15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Keraaminen ja posliini laatta muotoilu houkutteleva puu näyttää

laatat-design-posliini-aksentti seinä-vanha puu-näyttää-foreta-olohuone-sohvapöytä

Keramiikka ja Posliinilaattojen suunnittelu eri merkkejä, jotka haluaisimme esitellä teille tänään, tuskin voidaan erottaa aidosta puusta. Jokaisella laattojen idealla on oma viehätyksensä. Puulaatat, joissa on kiiltävä pinta, sopivat tyylikkääseen sisustukseen, kun taas maalaismainen hohto voidaan saavuttaa ajatuksella käytetyn ulkonäön laattoille, eli näennäisesti kuluneelle puulle.

Keraaminen ja posliinilaattojen suunnittelu – italialainen mestariteos

laatat-design-posliini-silceramiche-shabby-puu-look-real-effect

Keraamisten ja posliinilaattojen suunnittelugalleriastamme löydät erilaisia ​​esimerkkejä seinille ja lattialle. Ne kuuluvat eri valmistajille, mutta niillä kaikilla on yksi yhteinen piirre: jokainen puulaattojen idea näyttää uskomattoman todelliselta ja on todellinen mestariteos. Huomaat myös, että suurin osa valmistajista on italialaisia ​​yrityksiä. Tämä osoittaa, että italialaiset ovat yksinkertaisesti joitakin parhaista tässä suhteessa.

Posliinilaattojen suunnittelu on kalliimpaa

laatat-design-posliini-ariostea-materiaali-idea-ylelliset-kalusteet-lattia

Mitä tulee keraamisiin ja posliinilaattojen suunnitteluun, kuten jo mainittiin, voit valita posliinin ja keramiikan välillä. Visuaalisesti molemmat materiaalit mahdollistavat ainutlaatuisen suunnittelun. Ainoa ero niiden välillä on hinta. Posliini on hieman kalliimpaa.

Laatat, joissa on käytetty ulkonäkö

laatat-design-posliini-ng-kutahya-vintage-tyylinen seinäverhous-punainen-harmaa-puu-look-suihku-auki

Kulunut puu näyttää erittäin maalaismaiselta ja miellyttävältä. Sen avulla voit tuoda taloon luonnollisen tunnelman. Tästä syystä tämä muotoilu on niin suosittu laattojen kanssa, joilla on puinen ilme. Yllä näet esimerkiksi NG Kutahya Seramikin vintage -kokoelman posliinilaatta -mallin. Kolme eri väriä näyttävät erittäin mielenkiintoisilta, kun taas vaakasuora järjestely tekee kylpyhuoneesta isomman.

Korjatut laatat

laatta-suunnittelu-posliini-oikaistu-idea-moderni-kiiltävä-olohuone-ng-kutahya

Limba -sarja, NG Kutahya Seramik

Korjatut laatat ovat paras valinta perfektionisteille. Lisäksi tällainen keraaminen ja posliini laatta on parempi valinta, jos haluat sijoittaa suuremman huoneen heidän kanssaan. Nämä ovat koneellisesti työstettyjä laattoja, joissa on täydellinen 90 asteen kulma.

Jäljittele parkettilattiaa

laatat-design-posliini-vaikutus-puu-alkuperäinen-sisustus-kalustus-ng-kutahya-ruokapöytä

Kauri -sarja, NG Kutahya Seramik

Oikaistu keraaminen ja posliini -laatta on niin edullinen puulaattaisille laattoille, koska saumat eivät ole tarpeen epätasaisuuksien kompensoimiseksi. Täydelliset kulmat ja reunat mahdollistavat laattojen järjestämisen suoraan vierekkäin, kuten myös parkettilattian kohdalla. Lattia tai seinät näyttävät paljon aidommilta.

Laatat, joissa on kierrätettyä puuta

laatat-design-posliini-kierrätetty-idea-ng-kutahya-harmaa-väri

Niin kauniilta kuin vanha puu näyttää, sillä on joitain haittoja: sen sisältämät raot ja reiät täyttyvät nopeasti liasta, mikä on vaikeaa, ellei jopa mahdotonta puhdistaa, ja voi johtaa bakteerien muodostumiseen. Onneksi uudet tekniikat tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden yksinkertaisesti jäljitellä jätepuuta keraamisella ja posliinilaatalla. Hyvä esimerkki tästä on Legno -sarja, jonka näet yllä.

Kierrätetty puu näyttää makuuhuoneessa

laatat-design-posliini-fioraani-vaahtera-vanha-puu-makuuhuone-sivupöytä-lamppu-teollinen

Posliini laatat Fioranese

Tähän käytetään yksinkertaisesti digitaalista valokuvausta. Tämä toteutettiin upeasti Fioranesen posliinilaattojen suunnittelussa. Laatat näyttävät yhtä epätasaisilta kuin vanhan puun tapauksessa. Jos et epäile mitään, hämmästyt, kun huomaat yhtäkkiä sileyden koskettamalla sitä.

Moderni ja maalaismainen samaan aikaan

laatat-design-posliini-tammi-kylpyhuone-kulho-pesuallas-moderni-aksentti-fioranese

Keraamiset ja posliiniset laatat vanhassa puussa voidaan yhdistää upeasti nykyaikaisiin aksentteihin. Näin on myös tässä kylpyhuoneessa. Moderni pesuallas on ristiriidassa Fioranesen Old Wood -malliston maalaismaisen lattian kanssa. Näin löydät täydellisen puun värin kotiisi.

Kuviot kuten puulla

laatat-suunnittelu-posliini-pähkinä-jäljitelmä-sivupöytä-jakkara-vanha puu-kylpyhuone-suunnittelu

Fioranesen posliinilaattoja on tarjolla eri värisävyissä ja niiden yhdistelmissä. Erityinen etu, jota erityisesti koirien tai kissojen omistajat voivat rakastaa ja rakastavat. Eläinten karvat, mutta myös muu lika, ovat tuskin havaittavissa tällaisella keraamisella tai posliinilaatalla.

Helppohoitoinen lattia

laatat-design-posliini-kirsikka-puu-efekti-fioranese-old-wood-design-brown

Todellisen puulattian hoito ei ole niin helppoa. Tämä ei koske laattoja. Puuta jäljittelevien keraamisten ja posliinilaattojen ansiosta saat erittäin helppohoitoisen lattian, jolla on edelleen upeita ominaisuuksia, kuten kodikas tunnelma.

Tummanharmaa puumuotoilu

posliini laatat suunnittelu tummanharmaa-moderni-vanha puu näyttää hylly

Italgranitin koksilaatat

Jopa moderni sisustustyyli voidaan suunnitella keraamisella ja posliinilaatalla vanhalla puulla. Coke -kokoelman tummanharmaat laatat ovat täydellinen valinta tähän tarkoitukseen. Puun jäljitelmän vaikutuksia voidaan tarjota kuudessa eri versiossa.

Luo seepraefekti keraamisilla ja posliinilaatoilla

laatta-suunnittelu-posliini-seepra-puun jäljitelmä-makuuhuone-seinämaalaus

Kuten tiedetään, laattojen avulla voit luoda monenlaisia ​​malleja ja tehosteita. Todella mielenkiintoinen idea on tämä seeprakuvio, joka voidaan saavuttaa Over -malliston Cerdomus -posliinilaattojen erityisellä suunnittelulla. Ne jäljittelevät ns. Seeprapuuta.

laatat-suunnittelu-posliini-olohuone-sisustus-perinteiset-lattia-kalaportit

Seeprapuun ulkonäkö sopii erityisesti nykyaikaisiin kalusteisiin. Jos haluat edelleen sisällyttää perinteisen tyylin sisustukseen, järjestä keraaminen tai posliini laatta, kuten tässä esimerkissä, kalanruotokuvioon.

laatat-design-posliini-seinä-suunnittelu-idea-puu-optiikka-kylpyhuone-pesuallas-moderni

Tämä kylpyhuone osoittaa, että lattialaattoja voidaan käyttää myös seinien suunnitteluun. Käytä esimerkiksi Cerdomuksen posliini -laattalattiaa, joka jäljittelee seeprapuuta, kylpyhuoneen seiniin.

Jäljittelee eksoottista puuta laattoilla

posliinilaattojen suunnittelu lafaenza-keraaminen-eksoottinen-puu-idea

Lafaenzan Le Essenze -mallisto

Kukapa ei unelmoisi eksoottisesta, tyylikkäästä puusta valmistetusta sisustuksesta? Mutta sillä, että tällaiseen puuhun liittyy aina suurempia kuluja, sillä on epäedulliset seuraukset. Ja tämä on se tosiasia, että olet jatkuvasti huolissasi siitä, ettet vahingoita puuta ja esimerkiksi lisäät naarmuja, mikä estää sinua nauttimasta sisätiloistasi oikein. Mutta ei keraamisten ja posliinilaattojen kanssa, jotka jäljittelevät eksoottista puuta.

posliinilaatat suunnittelu eksoottinen-puu-näyttää-lafaenza-lattia

Katso vain, kuinka todellinen Lafaenzan posliinilaatta näyttää. Tämä osoittaa, että jäljitelmän ei aina tarvitse tarkoittaa huonoa kopiota. Laatoissa on sama houkutteleva ja vaikuttava kuvio kuin todellisessa eksoottisessa puussa, ja ne sopivat upeasti puukalusteiden kanssa luomaan kodikkaan tunnelman.

posliinilaatat design makuuhuone-design-lafaenza-moderni-sänky

Kuten kaikki muut keraamiset ja posliinilaatat, myös Lafaenza -muotoilu on erittäin helppohoitoinen. Toisin kuin puulattia, sinun ei enää tarvitse huolehtia suorasta auringonvalosta ikkunoiden läpi. Koska toisin kuin aito puu, laattojen pinnat eivät haalistu. Täydellinen valinta taloihin ja huoneistoihin, joissa on ranskalaiset ikkunat tai suuret ikkunat.

posliinilaatat design zen-style-rauhallinen-makuuhuone-lafaenza

Saat upean zen -tyylin, jos käytät kevyitä keraamisia tai posliinilaattoja, joissa on puinen ulkonäkö paitsi lattialle myös seinille. Esimerkiksi Lafaenza -laatat tuovat rauhoittavan tunnelman mihin tahansa huoneeseen.

posliini laatat suunnittelu herättää-keraaminen-sininen-vaalea-puu-näyttää-seinä

Laatat valmistajalta Revigres

Revigresissä on myös upea keraaminen laatta, jossa on eksoottista puun jäljitelmää ja myös erilaisia ​​värisävyjä. Tällainen keraamisten tai posliinilaattojen suunnittelu on loistava idea, jos haluat suunnitella tällaisen sisustuksen eri värisävyillä.

Moderni muotoilu

posliinilaatat design gardenia-orchidea-moderni-tyylinen-kalustus-betoniseinä

Gardenia Orchidean Just Venice -sarja

Jos et pidä laattojen kylmäominaisuuksista ollenkaan ja siksi ilman laattoja, et ehkä ole ajatellut lattialämmitystä. Tämä voidaan helposti yhdistää laattoihin ja voit sitten tuntea ne todella hyvin. Nykyaikaisissa kalusteissa keraamisia ja posliinilaattoja, joissa on puinen ilme, voidaan käyttää johdonmukaisesti kaikissa huoneissa, joissa voit leikkiä kuvioilla ja väreillä.

posliinilaatat design minimalistinen-gardenia-orchidea-senkki-aallot-valkoinen

Puun hieno puoli on sen neutraali laatu, jonka ansiosta se voidaan yhdistää mihin tahansa materiaaliin. Sama koskee keraamisia ja posliinilaattoja, jotka jäljittelevät puuta, varsinkin kun se on yhtä täydellinen kuin yllä olevassa esimerkissä. Gardenia Orchidean Venetsian kokoelman ja betonisen näköisten seinien avulla on suunniteltu teollinen keittiö, jossa on ruokailutila.

posliini-laatat-design-kalanruotokuvio-ruokasali-gardenia-italialainen

Laatat voidaan järjestää millä tahansa tavalla. Katso, miltä samat kalanruotolaatat teollisuuskeittiöstä näyttävät. Suuria asioita voidaan saavuttaa pienillä muutoksilla sen mukaan, mikä tavoite yrityksessä on. Joka tapauksessa näemme täällä todella upean ruokasalin.

laatta-suunnittelu-posliini-ajopuu-vaikutus-lava-kirjat-hylly-idea

Perondan Foresta Timber -laatat

Graffiti on erittäin suosittu suunnittelumenetelmä modernien kalusteiden ja erityisesti katutyylin tai kaupunkityylin suhteen. Mutta jos et halua, että graffiti maalataan heti seinälle, voit harkita tällaista ainutlaatuista keraamisten tai posliinilaattojen suunnittelua. Haalistua puuta ja graffiti -aksentteja koristavat laatat. Nämä posliinimallit sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin.

laatat-design-posliini-ranta-tyylinen-puu-näyttää-peronda-seinäverhous

Perondan Foresta Seawood -laatat

Tämä moderni posliinilaatta on myös peräisin Perondalta. Niissä on mielenkiintoinen beige-, ruskea- ja harmaasävyinen värimaailma, joka asettaa koko huoneen näyttämölle. Näkymä ei vain vedä seinille ja lattialle, vaan myös modernit huonekalut näytetään parhaalla mahdollisella tavalla ilman optista kaaosta.

laatat-design-posliini-värikäs-kuvio-puu-jäljitelmä-idea-seinä-vintage-sohva-ajopuu

Posliinilaattojen muotoilu on myös täydellinen valinta, jos haluat rakentaa rantatyylisen huoneen, koska hienovaraiset pastellisävyt ovat juuri sille sopivat värit.

laatat-design-posliini-patchwork-inspiraatio-seinä-peronda-foreta-rustic-shabby

Tämän Perondan sarjan avulla saat houkuttelevan tilkkutäkin. Laatoille annetaan erilaisia ​​kuvioita, jotka tekevät jokaisesta kappaleesta upean. Yhdessä muiden mallien kanssa uusi vaikuttava järjestely luodaan kuitenkin keraamisista tai posliinilaattojen suunnittelusta.

laatat-design-posliini-lattia-idea-ruokapöytä-puu-peronda-sivupöytä

Kun olet päättänyt tästä mallista, ainoa ongelma on valita kuvio. Jos et kuitenkaan voi valita, ota vain kaikki malliversiot ja luo kanssasi ainutlaatuinen huone, josta kaikki ovat kateellisia.

laatat-design-posliini-kirkas-kalustus-keittiö-valkoinen-sohva-moderni-takka

Keraamisten tai posliinilaattojen muotoilulla puun näköinen, voit myös asettaa suuren kontrastin neutraaliin valkoiseen sisustukseen, kuten tässä esimerkissä tehtiin. Lisäksi katossa on houkuttelevat puupalkit, jotka antavat sisustukselle maalaismaisen ilmeen ja joita täydentävät edelleen kauniisti modernit laatat.

laatat-design-posliini-peronda-foreta-brändi-optiikka-puu-valkoinen-ruskea

Posliinilaatat Forest Burn -mallistosta

Mielestämme Peronda on todellinen mestari mielenkiintoisten kuvioiden luomisessa. Olet varmasti tuntenut tämän viimeistään katsellessasi näitä laattoja. Ne jäljittelevät käsintehtyjä puulevyjä, jotka ovat valkoisia, kuluneita. Erilainen posliinilaattojen muotoilu.

laatat-suunnittelu-posliini-tehokas-tuotemerkkisuunnittelu-peronda-foreta-lattialaatat

Tämä posliinilaatta on peräisin samasta kokoelmasta. Se yhdistää vanhan puun ulkoasun vintage -tyyliin ja tulen ulkoasuun, jotka kaikki yhdessä antavat laattoille erityisen viehätyksen. Jos remontoitava tai suunniteltava huone koostuu valkoisista tai muista erittäin vaaleista seinistä, näitä laattoja voidaan käyttää erinomaisesti.

laatat-design-posliini-silceramiche-shabby-chic-style-portaat-kiviseinä

Sil Ceramichen Shabby Style -mallisto

Tämä posliinilaattojen muotoilu jäljittelee kulunutta puuta ja sitä voidaan käyttää lattiassa ja seinissä. Katso, kuinka täydellinen muotoilu näyttää yhdessä kiviseinän kanssa! Joten voit lisätä Välimeren tunnelmaa moderniin sisustukseen.

laatat-design-posliini-silkeramiikka-vanha-puu-idea-askel-verhous

Älä vain suunnittele lattiaa posliinilaattojen avulla. Portaat voidaan myös peittää upeasti niiden kanssa. Ne ovat jälleen loistava vaihtoehto aidolle puulle, koska laatat eivät kuluta ajan myötä. Se on vain jätetty tarkoituksella lisätty kulunut ilme. Sil Ceramichen laatat ovat myös täydellisiä tähän.

laatat-design-posliini-välimerellinen-moderni-sisustus-kiviseinä-puu-look-canape

Aivan kuten vanha puu, haalistunut ulkonäkö on erittäin suosittu huoneiden ja ulkoalueiden suunnittelussa puulla. Voit kuitenkin käyttää laattoja uudelleen tähän tarkoitukseen. Legni High Tech -malliston Ariostean posliinilaatta on erityisen sopiva.

laatat-design-posliini-aito-maalaismainen-vanha-puulattia-ariostea

Erityisesti ulkona puun huolto ja hoito on melko vaikeaa ja ennen kaikkea aikaa vievää sääolosuhteiden vuoksi. Näin ei ole laattojen kohdalla. Tästä syystä ne ovat täydellinen puun korvike. Ja jos valitset posliinilaattojen, jotka näyttävät yhtä todellisilta kuin Ariostea, saat kaiken, mistä haaveilet.

Suunnittelijat: NG Kutahya Seramik

Fioranesse

Italialainen

Cerdomus

Lafaenza

Revigres

Gardenia Orchidea

Peronda

Sil Ceramiche

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen