15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Piirrä eyeliner oikein ilmeikkäille ja vietteleville silmille

Silmämeikkiideoita ja trendejä-eyeliner Eyeliner Makeup illalla

Eyeliner on klassinen meikkimenetelmä, eikä se koskaan mene pois muodista. Se on erityisen suosittu tällä hetkellä. Se tekee silmistä ilmeikkäämpiä ja houkuttelevampia. Useimmilla naisilla on kuitenkin vaikeuksia soveltaa sitä. Kuinka naisen täytyy piirtää eyeliner oikein? Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten se tehdään parhaiten.

Piirrä eyeliner oikein – täydellinen joka tilanteeseen

Meikkivinkit vaaleille silmille-ripset piirtävät mustan eyelinerin oikein

Silmänrajauskynä on suosittu sekä arkeen että iltaan. Tämä johtuu siitä, että se sopii väristä ja muodosta riippuen joka tilanteeseen. Silmänrajauskynä antaa tyylikkään ja samalla dramaattisen ilmeen, mutta sopii silti herkän, luonnollisen meikin kanssa. Siksi oikein käytettynä se voi olla huomaamaton ja tyylikäs.

Vedä eyeliner oikein saadaksesi viettelevän ilmeen

Retro meikki eyeliner-musta eyeliner kuten piirustusohjeet

Klassikko ovat “kissan silmät”, joihin monet Hollywood -tähdet putoavat suurista esiintymisistä.

Ohjeet eyelinerille

vaaleanpunaiset silmäluomien piirustusohjeet iltameikille

Tietenkin eyelinerin ei tarvitse olla musta. Juhliin ystäviesi kanssa voit kokeilla värikkäämpiä vaihtoehtoja, kuten sinistä, vihreää, hopeaa tai kultaa. Poista eyeliner ennen nukkumaanmenoa, jotta huokoset voivat hengittää.

Millaisia ​​eyeliner -tyyppejä on olemassa??

Pidennä kulmakarvoja, käytä meikkisilmiä kiiltävällä eyelinerilla

Silmänrajauskynää on erilaisia, riippuen siitä, miten sitä käytetään:

  •  Silmälainerityyppi Kajal: Se on kynän muotoinen ja sopii parhaiten aloittelijoille, koska se on helpompi levittää kuin muut. Kuitenkin vain ohuet viivat ovat mahdollisia sen kanssa, eikä se kestä niin kauan.
  • Nestemäinen eyeliner: klassinen tapa pehmeällä harjalla. Sitä on vaikein soveltaa, koska se vaatii tarkkuutta ja vakaata kättä. Virheet on helpointa nähdä siellä. Voit korjata ne misellaariin kastetuilla korvatyynyillä tai meikinpoistoaineella.
  • Silmänrajauskynä harjalla: Voit levittää jauhemaisen eyelinerin ohuella meikkisiveltimellä. Savun vaikutus saavutetaan täällä. Tarvitset lisää kokemusta täältä

Kuinka käyttää eyelineria parhaiten?

Juhlameikki-keltaiset eyeliner-huulet huulikiilto

Jotta voisimme piirtää eyelinerin oikein, on tärkeää olla kärsivällinen ja vakaa käsi. Älä masennu, jos se ei aluksi toimi niin hyvin. Aikanaan saat siitä kiinni. Jotkut ammattimaiset meikkitaiteilijat suosittelevat meikkivoiteen levittämistä ensin, sitten eyelineria ja lopuksi muutamaa kerrosta ripsiväriä ilmeikkään ilmeen saamiseksi.

Levitä oikein valkoinen eyeliner party -meikki

Silmänrajausta voidaan levittää eri tavoin. Voit ensin levittää ohuen viivan silmäluomen alkuun ohuella siveltimellä ja jäljittää sen sitten eyelinerilla. Tai voit aloittaa heti eyelinerilla käyttämällä useita pisteitä ja lopuksi yhdistämällä ne yhteen. Voit tietysti myös piirtää eyelinerin suoraan ohuena viivana, jota sitten sakeutat.

Kevyt ihotyyppi-pisamia sisältävät meikkivinkit-korostavat silmiä

Huomaa, että paksut silmäluomet eivät sovellu pienille silmille, kun taas leveämmät silmäluomet pystyvät käsittelemään paksuja silmäluomet. Voit jättää eyelinerin pois nenää kohti tai antaa sen tulla hyvin ohueksi. Tämä pehmentää vaikutusta. Saat dramaattisemman ilmeen, kun eyeliner pyyhkäisee ylös ulkoreunasta.

Levitä eyeliner oikein - kultainen vaikutus luomiväri

Previous Post
Kierreportaat sisällä – esimerkkejä kiehtovista moderneista ja minimalistisista malleista
Next Post
Rihanna, Iman ja Naomi kuvasivat Balmainia vuonna 2014