15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oikea tyyny nukkumiseen ja 5 parasta viskoosityynyä

Osta oikea tyyny-vinkit-valinta-uni

Hyvä ja levollinen uni on erittäin tärkeää. Jotta tämä voidaan taata, oikea patja on kuitenkin erittäin tärkeä, mutta myös sopiva tyyny. Mutta koska valikoima on nykyään melko suuri ja sinulla ei yleensä ole aavistustakaan, mitä kannattaa varoa, tämä ensi silmäyksellä yksinkertaiselta tuntuva tehtävä ei ole mikään piknik. Haluamme tehdä valintasi ja ostoksesi hieman helpommaksi antamalla sinulle muutamia vinkkejä oikeasta tyynystä, jotka sinun tulee pitää mielessä. Tämän lisäksi sinun pitäisi myös pystyä saamaan henkilökohtaista apua liiketoiminnassa.

Mikä tyyny on oikea, riippuu eri tekijöistä. Mikä on parasta yhdelle, ei automaattisesti ole parasta toiselle. Nukkumisasennolla ja patjan valinnalla on tärkeä rooli tyynyn oikean muodon ja täytön kannalta. Seuraavassa olemme tiivistäneet, mikä muoto sopii mihin kohtaan ja mitä täytteitä tarjotaan.

Miten löydän oikean tyynyn??

Löydä oikea tyyny-mukavuus-niskakipu

Toisaalta voit helposti löytää oikean tyynyn testaamalla sitä. Kyse on pään tukemisesta, mutta ei selkärangan nostamisesta. Tämä johtuu siitä, että tämä on hieman taipunut tällä tavalla, mikä on sopimatonta. Selkärangan tulee olla suorassa asennossa, jossa nikamavälilevyt eivät ole enää puristuneet, jotta ne voivat rentoutua yön yli. Periaatteessa voidaan sanoa, että pienemmät ja kapeammat tyynyt tekevät tämän työn parhaiten. Tyynyliinojen vakiokoon vuoksi käytetään yleensä suurempia tyynyjä.

Mikä tyyny nukkumisasennosta riippuen?

oikeat-tyyny-sulka-tyyny-suuret-epäkäytännölliset vinkit

Parhaan tuen takaa muun muassa se, miten nukumme. Koska nukkumisasennosta riippuen myös kaulan tai pään ja suoran selkäpatjan välissä oleva ontelo muuttuu. Joten jos sinulla on ensisijainen nukkumisasento, ota tämä huomioon tyynyä valittaessa, jotta löydät oikean tyynyn niskakipuun.

Oikea tyyny sivuratalaisille

oikean tyynyn sivun nukkuja-vinkkejä-kaulan tukityynyä-visco-vaahto-geelivaahtoa

Jos haluat nukkua kummallakin puolella, sinun on tiedettävä, että onkalo on täällä suurin. Oikean tyynyn tulee olla kooltaan noin 40 × 80 tai 40 × 60 cm, mikä riippuu muun muassa olkapään leveydestä (esimerkiksi miehillä on leveämmät hartiat kuin naisilla ja he todennäköisesti tarvitsevat suuremman tyynyn). Pyydä toista henkilöä tarkistamaan, onko selkäranka yhdensuuntainen patjan kanssa ja että olkapään ja kohdunkaulan tai olkapään ja patjan välillä on suora kulma. Kaulan tukityyny tai saippuamuoto on paras.

Oikea tyyny niille, jotka nukkuvat vatsallaan

Osta oikea-tyyny-vatsa-nukkuja-patja-tyyny

Makaava asento ei yleensä ole suositeltava nukkuma -asento. Jos et vieläkään pääse eroon niistä, todellinen sääntö on, että tyynyä ei saa käyttää ollenkaan. Pään nopea nostaminen luo vahingollisen onton selän ja niska -nikamat venytetään liikaa. Jos kuitenkin tuntuu epämukavalta nukkumassa ilman tyynyä, valitse suhteellisen tasainen tyyny, johon pääsi ei voi upota. Loppujen lopuksi haluat myös pystyä hengittämään. On parasta etsiä malleja, jotka on varustettu erityisellä syvennyksellä tätä tarkoitusta varten.

Osta tyynyjä selkäunisille – mikä tyyny sopii minulle?

oikea-tyyny-selkä-nukkuja-vinkit-niska-pääntuet

Niskatyynyt ovat myös paras valinta niille, jotka nukkuvat selällään. Niiden tulee myös olla suhteellisen tasaisia ​​eivätkä saa nostaa päätä ylimääräisesti. Litteä tyyny on pullistunut myös alaosassa niin, että niska -alue on tuettu. Selän anatomiasta riippuen hieman kohotettu tyyny voi olla tarpeen.

Oikea tyyny nukkumiseen täytteen mukaan

oikea-tyynytäyttö-täyttö-materiaali-höyhenet-untuva-luonnonmateriaalit

Myös täytteen osalta jokaisella on etunsa ja haittansa. Kaikki sisältyvät vaahtotyynyistä ja höyhenpehmusteista täytteisiin, jotka on valmistettu luonnollisista materiaaleista, kuten speltistä, hirssistä tai eläimenkarvasta tai lateksista, vaahtohiutaleista ja onttoista kuitupallosta. Tässäkin täydellinen vaihtoehto voidaan parhaiten määrittää kuulemisen ja kokeilun avulla. Loppujen lopuksi jokaisella on erilaisia ​​etuja. Vaikka jotkut arvostavat luonnonmateriaaleja, toiset ovat tyytyväisiä myös keinotekoisiin materiaaleihin.

Oikea tyyny-uni-mukavasti-terve-vartalo-suojaa selkärankaa

Oikea valinta riippuu myös siitä, oletko allerginen ja mikä on makuuhuoneesi minimilämpötila. On vaahtoja, kuten visko -vaahtoa, joiden elastisuus heikkenee alhaisissa lämpötiloissa, kun taas lämpötila ei vaikuta geelivaahtoon. Untuvat ja höyhenet peittojen ja tyynyjen materiaalina ovat tietysti klassikoita. Koska tämän tyyppiset tyynyt ovat yleensä melko suuria, ne eivät ole enää ihanteellinen vaihtoehto.

Visko ja geelivaahto

oikea-tyyny-visko-vaahto-pesu-top-5-testin voittaja

Visco -vaahto ja geelivaahto ovat tällä hetkellä suosituimpia tyynyjä niskakipuun ja muihin vaivoihin. Niiden etuna on, että ne mukautuvat kehoosi ja tarjoavat siten erityistä mukavuutta. Käytön jälkeen vaahdot palaavat alkuperäiseen muotoonsa. Tämä estää täytteen muodonmuutoksen, kuten usein muiden täyttömateriaalien kohdalla. Tämä regressio tapahtuu kuitenkin paljon hitaammin visko -vaahdolla kuin geelivaahdolla. Joten jos vaihdat asentoa hyvin usein yöllä, on parasta valita geelivaahto, joka mukautuu nopeammin uusiin painepisteisiin eikä vaikuta vain huonelämpötilaan. Myös allergikot hyötyvät tästä materiaalista. Huomaa kuitenkin, että tätä materiaalia ei ole saatavana klassisiin tyynymuotoihin, vaan siitä valmistetaan vain niskatyynyt. Se tekee siitä kuitenkin oikean tyynyn selkäkipuun.

Visco- ja geelivaahtotyynytestin voittaja

oikea-tyyny-vaahtomuisti-ortopedinen-kova-tasainen pinta

Jos haluat ostaa oikean tyynyn, voit myös käyttää erilaisia ​​testejä oppaana. Loppujen lopuksi vain muotojen, kokojen ja täyteaineiden valikoima on erittäin suuri. Myös valmistajien määrä kasvaa tasaisesti, mikä tekee päätöksenteosta vaikeampaa. Haluamme esitellä sinulle parhaat mallit ja valmistajat viskoosityynyjen tyynytestin mukaan, jota voit harkita, jos haluat käyttää oikeaa tyynyä jännitykseen.

Viskoosin makuutyynytestin parhaiden tuotteiden viisi parasta testivoittajaa ovat myös hintaluokassaan keskitasoa ja halpaa, joten voit tappaa kaksi lintua yhdellä iskulla. Esimerkiksi testin voittajan Salosanin mallit ovat ortopediset tyynyt, joiden koko on 70 × 30 cm, mikä tekee niistä erittäin pienikokoisia ja myös käytännöllisiä matkoille. Puuvillakangas voidaan pestä helposti 40 asteessa. Ajoittain voit käyttää korkeampaa lämpötilaa erityisen perusteellisen puhdistuksen suorittamiseksi. Hinta on hieman korkeampi testin voittajalle ja on hieman alle 50 euroa.

oikea-tyyny-viskoosi-makuutyynyt-makuuhuone-rentoutuminen

Mallit VitaLife 37110, MaxxGoods K022 ja VitaLife ovat myös pestäviä. Ne ovat myös pienikokoisia, mutta niillä on erilainen muoto. Kahdessa mallissa on tasainen pinta, mutta VitaLife 37110 on kaareva, mikä tukee kaulaa entistä paremmin. Kannattaa kuitenkin kokeilla, onko tämä miellyttävää myös sinulle.

Jos haluat ostaa tyynyn, joka on suunniteltu erityisesti sivuratalaisille, voit pudota neljänneksi viiden parhaan joukkoon. Se on Third of Life -malli 511.510.200. Tämä on varustettu aloe veraa sisältävällä kuorella, jonka on tarkoitus lisäksi hoitaa ihoa. Tämä pinnoite ei kuitenkaan ole pysyvä, koska se huuhtelee ajan myötä. Toinen kansi on kuitenkin täydellinen korvaaja myöhemmin. Tämä malli soveltuu myös selässä nukkuville. Lähes 80 euron hintalappu ei kuitenkaan sovi kaikille.

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen