15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Parkettitrendit 2016: trendikkäitä elämäntapoja ja vastaavia puun sävyjä

Parketti Trendit 2016 vaalea-puu-tuhka-laiva-lattia-moderni-olohuone-huonekalut

Skandinaavinen, vintage, pop -taide, maalaistalo, teollinen, minimalismi … tyylivalikoima on todella suuri tänään. Ja koska jokaiselle näistä trendikkäistä elämäntyyleistä on ominaista erilaiset ominaisuudet, huonekaluliikkeet ja huonekaluliikkeet suuntautuvat kuluttajakäyttäytymiseen ja esittävät yhä enemmän sopivia malleja ja järjestelyjä. Lattiamarkkinoilla on myös houkuttelevia lattiapäällysteitä, jotka ovat valmiita näihin moderneihin sisustustyyleihin. Tämän päivän parketti -trendejä käsittelevässä artikkelissa 2016 kerromme sinulle, mitkä elämäntavat ja puun sävyt ovat eturintamassa.

Parkettitrendit 2016 – luonnollista ja yksinkertaista pohjoismaiseen tyyliin

Parquet Trends 2016 valkoinen-öljytty-ruokailukalusteet-vaalea puu-kattokruunu

Skandinaavinen elämäntapa on saanut suurta suosiota viime vuosina, ja sille on ominaista vaaleat värit, selkeät muodot ja yksinkertaiset mallit. Luonnonmateriaali puu on tämän kodikkaan sisustustyylin painopiste ja antaa oleskelutilalle yksilöllisen allekirjoituksen. Esimerkiksi valkoiset ja harmaat parkettilattiat luovat aidon pohjoismaisen tunnelman ja saavat pimeät huoneet ilmaviksi ja tilaviksi. Valoisaa elämäntapaa täydentävät muut luonnonmateriaalit, kuten pellava tai puuvilla, käsittelemättömät massiivipuiset huonekalut, brodeeratut tyynyt jne…

Parkettitrendit 2016 puun sävyt-harmaa-pinta-puu

Valkoiset parkettilattiat on valmistettu erityyppisistä vaaleista puista, kuten vaahterasta ja tuhkasta. Pinnan viimeistelystä (matta tai kiiltävä) tai värivivahteista, kuten antiikkivalkoisesta tai helmenharmaasta riippuen, voidaan luoda erilaisia ​​optisia tehosteita. Jos sinä Tilaa parketti netistä , on suositeltavaa tutkia virtuaalisesti valkaistun puun vaikutusta huoneen kuvaan. Esimerkiksi verkkokonfiguraattorin avulla voit nopeasti saada ensivaikutelman siitä, sopiiko valkoinen parkettilattia asuntoosi ollenkaan tai ei haittaa sinua.

Parketin trendit 2016 – karkea puu näyttää tehtaan tyyliin

Parkettitrendit 2016 tumma-teollinen-muotoilu-olohuone

Vaikka materiaalit, kuten teräs, betoni ja kivi ovat hallitsevia teollisessa suunnittelussa, parketti sopeutuu myös täydellisesti tähän sisustustyyliin, koska se säteilee lämpöä ja kodikkuutta ja on kauniisti vastakkainen sen viileän vaikutuksen kanssa. Tumma parkettilattia näyttää täydelliseltä parvihuoneessa yhdessä karkeiden tiili- tai betoniseinien, teollisuuslamppujen ja tehdasnäköisten huonekalujen kanssa. Suosittuja puulajeja tummalle parketille ovat savustettu tammi, pähkinä, saarni ja keltainen punarinta.

Vintage sisustustyyli

Parkettitrendit 2016-maalaistyylinen-maalaismainen-tumma-parketti-olohuone

Vintage on ollut muodissa useiden vuosien ajan. Huonekalut, joissa on käytön jälkiä haalistuneissa väreissä yhdessä antiikkisen näköisten esineiden, kuten kynttilänjalkojen, kellojen ja brodeerattujen tyynyjen kanssa, antavat neljälle seinällesi nostalgisen mukavuuden. Vintage- ja nuhjuisissa tyylikkäissä tyyleissä suositaan vaaleita tai keskikokoisia puun sävyjä. Pienet kuoppia ja solmukohtia parkettilattialla tukevat käytettyä ilmettä.

Maalaistyyliä lankkuineen

Parketin trendit 2016 maalaistalon lattialaudat-harmaa-öljytty-moderni-maalaistalo-tunnelma-olohuone

Leveät lankut ovat erittäin suosittuja saksalaisten kuluttajien keskuudessa, koska ne tuovat puun luonnollisen viehätyksen entistä enemmän esiin. Vastakkaiset osat puusta ja halkeamista kertovat tositarinoita jokaisesta käsitellystä tukista ja välittävät tietyn yksilöllisyyden. Maaseudun parkettilattia on harmonisesti yhdistetty maalaismaisiin huonekaluihin, kukkakuvioihin, posliiniin ja luonnonmateriaaleihin, kuten rottinki ja savi.

Parketti-trendit-2016-harmaa-asuinalue-teollinen-hohto-klinkkeriseinä-harmaa-huonekalut-keittiö-olohuone-keskipuu

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen