tällä tavalla. Oletko suunnitellut piknikin? Ei hätää, pakkaa piknikkori tavaratelineeseen!

Ympäristöystävällinen tekniikka

tasapaino-pyörä-idea-korkealaatuinen hopea-design-kävely-harrastus

Aikuisten tasapainopyöräidea on loistava vaihtoehto hitaalle juoksulle, mutta myös usein rasittavalle pyöräilylle. Jos sinulla ei ole voimaa pyörälle tai sinulla on ongelmia polvien kanssa ja et voi ajaa polkupyörällä, sinulla on mahdollisuus käyttää tätä vaihtoehtoa loistavana korvaajana.

Pyörä Lopitech Kirjailija: Bruin Bergmeester.

Saatavana Saksasta lopifit-nordilta.

Previous Post
Olohuoneen värit – 55 hienoa ideaa värisuunnitteluun
Next Post
Sisustus kynttilöillä – 21 hämmästyttävän helppoa DIY -ideaa