15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mutta kuinka kunnostaa olohuoneita – ideoita uudesta tilavaikutelmasta

kunnostaa olohuone mies-nainen-tikkaat-pora-seinä-maali-sininen-maali-kirkas-pahvi-ikkuna-verhot-valkoinen

Olohuone ja koko asuntomme yleensä osoittavat henkilökohtaisen sisustustyylimme. Me ilmaisemme itseämme elävien ideoiden kautta ja luomme omat neljä seinäämme, joissa haluamme tuntea olonsa mukavaksi. Jos kaipaat uutta elämisen tunnetta ja haluat tuoda raikkautta olohuoneeseesi, se voi olla jo muutoksen aika. Haluaisit sen Remontoi olohuone, mutta miten? Esittelemme sinulle hienoja ideoita siitä, miten voit antaa huoneelle raikkaan ilmeen uusilla aksentteilla.

Remontoi olohuone – toteuta yksilölliset ideat

olohuone remontoida tuoli-pöytä-seinävalaisin-kuninkaallinen-pieni-tapetti-kuvio-puu-runko-maljakko-tarjoilualusta

Seinän väri valkoisena on tyypillistä modernille kodin suunnittelulle ja tarjoaa paljon vapautta yksilöllisiin sisustusideoihin. Mutta olohuoneesi valkoiset seinät ovat silti liian tylsiä sinulle? Seinät on itse asiassa suhteellisen helppo suunnitella, eikä suunnitteluvaihtoehdoille ole rajoituksia. Kun valitset taustakuvan, voit valita tyylikkäistä ja värikkäistä epätavallisiin kuvioihin. Valitsetpa kukkakuvioita, raitoja tai hienoja graafisia kuvioita, kuten tässä kuvassa, olohuoneesi saa täysin erilaisen ilmeen. Tässä valoisassa huoneessa kaikki on värikoordinoitua. Hienovarainen mutta lämmin vaaleanharmaa väri antaa tuoreiden kelta-vihreiden koristetyynyjen loistaa kunnolla.

Remontoi olohuone – seinän muotoilu maalilla

olohuone remontoida seinät-maalaus-seinäkoriste-sininen-vivahteet-nojatuoli-matto-verhot-sohvapöytä

Jos haluat peruskorjata asuntosi, helpoin ja mutkaton tapa antaa huoneelle haluamasi olo tuntuu uudelta seinän väriltä. Värimaailman avulla voit saada huoneet näyttämään suuremmilta tai pienemmiltä, ​​leveämmiltä tai kapeammilta. Jos haluat luoda rauhallisen ilmapiirin olohuoneeseen, valitse pastellivärit. Jos pidät voimakkaista väreistä tai haluat luoda omia väriyhdistelmiä, seinien maalaaminen on nopein tapa muuttaa elämisen tunnetta.

Suunnittele värillinen aksenttiseinä

olohuone kunnostaa seinän väri-sininen-kuvat-takka-pöytä-sohva-hylly-nojatuoli-katto-ruukkukasvi

Halutusta asumiskonseptista riippuen voit myös ottaa käyttöön vain yhden seinän. Tässä kodikkaassa huoneessa takka korostui sinisellä värillä. Värillinen aksenttiseinä on virkistävä ja rentouttava, kun takka palaa ja herättää huomiota. Voit myös piristää olohuoneesi kalusteita koristeellisella takalla ja luoda kodikkaan tunnelman.

Suunnittele luovasti seinätiloja

kunnostaa olohuoneen kapealla seinällä väri-vaaleanvihreä-pöytälamppu-sohva-nojatuoli-kangas-kansi-beige-luonnollinen

Jos haluat kunnostaa olohuoneesi ja sinulla on alkovi, voit kiinnittää siihen erityistä huomiota. Riippuen siitä, onko seinärako suuri istuimilla vai pieni ja säilytystilaa käytetään vain baarilla tai hyllyllä, voit koristella sen monilla eri asioilla tai suunnitella sen värillisenä, kuten tässä on esitetty. Vaaleanvihreä markkinarako ei ole heti havaittavissa, mutta se yksilöi sisustustyylin.

Seinien koristelu kuvilla

olohuone-remontti-nurkka-sohvaheitotyynyt-orkideakuvat-värillinen-puukehys-ruukkukasvi

Sinun ei välttämättä tarvitse maalata seiniä uuden tilan tunteen saavuttamiseksi. Kuvilla voidaan saavuttaa upea seinärakenne, johon liittyy vähän aikaa ja rahaa. Kuvat voivat rauhoittua, yllättää tai saada olohuoneesi näyttämään vilkkaammalta. Riippumatta siitä, mihin ja miten kuvat ripustetaan, ne välittävät positiivisen, uudenlaisen elämisen tunteen. Omat luomuksesi kaunistavat myös huonetta.

Seinärakenne ruusukkeilla

olohuone-kunnosta-pieni-seinä-maali-valkoinen-seinäkoriste-medaljongit-värillinen-sohva-tyyny-laatikko-pöytä

Jos et halua värillisiä seiniä, mutta haluat uuden ja houkuttelevan seinärakenteen, voit helposti saavuttaa sen käyttämällä katto -medaljoneja. Niiden avulla voit päästää taiteellisesti höyryn ja luoda ainutlaatuisia taideteoksia seinälle. Erilaisten värien ja kokojen käyttäminen lisää huoneeseen dynaamisuutta ilman, että olohuone näyttää sotkuiselta.

Remontoi asunto – käytä optimaalisesti käytettävissä olevaa tilaa

olohuone-kunnosta-kirjahylly-tikkaat-kuvat-sohva-beige-tyynyt-tummansininen sivupöytä

Jos omistat asunnon vanhassa rakennuksessa, sinulla on seinä ilman huonekaluja tai tyhjä seinärako, voit kaunistaa käyttämättömän alueen kirjahyllyllä. Jotta olohuone saa uuden ilmeen, sinun ei välttämättä tarvitse ostaa tätä huonekalua uutena. Voit myös tehdä hyllyn itse ja käyttää suunnittelussa paitsi klassisia puulevyjä myös koreja tai laatikoita. Kirjahylly tarjoaa paljon säilytystilaa, mutta sitä voidaan käyttää myös koristeluun.

Suunnittele yksilöllinen olohuoneen katto

olohuone-remontti-sohva-nahka-tyyny-kuvio-siksak-katto-värillinen-minttu-verhot-beige-lasipöytä

Kun kunnostat olohuonetta, oikea kattorakenne on myös tärkeä, koska se voi määrittää ja parantaa huoneen tunnelmaa. Käytettävissäsi on erilaisia ​​vaihtoehtoja luoda yksilöllinen huonekokemus kattorakenteen avulla. Riippumatta siitä, valitsetko eri muotoisia venytyskattoja, katto maalauksia tai upotettuja valoja, voit luoda upeita tehosteita oikean katon avulla.

Huonekalut, joilla on oma luonteensa

olohuone-remontoida-sohva-värikäs-vihreä-heitotyynyt-keltainen-matto-pöytä-muovi-seinämaalaus-harmaa-verhot

Jos olet valinnut tummemman seinän värin, voit asettaa huoneeseen erilaisia ​​huonekaluja kirkkailla väreillä. Voit myös saavuttaa uuden elämisen tunteen tyylikkäillä tyynyliinoilla. Esimerkiksi Ikat -tyynyt levittävät positiivisen ja iloisen tunteen kirkkailla väreillään ja geometrisilla muodoillaan ja parittomilla viivoillaan.

Huonekalukannet uuteen kosketukseen

olohuone-remontti-takka-seinämaalaus-väri-tumma-matto-nojatuoli-kangas-kansi-kuvat

Jos sinulla on vain pieni budjetti ja sinulla ei ole varaa uusiin huonekaluihin, voit sisustaa huoneen eri tekstiileillä. Tai etkö halua luopua vanhasta huonekalusta, joka ei vastaa uutta sisustustyyliä? Voit myös luoda modernin ja värikkään muotoilun istuinkalusteiden kangaspäällysteillä. Voit myös muuttaa pienen olohuoneen huonekaluilla ja luoda huonekaluille upeita värejä ja kuvioita.

Laita tilkka väriä

olohuone-kunnostaa-pieni-kirkas-kodikas-penkki-sohva-valkoinen-seinä-sisustus-parkettilattia-matto

Et halua maalata olohuoneen seiniä ja olet valinnut huonekaluihin hienovaraisia ​​ja vaaleita värejä, mutta haluat värivaihtoehtoja huoneeseen? Yksinkertaisilla tavoilla, kuten tuoreella maalikerroksella tai itsekiinnittyvällä kalvolla, voit muuttaa huonekalusi todellisiksi koruiksi ja parantaa niitä visuaalisesti. Maalaa lipasto, tuolin jalat tai pöytä ja anna niille aivan uusi kiilto.

Rentoudu nojatuoli hiljaisiin tunteihin

olohuone-remontoida-rentoutua-nojatuoli-nahkasohva-seinän suunnittelu-matto-kuvat-heitotyynyt-marmoripöytä

Mukava, tyylikäs rentoutumisnojatuoli voi auttaa luomaan upean tunteen yksin elämisestä tai pyöristää uuden ilmeen olohuoneen kunnostuksen jälkeen. Tyylikkään värinen nojatuoli voi epäilemättä olla tyylikäs katseenvangitsija oleskelutilassa ja muuttaa huoneen hyvinvointipaikaksi. Sekoitus eri nojatuoleista ja sohvista näyttää myös erittäin mielenkiintoiselta.

Käytä näyttöä olohuoneessa

olohuone-remontti-väliseinä-nahka-keltainen-peilikehys-sohva-pöytä-lamppu-sohva-tyyny-kukka-kuvio

Miellyttävän ja kodikkaan ilmapiirin luomiseksi voit myös sijoittaa huoneen jakajan olohuoneeseen. Huoneenjakaja ei ainoastaan ​​erota kahta aluetta, vaan se voi myös olla lisäsäilytysvaihtoehto tai tulla upeaksi katseenvangitsijaksi. Esimerkiksi koristeellisten tyynyjen tai seinäpeilien värin kanssa sovitettu näyttö antaa huoneelle viimeistelyn.

Huoneenjakajat koristeena

olohuone-kunnosta-riippuvalaisin-pallo-sohvapöytä-tyyny-kuvio-kulho-matto-osio-marmorilattia

Jos sinulla on avoin ja suuri olohuone, voit myös yksinkertaisesti asettaa huoneen jakajan olohuoneen koriste -elementiksi. Oleskelutilaa koristavat täällä kauniit kuviot ja valonlähde pysyy ehjänä.

Koristeellinen matto viihtyisään kotiin

olohuone-kunnosta-matto-värikäs-geometriset-luvut-seisova-lamppu-riippuvalaisin-nojatuoli-pöytä-sohva-kirjahylly

Jos olohuoneesi on sisustettu tummemmilla, rauhallisilla ja luonnollisilla sävyillä, voit antaa huoneelle elävän ja intohimoisen vaikutelman värikkäällä matolla. Tämä matto, jossa on kirkkaat, rohkeat värit, luo raikkaan tunnelman ja tuo geometristen kuvioiden ansiosta enemmän liikettä huoneeseen. Riippuvalaisimet riippuvat ruokapöydän yläpuolella ja korostavat olohuoneessa upeita aksentteja samoilla vilkkailla väreillä.

Yhdistä huoneen tekstiilien väri

olohuone-kunnosta-seinä-design-verhot-väriltään-kelta-harmaa-riippuvalaisimet-sohva-matto-sohvatyynyt

Muut värilliset aksentit, jotka näyttävät kauniilta ja lisäävät iloisia ja raikkaita aksentteja, ovat läpinäkymättömät verhot. Tässä verhot ottavat heitotyynyjen värin ja maton sävyn. Ne näyttävät erityisen houkuttelevilta ja koristavat ikkunoita ja koko olohuonetta.

Noble laattalattia

olohuone-remontoida-lattiapäällyste-laatat-matto-kuvio-harmaa-sohva-valkoinen-nahkaheitotyynyt-lasi-pöytä-kruunu-lamppu

Olet tervetullut asettamaan olohuoneesi koko lattiapinnan laattoihin. Miksi ei, kuten tässä kuvassa, valkoharmailla laattoilla, joissa on epätavallisia koristeellisia kuvioita, jotka muistuttavat mattoa. Tämä lattiapäällyste näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä, ja sitä on myös helppo hoitaa.

Suunnittele parkettilattiat luovasti

olohuone-remontoida-puulattia-parketti-sohva-tyynyt-pöytä-takka-puupalkki-paju-tv-ikkuna

Jos haluat kunnostaa olohuoneesi ja laittaa uuden parkettilattian, sinulla on monia suunnitteluvaihtoehtoja. Voit vaikuttaa erityisesti olohuoneesi visuaaliseen vaikutukseen valitun asennuskuvion ja -suunnan avulla. Tällä tavalla voit saada huoneen näyttämään suuremmalta, vilkkaalta tai rauhalliselta.

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla