15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puiset kaiteet – ideoita portaiden ja terassin kaiteisiin

Puukaide luonnonkivi -ideoilla

Etsitkö uutta kaiteita portaillesi, terassillesi tai parvekkeellesi? Sitten on parasta valita yksi Puinen kaide, koska niitä on saatavana eri malleina ja niiden ilmapiiri on aivan ihana. Valittavana on vaakakaiteita, pystysuoria kaiteita ja runkokaiteita, joista voit valita makusi ja sisätilosi mukaan.

Puiset kaiteet täydelliseen sisustukseen

ympäristöystävälliset talon puukaiteet

Kaiteilla on pitkään ollut vain yksi toiminnallinen puoli. Niitä käytetään myös koristeluun, minkä vuoksi kannattaa käyttää aikaa valinnassa. Haluamme antaa sinulle inspiraatiota tässä artikkelissa näytettävien esimerkkien kautta.

Puiset kaiteet terassille ja parvekkeelle

Puinen kaide parvekkeella

Vaakakaiteita käytetään usein ulkotiloissa. Jos pääkehys koostuu pystysuorasta puupalkista, ne voidaan liittää vaakasuoraan eri tavoin. Jos haluat, että puukaide on todella puuta, voit käyttää vaakatasossa olevia puulevyjä. Lasit ovat myös tehokkaita ja suosittuja yhdistävinä elementeinä.

Pystykaide sopii kuitenkin myös puukaiteeksi. Kuten nimestä voi päätellä, levyt kiinnitetään jälleen pystysuoraan.

Klassiset puiset kaiteet

Puisia kaiteita kuistilla

Nämä kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa ovat klassisempia puisia kaiteita, jotka sopivat kaikkiin sisustus- tai terassityyleihin. Jos haluat kuitenkin lisätä puukaiteeseen muutamia tehosteita, voit käyttää kehyskaiteita. Siellä ovat mahdollisia diagonaalilautojen kuvioita, jotka voidaan yhdistää myös ohuista puukaistoista valmistettuun ristikkokuvioon.

Puiset kaiteet portaita varten

Puiset kaiteet koristeilla

Tämäntyyppisiä edellä mainittuja puukaiteita voidaan tietysti käyttää myös sisätiloissa, eli portaiden kaiteina. Portaikon alas- tai ylöspäin suuntautuva kaide näyttää erittäin omaperäiseltä juuri sen vuoksi. Portaikon puukaiteille on kuitenkin mahdollista valita monenlaisia ​​malleja, eikä rajoituksia ole, riippumatta siitä, onko portaikko käytävällä vai olohuoneessa. Katso alla olevat portaiden silmiinpistävät kaiteet. Yhdistä talon sisätiloissa oleva puu hienoihin metallisista tai muista materiaaleista valmistettuihin malleihin ja luo tehokas portaikkoalue.

Sisusta talo tyylikkäästi

Puinen kaide koristelu kotona

Ideoita sisä- ja ulkokäyttöön

Puiset kaiteen kaltaiset hirvieläinten sarvet

spiraalin muotoinen puinen kaide

Puiset kaiteet valkoisena ja ruskeana

Puiset kaiteet talon vuoristomaisemassa

Puiset kaiteet koristeena

Puisia kaiderakennuksia

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus