15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Musta marmori katseenvangitsijana nykyaikaisessa sisustuksessa

musta marmori vaaleanpunainen valkoinen yhdistelmä

Mitä tulee marmoriin, ajatellaan säteilevää, kiiltävää pintaa, joka on enimmäkseen valkoista ja jossa on kauniit, leikkivät harmaan sävyt. Jalokas luonnonkivi tarjoaa kuitenkin paljon laajemman värivalikoiman kuin hohtava valkoinen marmori. Materiaali on ajaton, maailmankuulu ja nyt erittäin suosittu ulkoasu muotialalla. Se koskee klassikoita ja voitetaan pääasiassa Etelä -Euroopan maissa Italiassa ja Kreikassa. Toisaalta musta marmori on melko vähän tunnettu. Hämmästyttävä ja ylevä karisma, se voidaan integroida ihanasti mihin tahansa ylelliseen tunnelmaan.

Musta marmori trendissä

musta marmori yhdistää vinkkejä trendikankaita

Musta, valkoinen ja marmori eivät näytä koskaan menevän muodista. Ne ilmentävät yleistä mottoa, joka koskee yhtä lailla muotia, muotoilua ja sisustusta: vähemmän on enemmän. Tämän mallin mukaan jaloa materiaalia voidaan käyttää erittäin huomaamattomasti ja yksinkertaisesti loistavan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Asuintilojen sisustuksen aksentti musta marmori on kohokohta jännittäviin sisustussuunnitelmiin.

musta marmori yhdistää valkoisen luokan jalo

Musta marmori on jalo, eksoottinen ja myös kestävä. Se kiinnittää heti silmät ja viimeistelee sisustuksen. Vaikka se on tällä hetkellä trendikäs, se on järjestettävä taitavasti, jotta 80 -luvun kitch ei synny. Eksoottinen materiaali antaa viileän lausunnon kaikissa muodoissaan ja herättää huomiota. Sitä tulee kuitenkin käyttää varoen. Se tulee omaksi design -huonekaluksi ja lisävarusteeksi yksinkertaiseen sisustukseen.

musta marmori kuva sisustus valkoinen minimalistinen

Marmoria käytetään yleensä useimmiten korkealaatuisena lattianpäällysteenä tai vankkana levynä keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Erityisen kauniita lajikkeita, joissa on ainutlaatuista viljaa, käytetään myös koristeellisesti seinäverhouksena tai paneelina. Mustaksi marmori näyttää erittäin ylelliseltä ja sitä käytetään pääasiassa pienillä alueilla ja enemmän aksenttina. Sitä esiintyy usein yhdessä valkoisen marmorin kanssa.

Pieni yksityiskohta houkuttelevassa mustassa ulkonäössä ja korkeakontrastiset rakeet riittää herättämään huomiota. Pöytälevynä tai tyylikkäänä esineenä, joka muistuttaa menneitä aikoja, sisustus on hienostunut herkästi liioittelematta. Tämä antaa viimeisen optisen kosketuksen.

Yhdistä musta marmori

musta marmoriseinäpaneeli takka sohva turkoosi

Olipa kyseessä todellinen luonnonkivi tai emuloiva jalo ulkonäkö, suunnittelijat käyttävät tällä hetkellä mustaa marmoria. Visuaalisen raskauden ja ylellisen ulkonäön yhdistelmä antaa huonekaluille tai lisävarusteille jotain sellaista, mitä suunnittelijalla todella pitäisi olla. Usein luonnonkivi yhdistetään onnistuneesti muiden materiaalien kanssa. Uusimpien sisustustrendien mukaan tai hyvin klassisella tavalla on jo useita tapoja laittaa musta luonnonkivi parrasvaloihin.

Musta marmori on osa nykyisiä sisustustrendejä

musta marmorilattia ruokasali keittiö tumma puu

Kaikissa muodoissa olevat luonnonmateriaalit ovat olleet erityisen suosittuja viime vuosina. Luonnonkivi, lasi, metalli ovat suosittuja puun, klinkkerin, keramiikan jne. Onnistuneissa yhdistelmissä musta marmori yhdistetään siten, että osa sen raskaudesta poistuu ja samalla korostetaan sen ainutlaatuista, luonnollista ulkonäköä. Laadukas puu on arvokas kumppani tässä. Se voidaan jättää luonnolliseksi tai vain öljytyksi. Tämä luo houkuttelevan kontrastin, joka asettaa esteettisesti jalot luonnonmateriaalit etualalle.

musta marmorinen keittiöpöytä moderni valkoinen riippuvalaisin

Musta marmori yhdistetään valkoiseen marmoriin tai valkoiseen erittäin klassisella tavalla. Vahvat kontrastit näyttävät aina erittäin runsailta, ja niitä tulee käyttää huolellisesti. Musta marmori, jossa on erittäin näkyvät valkoiset jyvät, suositellaan yhdistettäväksi tavalliseen valkoiseen pintaan. Muuten yhdistelmä voi olla kitši.

musta marmorilattia olohuone beige verhoillut huonekalut tyylikäs

Lievämpi vaihtoehto klassisesta mustavalkoisesta yhdistelmästä on korvata kaksi vastakkaista väriä hienovaraisemmilla sävyillä. Mustaa marmoria ei tarvitse kiillottaa loistavaan kiiltoon, ja on myös muunnelmia, joissa on paljon antrasiittia ja tummanharmaata. Valkoisen sijaan eleganttiin sisustukseen voidaan yhdistää kerma, vaaleanharmaa tai beige.

musta marmorinen keittiö hieno messinki kahvaton kerma matta kiiltävä

Luonnonkiven lisäksi metalli on tällä hetkellä kodin trendi. Erityisen suosittuja ovat kupari ja messinki, mutta myös kromi, ruusun sävyt ja kullatut pinnat. Messinki tai kupari sopivat parhaiten mustan marmorin kanssa. Voit valita mattapintaisen tai kiiltävän ulkonäön, koska nämä kaksi ovat hyvä valinta. Tämän seurauksena vuoden kaksi suurinta sisustustrendiä törmäävät.

musta marmori keittiö moderni minimalistinen messinki varusteet

Jos pidät maskuliinisesta ulkonäöstä ja pidät siitä hieman hienovaraisemmasta, täysin tummat sävyt voivat olla täydellisiä. On suositeltavaa valita mattapintainen ilme tai tarvittaessa asettaa vain hienovaraisia ​​aksentteja tietyille alueille, joissa on kiiltoa. Huoneen suunnittelussa, jossa on pääasiassa tummia vivahteita, voit lopulta kaipaa valoa. Epäsuora valaistus tai useat valonlähteet ovat houkutteleva vaihtoehto.

musta marmoritakka tyylikäs minimalistinen valkoinen seinä

Musta marmori on eksoottinen materiaali, joka on aina ollut kysyntää sisätiloissa. Se huokuu ylellisyyttä ja aiheuttaa kohua. Yksinoikeudestaan ​​huolimatta se voidaan integroida nykyaikaiseen sisustukseen erittäin tyylikkäästi ja minimalistisesti. Kannattaa laittaa musta luonnonkivi huonesuunnittelun keskelle ja esittää se erityisenä kohokohtana, esimerkiksi takan koriste -elementtinä. Muu sisustus on suunniteltu hillityillä väreillä ja pohjoismaisella yksinkertaisuudella.

musta marmorilattia, jossa valkoinen kalanruotokuvio

Jaloisen vaikutuksensa lisäksi mustalla marmorilla on myös muita etuja. Muiden luonnonkivien tavoin sille on ominaista erinomainen lämmönjohtavuus. Marmori voidaan helposti yhdistää lattialämmitykseen.

musta marmorilattia moderni huoneisto valkoinen

Mustan marmorin kaunis, enimmäkseen kiiltävä pinta vaatii luonnollisesti säännöllistä huoltoa, jotta se pysyy hyvässä kunnossa pidempään. Koska marmori kuuluu kalkkikiviryhmään, älä yleensä käytä happamia tai erittäin hankaavia puhdistusaineita sen puhdistamiseen. On parasta käyttää puhdistusaineita, jotka on erityisesti suunniteltu marmorille tai kalkkikivelle.

musta marmorilattia kylpyhuone valkoinen vapaasti seisova kylpyamme

Marmori on aina ollut houkutteleva materiaali ja se on myynyt erityisen hyvin vientikaupassa. Tyypillisiä maita, jotka ovat vieneet marmoria, ovat Etelä -Euroopan maat, mutta myös Turkki, Iran, Intia ja Kiina. Tunnettu musta marmori on Nero Marquina, joka tulee Espanjasta. Sille on ominaista hienot, korkeakontrastiset valkoiset suonet syvän mustassa kivirakenteessa. Nämä tyypilliset piirteet muodostavat tämän erikoiskiven erikoisen viehätyksen ja arvostuksen.

musta marmori sohvapöytä kromi neliö shclicht tyylikäs

musta marmorinen sohvapöytä geometrinen muoto messinkikehys

Tyypillinen marmorointi kokee paluun ja on erittäin suosittu ulkoasu kaikissa muodoissa ja tyypeissä. Asusteista ja koruista koristekuvioihin ja silmiinpistäviin tulosteisiin vaatteissa-kaikki marmorilla on jälleen kysyntää.

musta marmorinen sohvapöytä kiinteä yksiosainen

musta marmorinen sohvapöytä valkoinen kerma kiiltävät tyynyt

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä