15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Olohuoneen sisustus turkoosilla – 26 olohuoneideaa ja väriyhdistelmää

Olohuone turkoosi harmaa-yhdistelmä-väri aksentti-set-kattokruunut-led-valaistus-moderni

Jos haluat tuntea kesän tunteen asunnossasi ympäri vuoden, olet oikeassa turkoosin värin kanssa. Se muistuttaa merta ja rantaa, erityisesti sopivalla väriyhdistelmällä. Sinivihreää väriä käytetään myös moderneissa kodin sisustuksissa kauniiden värien korostamiseksi. Alla on paljon tyylikkäitä asumisideoita yhdelle Olohuone turkoosi, jotka edustavat eri yhdistelmiä värille ja sen sovelluksille sisätiloissa.

Värikkäitä väriyhdistelmiä olohuoneeseen turkoosi

Olohuone turkoosi seinän väri-värikäs-värivalikoima-yhdistelmä-seinämaalaus-luonto-tyylikäs-kalustus

Turkoosilla on yleensä viileä vaikutus ja sitä tulee käyttää varoen sisätiloissa. Kun olet päättänyt tämän värin, yritä yhdistää se oikein välttääksesi epämiellyttävän vaikutuksen. Turkoosi olohuoneen seinävärinä on ihanteellisesti vain maalattu tai tapetoitu yhdelle seinälle ja sitä käytetään vain rajoitetusti muissa kalusteissa. Jos haluat tehdä olohuoneesta värikkään ja kesäisen, voit miettiä väriyhdistelmiä, joissa on vihreä, violetti, musta ja valkoinen.

Suunnittelu olohuone turkoosi ja ruskea

Olohuone turkoosi-beige-ruskea-iso-kattokruunu-luova-katto-upotetut paikat-kaksisävyiset verhot

Ruskea ja beige täydentävät hyvin turkoosia, jotka neutraloivat viileän vaikutelman ja takaavat miellyttävän tunteen olohuoneessa. Tällaisella yhdistelmällä ruskeat huonekalut voidaan tulkita hiekkaksi ja turkoosit koriste -elementit merivedeksi.

Eläviä ideoita olohuoneeseen, jossa on tummat seinät

Olohuone turkoosi-ruskea-seinä-väri-valkoinen-hyllyt-sohva-seinäkoriste-seinämaalaus-lattiavalaisin

Tummemmat ruskeat sävyt yhdistyvät täydellisesti olohuoneen valkoiseen sisustukseen. Tässä tapauksessa voit kaunistaa huoneen turkoosilla koristelulla seinämaalausten, maljakoiden tai taide -esineiden muodossa. Älä unohda, että tällainen sisustus tarvitsee ehdottomasti riittävän valaistuksen.

Olohuone ruskeana turkoosilla aksentteilla

Olohuone turkoosi ruskea-iso-seinä-kello-seinä-tapetti-kirjaimet-pyöreä-puoli-pöytälasi

Jos haluat välttää turkoosin värin voimakkaan vaikutuksen, sinun pitäisi vain rajoittua aksentteihin. Jos olohuone on pienempi, muutama sohvatyyny riittää. Jos vastaava huone on toisaalta hieman suurempi, sinun on yhdistettävä se esimerkiksi verhoihin tai turkoosiin koristeisiin.

Suosittu yhdistelmä: olohuoneen sisustus turkoosia, ruskeaa ja beigeä

olohuone-turkoosi-ruskea-beige-ruokasali-kattokruunu-laminaattilattia-seinäkoriste-seinämaalaus

Täältä löydät sopivan väripaletin turkoosin ja beigen ja ruskean yhdistämiseen. Jos sinulla on avoin olohuone, joka jakaa yhteisen tilan ruokasalin ja keittiön kanssa, käytä samoja tai samankaltaisia ​​värivalikoimia myös näissä huoneissa.

Olohuone turkoosi ja tapetti

olohuone-turkoosi-tapetti-seinä-design-yhdistelmä-ruskea-valkoinen-epäsuora-valaistus

Turkoosin olohuoneen tärkeä vaatimus on huoneessa oleva auringonvalo. Aurinko saa turkoosin värin loistamaan ja on tärkeä osa kokonaiskuvaa. Jos seinä on peitetty tällaisella tapetilla, sinun tulee valita vaaleammat sävyt ikkunan verhoille, jotta päivänvalo pääsee paremmin sisään.

Sisustusideoita olohuoneeseen turkoosi ja oranssi

olohuone-turkoosi-seinä-väri-matto-oranssi-nojatuoli-lamput-beige-sohva-värivalikoima

Vaaleampi versio turkoosista seinäväristä voidaan helposti yhdistää oranssiin. Tässä tapauksessa oranssi väri asettaa sävyn ja lopulta saat olohuoneen täynnä elämää. Muita väriyhdistelmiä tällaiseen olohuoneen sisustukseen ovat beige, tummansininen ja joskus ruskea huonekalujen ja puulattian muodossa.

Sininen ja turkoosi muistuttavat merta

olohuone-turkoosi-sininen-harmaa-seinä-sisustus-koristelu-seinämaalaus-meri-elävä-inspiraatiota

Suurin osa ihmisistä yhdistää turkoosin värin laguuneihin, rantoihin ja tietysti lomiin. Turkoosin ja sinisen väriyhdistelmä luo rentouttavan ja luonnollisen tunnelman omaan olohuoneeseesi ja on siksi hyvä valinta sisustukseen. On tärkeää luoda sopiva yhdistelmä vaaleita ja tummia sävyjä.

Elävä idea olohuoneeseen turkoosi ja valkoinen

olohuone-turkoosi-valkoinen-yhdistelmä-ruskea-sivupöytä-seinä-peili-kukka-maljakko

Yksi parhaista lisäyksistä turkoosin olohuoneeseen on valkoinen. Olipa kyseessä istuinkalusteet, sivupöytä tai seinäkoriste – tämä yhdistelmä on suosittu sisustusidea. Jotkut mustat tai tummanruskeat elementit sopivat myös hyvin yhteen.

Suosittu väriyhdistelmä turkoosi ja harmaa

olohuone-turkoosi-harmaa-seinä-hyllyt-seinä-kaappi-sohva-harmaa-vivahteet-luova-jakkara

Pelkästään harmaasävyisiä olohuoneen huonekaluja ei suositella mihinkään olohuoneeseen. Jos toisaalta lisätään värillinen aksentti, kokonaiskuva näyttää täysin erilaiselta. Sinun pitäisi yksinkertaisesti maalata pukeutuja tai hylly turkoosiksi ja ostaa harmaasävyinen sisustus tai sinivihreä huopa tai jakkara.

Suunnittele olohuone turkoosi ja harmaa – vinkit

olohuone-turkoosi-harmaa-elävät-ideat-vivahteet-ruskea-takka-seinämaalaukset-turkoosi-pöytälamput

Jos sisustat olohuonetta turkoosilla ja harmaalla, sinun on yhdistettävä värit oikein. Väriaksentit eivät saa olla liikaa tai liian vähän. Ennen kuin ostat valitut huonekalut, yritä kuvitella kokonaiskuva ja pitää vaihtoehdot avoinna myöhemmille muutoksille.

Turkoosi aksentti avoimessa olohuoneessa

olohuone-turkoosi-aksentti-matto-tuolit-harmaa-sohva-valaistus-puiset säleet-katto-sisäänrakennettu kirjahylly

Kun huoneistossa on avoin olohuone, on monia mahdollisuuksia ja väriyhdistelmiä luovaa sisustusta varten. Turkoosi matto ei olisi hyvä vaihtoehto, mutta yksi matto virkistää huonetta. Sama koskee istuimia: koko turkoosi sohva olisi liikaa, mutta turkoosi ruokapöydän tuolit täydentävät sisustusta täydellisesti.

Yhdistä värit oikein olohuoneessa

olohuone-turkoosi-väriyhdistelmät-sininen-sohva-kuvio-tapetti-beige-kaihtimet-ruskea-matto

Oikealla väriyhdistelmällä on keskeinen merkitys olohuoneen sisustamisessa. Älä rajoitu kahteen tai kolmeen sävyyn. Mitä suurempi valittu värivalikoima, sitä parempi olohuone näyttää. On kuitenkin huomattava, että värien on vastattava toisiaan.

Sisusta olohuone värikkäästi

olohuone-turkoosi-väripaletti-väriyhdistelmät-värikäs-sisustus-elävä-ideoita

Eri värejä voidaan käyttää myös värikkäinä aksentteina turkoosissa olohuoneessa. Värikkäät sohvatyynyt, matot ja seinämaalaukset tai seinäpaneelit luovat hauskan ilmapiirin ja ovat ihanteellisia lapsiperheille.

Onko turkoosi ja keltainen sopiva yhdistelmä olohuoneeseen?

olohuone-turkoosi-keltainen-ylellinen-pyöreä-seinä-sisustus-koriste-seinäpaneelit-kullanvärinen

Kaikille, jotka haluavat ylellisen sisustuksen olohuoneeseen, turkoosin ja keltaisen tai kullankeltaisen yhdistelmä on ihanteellinen. Kultainen väri viimeistelee asunnon ja turkoosi tummemmassa sävyssä on dramaattinen lisä olohuoneen sisustukseen.

Vinkkejä olohuoneeseen turkoosi ja keltainen

olohuone-turkoosi-seinä-väri-keltainen-koristeellinen nauha-upotetut valot-seinäkaapit-huonekasvit

Jos olohuoneen turkoosin keltaista väriä käytetään vain pienenä aksenttina, vaikutuksen ei välttämättä tarvitse olla dramaattinen. Keltainen koristeellinen nauha katossa tuo huoneeseen elämää ja luo onnellisen ilmapiirin.

Levitä turkoosi koristelu olohuoneeseen

olohuone-turkoosi-sohva-tyynyt-sisustus-violetit verhot-matto-kirkas-huone-valkoinen-istuinkalusteet

Sinun ei välttämättä pitäisi maalata olohuonetta turkoosiksi tai ostaa turkoosia nojatuolia, jotta voit käyttää suosittua väriä sisustuksessa. Turkoosi sisustus sopii olohuoneisiin eri tyyleissä ja väreissä, ja se muistuttaa sinistä vettä ja valtameren aaltoja.

Olohuone turkoosia punaisilla aksentteilla

olohuone-turkoosi-nojatuoli-verhot-seinämaali-punainen-sohva-sohva-tyynyt-talo-kirjasto-seinäpeili

Täysin turkoosi sisustus olohuoneessa tarvitsee ehdottomasti väriaksentin. Punainen sohva on epätavallinen mutta kaunis muotoiluidea, joka sopii täydellisesti kirkkaaseen sisustukseen.

Turkoosi seinän värinä

olohuone-turkoosi-seinä-beige-sohva-seinävalaisimet

Turkoosilla seinävärillä on erityisen raikas, iloinen ja rentouttava vaikutus. Trendiväri tuo huoneeseen kauniin kesän tunnelman ja herättää välittömästi assosiaatioita taivaansinisen meren kanssa. Ja mikä voisi pyöristää tämän unelman paremmin kuin hiekkasävyt ja vaalea puu? Muuten, kauniit valotehosteet voidaan saavuttaa seinävalaisimilla. Kylmä valkoinen valo, eli valo, jossa on paljon sinistä, korostaa turkoosin vaikutusta ja sillä on aktivoiva vaikutus organismiin.

Yhdistä visuaalisesti keittiö ja olohuone

olohuone-turkoosi-syö-keittiössä-optisesti-liitä-harmaa-valkoinen

Monissa moderneissa huoneistoissa avoin oleskelutila on uusi muoti. Keittiö, olohuone ja ruokailutila yhdistyvät toisiinsa. Tämän suuren huoneen yksittäisten alueiden harmonisoimiseksi käytetään yleensä yhtenäistä värimaailmaa. Värit on jaettava huoneeseen siten, että tulos on mahdollisimman kokonaisvaltainen. Avaruuserot luovat yleensä keittiösaari tai ruokapöytä. Värit tarkoittavat kuitenkin, että oleskelu- ja ruokailutilat pysyvät avoimina, mutta mielekkäästi rakennettuina.

Turkoosia värisävyjä

olohuone-keittiö-avoin-optisesti-yhdistää turkoosi

Nämä kaksi esimerkkiä osoittavat, kuinka turkoosi väri toimii yhdistävänä elementtinä koko olohuoneessa ja keittiössä. Se löytyy keittiön takaseinästä, sohvalta, mutta myös verhoista ja ruokasalin tuoleista – toisin sanoen suunnitteluelementeistä, jotka ovat painopisteinä ja joita pidetään näiden alueiden pääelementtinä. Aiemmin keittiön roiskeet olivat enimmäkseen laatoitettuja. Mutta nykyään lasista ja pleksilasista valmistetut takaseinät saavat yhä enemmän suosiota paitsi helpon puhdistamisen, myös tarjoamiensa suunnitteluvaihtoehtojen vuoksi. Riippumatta siitä, onko kyseessä luonnonmaisema, abstrakti kuvio vai yksivärinen muotoilu – omalla mielikuvituksellasi ei ole rajoja valokuvien tulostuksessa!

Olohuone ruskeilla sävyillä

olohuone-beige-kerma-väri-turkoosi-tyynyt

Kerma, taupe ja suklaanruskea ovat väritrio, joka tuntuu upealta olohuoneessa. Turkoosia käytetään täällä värinä ja sitä löytyy sohvan ja nojatuolin tyynyistä. Turkoosi lasi muistuttaa merivettä ja heijastaa valoa kuin veden pinta.

Skandinaavinen puristi

olohuone-harmaa-valkoinen-skandinaavinen-turkoosi-värisävy

Sisustaa olohuoneesi kokonaan valkoiseksi ja harmaaksi? Vaikka tämä harmoninen väriyhdistelmä säteilee kirkkautta ja rauhallisuutta, se voi näyttää nopeasti tylsältä. Koko asian löysentämiseksi turkoosi on asetettu useita aksentteja. Joten huone näyttää edelleen viileältä ja puristiselta.

Turkoosi marokkolaiseen kalustettuun olohuoneeseen

olohuone-marokkolainen-turkoosi-valkoinen-puu

Marokkolaiselle elämäntyylille tyypillisiä ovat perinteiset koristeet, lukuisat mosaiikit, korkealaatuiset kankaat, mutta myös upeat, voimakkaat värit. Värivalikoima vaihtelee lämpimästä keltaisesta vahvan punaisesta syvän taivaansiniseen. Tämä esimerkki esittää itämaisen sisustustyylin varatumman muunnelman. Kauniit siniset sävyt sopivat täydellisesti yhteen tumman puun kanssa.

Turkoosi sohva on painopiste

olohuone tulvii vaalea-turkoosi-sohva-puunvalkoiseksi

Monille meistä sohvan koko on ratkaiseva tekijä ostettaessa. Laadukas verhoilu ja pehmeät selkänoja- ja istuintyynyt ovat yhtä tärkeitä. Mutta lopulta myös ulkonäön on oltava oikea. Esimerkiksi värikkään sohvan avulla voit löysätä yksinkertaisen olohuoneen ja asettaa myös tyylikkäitä aksentteja. Turkoosi sohva tulee omaksi, kun muu olohuone pidetään täysin vaaleina. Siitä tulee huoneen kohokohta ja se voi kehittää viehätyksensä täysin.

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla