15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Olohuoneen harmaa seinäväri – vuoden 2015 trendi

harmaa seinäväri tumma olohuoneen sohva valkoinen peilikoristeinen sivupöytä

Tuskin mikään väri on tällä hetkellä suositumpi kuin harmaa. Sitä pidettiin aiemmin pilvisenä ja epämukavana, mutta sisustussuunnittelijat suosittelivat sitä harvoin. Mutta nykyään tilanne on muuttunut paljon – harmaat sävyt on löydetty uudelleen ja ovat tällä hetkellä trendissä. Koska neutraalit vivahteet muodostavat täydellisen taustan mielikuvituksellisille kalusteille, korosta kapeita ja kulmia ja takaa hyvän asumisen tunteen.

Harmaa seinäväri – oikean sävyn valinta

harmaa seinäväri elävä seinä moderni matalalautan jakkara kerma matto

Jotta harmaa seinämaali on tehokkaampi huoneessa, oikea sävy on löydettävä ensin. Valaistusolosuhteilla on tässä ratkaiseva merkitys. Pohjoiseen tai itään päin oleva huone pysyy varjossa suurimman osan päivästä – siksi asiantuntijat suosittelevat vaaleanharmaan sävyn valitsemista. Tämä varmistaa, että sisustus on ilmava ja kutsuva. Huoneessa, joka on etelään tai länteen päin, korostusseinä voidaan suunnitella antrasiittivärillä.

Huoneissa, joissa on kapeita ja kulmia, yhdistetään yleensä useita sävyjä – tämä luo jännittäviä kontrasteja ja huone näyttää hyvin rakenteelliselta.

Huoneet, joissa on viisto katto, hyötyvät valkoisten kattojen ja harmaiden seinien yhdistelmästä – ne luovat optisen harhan ja muodostavat tyylikkään kokonaisuuden.

Harmaa seinäväri tuo tyylikkäät kalusteet paremmin esiin

harmaa seinän väri sisustus olohuone olohuoneen seinän suunnittelu moderni

the harmaa seinämaali voidaan käyttää monin tavoin – olipa se aksentti tai tausta, oikea värimaailma voidaan valita jokaiseen elämäntilanteeseen. Vielä enemmän – neutraalin värimaailman ansiosta houkuttelevat kalusteet voivat tulla omiksi. Joten jos pidät värikkäistä huonekaluista, sinun pitäisi maalata seinät harmaalla. Moderni maalaistyylinen sisustus ja luonnonpuusta valmistetut huonekalut luovat houkuttelevan yhdistelmän tummanharmaita seiniä. Ja jos yksinkertainen, minimalistinen elämäntyyli tuntuu liian tylsältä, voit suunnitella huoneen, jonka seinät ovat harmaita ja punaisia ​​tai harmaita ja vihreitä.

Yhdistä harmaita ja kukkakuvioita

harmaa seinämaali hylly olohuone aksentti seinä tapetti kukat romanttinen

Jaa avoin asuintila visuaalisesti eri alueille käyttämällä eri seinän värejä. Nämä voivat olla harmaan värin eri vivahteita, mutta myös vilkas kontrasti harmaaseinämaalaukseen, kuten tämä korostusseinä, jossa on kukka -aiheisia vaaleanpunaisia, violetteja ja valkoisia. Paras tapa luoda mukava siirtyminen värikkäästä taustakuvasta neutraaliin harmaan sävyyn on huonekalut tai koristeet.

harmaa seinämaali sohva punainen takka sähköinen seinäkoriste kello sohvapöytä

Tällä neutraalilla seinällä punainen sohva tulee omakseen paremmin kuin toisen vahvan seinävärin edessä, eikö niin? Harmaita sävyjä voidaan yhdistää myös muihin neutraaleihin väreihin, kuten beige, valkoinen tai, kuten täällä, ruskea. Joka tapauksessa harmoninen vuorovaikutus toistuvien värisävyjen kanssa on koottava yhteen, jotta kaoottista ilmettä ei syntyisi.

Harmaa ja valkoinen seinämaali

Olohuoneen oloideoita laminaattilattia suunnittelukalusteet

Huone näyttää erittäin modernilta ja tyylikkäältä, jos keskitummanharmaa sävy yhdistetään valkoiseen seiniin. Tämä on myös parempi vaihtoehto, jos huone on suhteellisen pimeä ja siinä ei ole paljon ikkunoita, mutta et silti halua tehdä ilman modernia harmaata väriä. Joka tapauksessa on valittava valkoinen katto. Katso myös, miltä tyylikkäät valkoiset ovi- ja ikkunakehykset näyttävät harmaan sävyn keskellä!

Tyylikkäitä sisustusideoita olohuoneessa

Seinäväri harmaa maali ideoita moderni maalaistyyli

Useiden harmaiden elementtien kokoamisen tulisi myös olla taitavaa. Riski liioitella sitä tummalla värillä ja luoda kaikkea muuta kuin ystävällinen ilmapiiri on liian suuri. Etsi jokaisesta tummemmasta elementistä vaalea. Voit esimerkiksi yhdistää harmaan seinävärin valkoiseen tai beigeyn väriin; jos kaikki seinät on maalattu harmaaksi, voit korvata sen vaalealla lattialla. Sama koskee huonekaluja ja kodin tarvikkeita.

Olohuoneen kalustus – maalaistyylinen tyyli

valkoinen sohva antrasiitinharmaa seinäväri

Tällaisten tummien harmaiden kanssa on oltava erityisen varovainen. Luot epäilemättä jaloa sisustusta, mutta riittävän kirkkaat elementit ja mahdollisimman ystävällinen ilmapiiri suurten tai monien ikkunoiden ansiosta on taattava. Tällaisen tasapainon luo täällä lumivalkoinen sohva ja läpinäkyvä valkoinen verho, joka yhdistetään siniseen.

Moderni ja mukava

Seinäväriset kattokruunu matot punaiset pöytävalaisimet

Näet jälleen kerran täällä, että kirkkaat värit korostavat neutraalia taustaa vasten. Sen ei tarvitse olla suuri värillinen huonekalu, jos haluat tarjota väriä. Muutama pienempi pala ja koristeet voivat täysin riittää luomaan mielenkiintoisen yhdistelmän neutraaleja ja rohkeita värejä.

Vaaleanharmaa seinämaali ja punaiset aksentit

maalaa harmaita ideoita tiiliseinähyllyjärjestelmä

Harmaan sävyn ei myöskään tarvitse välttämättä olla huomattavan tumma. Vaihtoehtoisesti voit valita sävyn, joka on vain muutaman tason tummempi kuin puhdas valkoinen, eli riittävän tumma erottaakseen sen nykyisistä valkoisista huonekaluista. Tämä antaa sinulle mukavan vaihtoehdon tavalliselle valkoiselle, mutta luomatta liikaa draamaa.

Vaalean harmaa seinä ja huonekalut

Olohuoneeseen asennettu kulmasohvasetti matolla

Näet vaaleanharmaan huoneen ympäri. Tämä tarkoittaa, että harmaan seinän värin lisäksi valittiin myös lattia ja huonekalut. Tästä huolimatta luodaan ystävällinen tunnelma, joka johtuu pääasiassa monista ikkunoista. Muutama keltainen väri korostaa myös tunnelmaa.

Eläviä ideoita vaaleanharmaa seinäväri valkoinen seinähylly

Meidän ei todellakaan tarvitse edes mainita, että harmaiden sävyjen käyttö tässä olohuoneessa on myös ollut erittäin onnistunutta. Nämä ovat kevyitä vivahteita, jotka on valittu korostusseinälle, sohvalle, jakkaralle ja myös sohvapöydälle. Monet valkoiset aksentit luovat myös ystävällisen kontrastin. Todella onnistunut sisustus, jossa voit todella tuntea olosi kotoisaksi.

Seinävärisuunnitteluideoita kaksipaikkaisista sohvakuvista

Jos haluat yhdistää useita värejä sisätiloissa harmaan värin kanssa, suosittelemme, ettet liioittele sitä numerolla. On parasta jättää siihen kaksi tai kolme värisävyä, jotka sitten toistetaan uudelleen ja uudelleen tyynyissä, huopia, mattoja, verhoja, kuvia tai muita koristeita ja kodin tarvikkeita. Mikään ei saisi näyttää satunnaiselta, mutta harmonisoitua muun suunnittelun kanssa. Harmaa seinäväri on vain perusta tai tausta.

Seinähylly valkoinen valokuvaseinä Shaggy -matto

Olohuone viisto katto valkoinen katto karamellisohva

Seinäväri -ideoita harmaa keltainen tummansininen sohva

Seinäväri harmaa sohva kuvia kaksi modernia pöytävalaisinta

harmaita seinämaaliideoita modernin sisustukseen

Viistetty savupiipun seinäkellon sivupöytä Välimeren tyyliin

Elävät ideat design seinän väri harmaa moderni kodikas

Seinän väri harmaa punainen aksentti korostustyynyt

Harmaa valkoinen ikkunakehys Shaggy -matto

Seinävärit harmaat aksentit kuvat kastanjapuulattiat

Sohva suunnittelu pieni sohvapöytä kuvia seinään

Olohuone ideoita peili sivupöytä laminaattilattia

Olohuoneen oloideat korostavat seinän osaa huoneesta

Seinän väri vaalea laminaattilattia Shaggy -matto

Seinän värit tumma varjostussohva

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus