15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Makuuhuoneen lipasto, jossa on huomiota herättävä muotoilu osana sisustusta

Makuuhuoneen lipasto-senkki-moderni-norman-novamobili

Makuuhuone on yksi alueista, joissa suurin osa ajasta kuluu kotona. Siksi tässä huoneessa pitäisi tuntea olonsa mukavaksi ja pystyä rentoutumaan hyvin. Oikeilla huonekaluilla voit luoda kodikkaan makuuhuoneen ja nauttia suuresta mukavuudesta. Säilytysvaihtoehdot ovat tärkeä osa makuuhuoneen sisustusta. Tällä alueella on oltava riittävästi säilytystilaa, joten sitä pitäisi olla runsaasti. Vaatekaapin lisäksi makuuhuoneen lipasto voi olla edullinen pienille vaatteille. Se pyöristää makuuhuoneen kalusteet ja voi olla kauniisti sisustettu.

Makuuhuoneen lipasto Norman by Novamobili

Makuuhuoneen lipasto tammi-senkki-laatikot-norman-novamobili

Jos et halua sisustaa makuuhuoneesi tyypillisellä Ikean lipastolla, voit valita sen sijaan design -huonekalun. Tähän postaukseen olemme koonneet joitakin kuuluisimpien huonekalumarkkinoiden kauneimpia makuuhuoneen lipastoja, jotka vaikuttavat erittäin erityisellä muotoilulla.

Makuuhuoneen lipasto puu-tammi-laatikot-norman-novamobili

Italialaisen huonekaluvalmistajan Novamobilin Norman -lipasto yhdistää puun vakauden ja marmorin ajattoman eleganssin. Tammilaatikot sopivat täydellisesti yhteen valkoisen marmorin kanssa ja tarjoavat samalla paljon säilytystilaa. Ne ovat täysin kahvaton, mikä edistää modernia muotoilua. Makuuhuoneen lipasto sopii lähes kaikkiin sisustustyyleihin ja on saatavana kahdessa eri puun sävyssä.

Laadukas Lindo-lipasto, puuta ja marmoria, MisuraEmme

makuuhuone-lipasto-puu-marmori-tyylikäs-design-misuraemme

MisuraEmmeen Lindo -makuuhuoneen lipasto on samanlainen. Puuta ja marmoria käytetään jälleen tuotannossa ja ne luovat korkealaatuisen ilmeen. Toisin kuin Novamobili -malli, Lindossa käytetään tummaa marmoria, joka sopii kauniisti tumman puun kanssa. Suunnittelijakaluste sopii sekä moderneihin että klassisesti sisustettuihin makuuhuoneisiin ja on hyvä lisä vaatekaappiin.

makuuhuone-lipasto-marmori-puu-laatikot-lindo-misuraemme

Kuuden erillisen laatikon ansiosta lipasto tarjoaa riittävästi säilytystilaa vaatteille tai asusteille. Lisäksi pinta voidaan suunnitella millä tahansa koriste -esineellä, joka antaa huoneelle viimeistelyn. Kauniit maljakot tuoreilla kukilla, pienet taideteokset tai tyylikkäät korulaatikot sopivat täydellisesti siihen. Koska lipastot ovat yleensä vaatekaappia alempia, ne tarjoavat myös tarpeeksi tilaa kauniille seinäkoristeille.

Honey Night makuuhuoneen lipasto, jossa on tyylikäs muotoilu

makuuhuone-pukeutuja-senkki-peili-puu-hunaja-yö-tonin-casa

Jos etsit tunnelmallista aksenttia makuuhuoneeseen, silmiinpistävän muotoilun omaavat lipastot sopivat sinulle. Hunajayö on hyvin erikoinen huonekalu, joka voi toimia sekä säilytys- että yöpöytänä samanaikaisesti. Tämä lipasto on matalampi kuin perinteinen malli, mutta leveämpi. Ominaisuus, joka erottuu välittömästi, on etuosaan integroitu peili. Yhdessä puuviilun kanssa luodaan hyvin erityinen muotoilu, joka muistuttaa hunajakennoa. Peilin ansiosta koko huone näyttää suuremmalta ja kirkkaammalta.

Siirrä Moverel -lipasto joustavasti

makuuhuone-pukeutuja-valkoinen-matta-puu-sivupöytä-liikkuva-siirrettävä

Makuuhuoneiden oikean lipaston tulisi yhdistää toiminnallisuus ja kaunis muotoilu. Joskus perinteinen lipasto ei sovi makuutilaan, varsinkin kun kyseessä on pieni asunto. Näihin tapauksiin portugalilainen huonekaluvalmistaja Moverel suunnitteli Move -mallin, joka voidaan mukauttaa käyttäjän tarpeisiin.

makuuhuone-pukeutuja-valkoinen-puu-mielenkiintoinen-suunnittelu-liikkua-siirrä

Move koostuu useista moduuleista, jotka voidaan järjestää uudelleen niin, että ne sopivat mihin tahansa huoneeseen. Yksittäiset puiset osat on maalattu valkoisiksi ja antavat huoneelle paljon lämpöä ja kodikkuutta. Muuten muotoilu on puhdistettu ja sille on tunnusomaista selkeät linjat, joten se sopii täydellisesti moderniin sisustustyyliin.

Lisää rakennetta makuutilassa Pacinin Tiffany -lipastolla & Cappellini

makuuhuone-lipasto-valkoinen-rakenteinen-tiffany-pacini-cappellini

Oikeilla huonekaluilla voit visuaalisesti parantaa mitä tahansa huonetta ja suunnitella ja sisustaa sen luovasti. Suunnittelija Elena Vigano on luonut Pacinille modernin valkoisen makuuhuoneen lipaston, jossa on rakenteellinen pinta & Suunniteltu Cappellini. Tiffany on makuuhuoneen lipasto, josta tulee välittömästi katseenvangitsija sisätiloissa rakenteellisten etuosiensa ansiosta. Se sopii erinomaisesti suuriin tai pieniin makuuhuoneisiin ja näyttää kauniilta yhdessä sopivan seinäpeilin kanssa.

Dall’Agnesen tyylikäs Chanelin makuuhuoneen lipasto

makuuhuone-pukeutuja-beige-romanttinen-peili-chanel-dallagnese

Vaikka lipastot näyttävät usein liian yksinkertaisilta ja joskus turhilta, ne ovat tärkeä osa makuutilan kalusteita. Kiiltävä lipasto, kuten Chanel by Dall’Agnese, antaa huoneelle jotain erityistä ja tyylikkyyttä. Kiiltävää ulkonäköä täydentävät mikrokuidusta valmistetut silkkiset elementit, jotka parantavat muotoilua entisestään.

makuuhuone-pukeutuja-kiiltävä-tyylikäs-chanel-dallagnese

Tämä lipasto on osa kokonaisuutta makuuhuoneen huonekaluja, joilla on sama kuvio. Siitä huolimatta kolmitasoinen lipasto näyttää itsessään erityisen koristeelliselta ja voidaan integroida erilaisiin kalusteisiin neutraalilla värillään.

Makuuhuoneen lipasto, klassinen muotoilu – Symfonia by Dall’Agnese

makuuhuone-pukeutuja-valkoinen-retro-design-symfonia-dallagnese

Dall’Agnesen Symfonia -malli sopii erinomaisesti makuuhuoneisiin, joissa on klassinen sisustus. Klassiset mallit eroavat moderneista muutamalla tavalla. Toisaalta ne eivät seiso suoraan lattialla, vaan niissä on yleensä koristeelliset jalat, jotka pyöristävät koko mallin. Toisaalta klassiset mallit on valmistettu silmiinpistävistä kahvoista, kun taas modernit ovat enimmäkseen ilman kahvoja. Klassinen makuuhuoneen lipasto on täydellinen maalaistyyliin ja antaa huoneelle romanttisen tunnelman.

Grifoni Silvanon peilikaappi

makuuhuone-pukeutuja-peili-klassinen-design-grifoni-silvano

Monet klassiset makuuhuoneen lipastot on yhdistetty peiliin ja toimivat myös peilipöytänä. Kaunis esimerkki tästä on italialaisen suunnittelijan Grifoni Silvanon vuosisadan puolivälin puinen lipasto. Siinä yhdistyvät romantiikka ja nostalgia, ja se sopii parhaiten nuhjuiseen tyyliin tai maalaistyyliin.

Makuuhuoneen lipastot Cordage by Caroti merellisellä suunnittelulla

makuuhuone-lipasto-lastenhuone-laatikot-cordage-caroti

Lipastot ovat myös erityisen käytännöllisiä lapsen makuuhuoneessa ja tarjoavat jopa vaihtoehdon vaatekaapille. Lasten vaatteet voidaan säilyttää siinä ilman ongelmia ja ne ovat aina valmiita käsiin. Italialainen huonekaluyhtiö Carioti suunnitteli Cordage -lipastot, joissa on kaunis, merellinen muotoilu. Niitä on saatavana kahta eri kokoa, joten ne sopivat täydellisesti minkä tahansa lapsen huoneeseen.

makuuhuone-lipasto-merenkulku-suunnittelu-lastenhuone-cordage-caroti

Tässä mallissa voit valita perinteisen kolmitasoisen lipaston ja korkeamman, kapeamman version. Tässä suunnittelussa käytetyt materiaalit ovat puuta ja nahkaa, ja köysi luo kauniin merihenkisen tunnelman.

Vintage makuuhuoneen lipasto Loafilta

makuuhuone-pukeutuja-kierrätetty-puu-vintage-hoot-leipä

Vintage -tyyli makuuhuoneessa on tulossa yhä tärkeämmäksi, ja se voidaan saavuttaa sopivilla materiaaleilla ja väreillä. Makuuhuoneen lipasto, joka on valmistettu kierrätetystä puusta, voi antaa huoneelle retrohenkeä ja tarjoaa edullisen vaihtoehdon suunnittelukalusteille. Eräs esimerkki on brittiläisen Loafin valmistajan Hoot -senkki. Käytännöllisten laatikoiden lisäksi tässä huonekalussa on myös kaksi suurempaa säilytysaluetta liukuovilla, jotka sopivat erinomaisesti vähemmän käytettyjen tavaroiden säilyttämiseen.

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen