15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vuokra -asunnot Münchenissä – Osta asunto Münchenistä sijoituksena

Vuokra -asunnot Münchenissä

Yksi Saksan tärkeimmistä metropoleista München on yksi maan halutuimmista suurkaupungeista. Baijerin osavaltion pääkaupunki on yksi valtion tärkeimmistä talouskeskuksista. Lukuisat suuret yritykset sijaitsevat täällä, ja monet investoinnit tehdään vuosittain. Joten ei ole ihme, että hintataso on korkea muihin liittovaltioihin verrattuna. Jokainen, joka haluaa ostaa tai vuokrata asunnon Münchenistä, on taattu haaste ja joutuu kohtaamaan kilpailijoiden tulvan. Kiinteistöjen kysyntä kaupungissa ja läänissä on edelleen melko korkea. Artikkelista voit selvittää, miltä nykyinen hinta näyttää, vuokra -asunnot Münchenissä ovat järkeviä ja mitkä markkinatrendit voivat vaikuttaa siihen. Kerromme myös, kannattaako ostaa kiinteistö Münchenistä.

Vuokra -asunnot Münchenissä: kysyntä kasvaa

Vuokra-asuntoja Münchenin urheiluhallissa Pientalojen kysyntä kasvaa

Münchenin ongelmallinen asuntotilanne on ollut tiedossa jo pitkään: Koska kaupunki on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi tärkeimmistä talouskeskuksista viimeisten 30 vuoden aikana, sillä on suuri vetovoima. Mutta erityisesti lapsiperheillä on vaikeita aikoja suurkaupungissa. Jotta voisit toteuttaa unelmasi talosta tai huoneistosta, jossa on nykyaikainen tilajakauma ja valoisat ja tilavat huoneet, sinun on yleensä tehtävä ilman suurta puutarhaa tai erillisiä lastenhuoneita. Myös sinkkujen on oltava valmiita tekemään kompromisseja. Vain yksi henkilö asuu puolessa Münchenin huoneistoista. Useimmiten nämä ovat ammattilaisia, jotka muuttivat muutama vuosi sitten etsimään parempia työpaikkoja. Jokaisesta pienestä huoneistosta, jonka asuintila on noin 50 neliömetriä, parveke ja keittiö, lähetetään yli 100 hakemusta ensimmäisenä päivänä. Maahanmuutto yhdessä hintojen nousun kanssa johtavat vuokrien kiertokierteeseen, jota ei voida tällä hetkellä ylläpitää ja joka kääntyy edelleen ylöspäin. Vuokranantajilla on toisaalta se etu, että he voivat valita parhaan ehdokkaan asuntoonsa. Esimerkiksi tässä otetaan huomioon useita kriteerejä. Jokaisella, joka voi todistaa vakaan tulonsa, jolla on positiivisia Schufa -tietoja ja joka sopii yhteisöön, on hyvät mahdollisuudet saada asunto.

Kiinteistön ostaminen Münchenistä: investointi kannattaa

Vuokra -asunnot Münchenissä kätevällä paikalla kaupungin keskustassa

Vuokrajarru toimii itse asiassa vain rajoitetusti: lähinnä siksi, että se ei koske kunnostettuja ja uusia rakennuksia. Joten jos sijoitat vuokra -asuntoon nyt, voit olla varma, että investointisi kannattaa. Toisaalta siksi, että markkinat osoittavat positiivista kehitystä, toisaalta siksi, että korkeat vuokrat kannustavat yhä enemmän ihmisiä ostamaan oman asuntonsa. Alhainen korkotaso on edelleen tärkeä argumentti ostaa. Mitä enemmän kiinteistöjen kysyntä kasvaa, sitä enemmän sen ostohinta nousee. Sijoittajat voivat siis saada voittoa lähitulevaisuudessa. Yksi poikkeus: Jos vuokra -asunto myydään uudelleen muutaman vuoden kuluttua, tämä johtaa yleensä tappioon. Koska ostamisesta ja myymisestä aiheutuu myös muita kuluja, jotka on katettava lyhyellä aikavälillä.

Vuokra -asuntoja Münchenin vanhassa osakehuoneistossa

Münchenin hintataso liittyy tällä hetkellä useisiin tekijöihin. Sijainti ja kunto ovat ratkaisevassa asemassa. Sillä välin ostajat ovat kuitenkin myös valmiita tekemään kompromisseja tältä osin. Siksi on todennäköistä, että vuokrahinnat nousevat edelleen 5–15% vuosittain. On mainittava, että Münchenin asuntomarkkinat ja niiden merkittävä hintakehitys ovat melko paikkakohtaisia. Koska vuokra -asuntoja Münchenissä on perinteisesti niukasti, tilanne pahenee. Talo nousee nopeimmin. Tontin löytäminen ei ole helppo tehtävä. Yhden perheen talot keskeisillä alueilla, kuten Altstadt ja Maxvorstad, sekä suosituilla ympäröivillä alueilla, kuten Ludwigvorstadt, maksavat tänä vuonna 5-10% enemmän. Osakehuoneisto seuraa 3%. Rivitalot, jotka olivat aiemmin melko epäsuosittuja, ovat nyt monille ainoa vaihtoehto, johon heillä on varaa.

Asunnon ostaminen Münchenistä: Osakehuoneisto sijoituskiinteistöksi

Vuokra -asuntoja Münchenin asuinrakennuksissa

Osakehuoneisto on osoittautunut erittäin suosituksi vaihtoehdoksi talolle. Se ei ole vain oma kiinteistö, vaan myös sijoituskiinteistö. Uudet modernit huoneistot täyttävät uusimmat rakennusvaatimukset eivätkä ole vuokrajarrun alaisia. Siksi yhä useammat kiinteistöalan yrittäjät valitsevat asuntoja, joissa on asuntoja. Esimerkiksi entinen Osram -sivusto Münchenissä, jonne rakennetaan parhaillaan uutta asuinkompleksia, on erityisen suosittu. Hänen osoitteensa: Isarauen, Hellabruner Straße 1 München. 2–5 huoneen huoneistot sijaitsevat yli 8 rakennuksessa. Tulevien asukkaiden mukavuudesta ei säästetä: tyylikkäät lattiapäällysteet ja seinät luovat nykyaikaisen ja samalla kodikkaan tunnelman. Lisätietoja hankkeesta saat osoitteesta living-isar.de. Uusi rakennushanke on lopullinen todiste siitä, että vaikka asuntotarjonta on hyvin rajallinen, voidaan silloin tällöin löytää todella arvokkaita tarjouksia. Hyviä uutisia kaikille, joilla sellainen on Osta asunto Münchenistä haluta.

Vuokra -asuntoja Münchenin korkean tornin toimistorakennuksessa

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen