15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ceramiche Caesarin hienoja posliinikivilaattoja ylellisessä yksityisasunnossa

laatat posliini kivitavara keramiikka caesarin yksityisasunto ranskalainen riviera -allas

Päivän puheenvuoro keskittyy ylelliseen yksityiseen asuntoon Ranskan Rivieralla. Ceramiche Caesar -yritys antoi merkittävän panoksen ainutlaatuisen sisä- ja ulkoalueesi suunnitteluun. Ceramiche Caesar on todistetusti korkealaatuisten italialaisten posliinikivitavaran valmistaja ja tarjoaa korkealaatuisia posliinikivestä valmistettuja lattia- ja seinäpäällysteitä. Luksusasunto valmistui vuonna 2016. Sisä- ja ulkotiloille on ominaista eräät Ceramiche Caesar -kokoelmat posliinikivilaattoja, joissa on luonnonkivinen ulkonäkö ja asuinpaikan yksinoikeus.

yksityinen asuinpaikka ylellinen keraaminen keisari

Aurinkoiset rannat, henkeäsalpaava turkoosi ja kristallinkirkas meri ja viehättävät kylät, jotka sijaitsevat vuorilla Rivieralla, Côte d’Azur on ihanteellinen paikka kaikille luonnon ystäville, missä meri, aurinko, ranta ja hauskanpito elämää. Täällä maisemat näyttävät maalatuilta ja kivet kuin tuulen muodostamilta. Kauneus ja viehätys sulautuvat täydelliseen harmoniaan paikassa, jota koko maailma kadehtii.

keramiikka caesar laatat posliini kivitavara marmori näyttää kirkkailta väreiltä olohuone

Yksityisasunnon sisä- ja ulkotiloissa Ceramiche Caesar “Absolute” -kokoelma luo tunnelman, joka on täynnä luonnetta ja vetovoimaa. Värissä Beola Bianca, valkoinen sävy ja tasainen rake, joka on valmistettu ympäristöystävällisten kriteerien mukaan, Absolute -kokoelma tulkitsee kiven lujuuden aitolla tavalla ja ilmaisee moderneimpia malleja. Tämä laattakokoelma, jossa on luonnonkivinen ulkonäkö, saa huoneen näyttämään luonnolliselta. Moderni sisustustyyli hyötyy luonnonkiven monipuolisuudesta ja materiaalista.

Lattiapäällysteet keramiikka posliinikivestä valmistetut caesar -laatat tyylikkäät sisustuskalusteet

Sarjoja “Verse” ja “Anima” käytettiin asunnossa Ranskan rannikolla kylpyhuoneiden suunnittelussa. Erilaiset luonnonkivet toimivat myös inspiraationa Verse -kokoelman posliinikivilaattoille. Tämä sarja yhdistää kaikki olennaiset elementit, nimittäin muodon, rakenteen ja värin, ja tarjoaa siten maksimaalisen suunnittelun vapauden huoneisiin. Yksityisen asunnon kylpyhuoneissa olevat posliinikivilaatat näyttävät erityisen tyylikkäiltä hienon, mattapintaisen ja pehmeän kosketuksen ansiosta. Hienostunut Anima -kokoelma jäljittelee marmorin tyypillistä viehätystä. Anima-sarjan laatat ovat alkuperäisiä kopioita erilaisista hienoista marmorityypeistä. Nämä laatat antavat kylpyhuoneelle ylellisen ja ylellisen ilmeen.

sisustus asuinpaikka keramiikka caesar laatat posliini kivitavara ruokailutila olohuone

Roxstones-sarjan kvartsiittisen näköiset laatat koristavat seinät ja laskurit sekä sisällä että ulkona. Kvartsiitin kauneus ja posliinikivitavaran monipuolisuus luovat materiaalin ja värin visuaalisen jatkuvuuden ja mahdollistavat sisä- ja ulkotilojen sulautumisen saumattomasti. Roxstones -kokoelman posliinikivilaattojen ansiosta tässä asunnossa on luotu ainutlaatuisia dynaamisia pintoja, joilla on voimakas visuaalinen vaikutus.

portaikko kirkkaat värit kattovalaisimet keraamiset caesar -laatat posliinikivestä

makuuhuoneen absoluuttisen sarjan posliinikivitavaralaatat tasaisesti rakeistetut lattiat

kylpyhuone kylpyamme vapaasti seisova lattia marmori näyttää jae anima

jae anima keramiikkakeisari laatat posliini kivitavara kylpyhuone jalo kulta marmori

keramiikka caesar laatat posliini kivitavara kylpyhuone sarja jae anima

Heimkinion tähtitaivaan nojatuolin seinäpäällysteet ylelliset posliinikivilaatat

ulkotilojen ylellinen asuinrakentaminen

keramiikka caesar laatat posliini kivitavara puutarha istuinalue

ylelliset yksityisasunnot autot moottoripyörät lattiapäällyste luonnonkivestä näyttävät laatat posliinikivitavaraa

keraamiset caesar -laatat, jotka on valmistettu posliinikivilattiasta ja joissa on luonnonkivi

* Löydät lisää Ceramiche Caesarin tuotteita ja kokoelmia tässä

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä