15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Musta ruokasalissa tyylikkääseen ja dramaattiseen sisustukseen

sohva musta ruokasali idea peitto seinä matto lattia harmaa

Monilla meistä on vähän ongelmia valkoisen, beigen tai harmaan käyttämisessä ruokasalissa, koska nämä värit toimivat neutraalina taustana hienolle aksentille tässä tunnelmassa. Muut asukkaat pitävät ruokasalissa vaaleammista väreistä, kuten punaisesta ja keltaisesta. Mutta yksi väri, jota usein unohdetaan ja joskus jopa vihataan, on musta. Monet uskovat, että musta väri ei vain sovi ruokasaliin. Tämä pätee erityisesti tapauksissa, joissa asunnon omistajat uskovat, että lisääminen Musta ruokasalissa pilaa iloisen, modernin ja usein houkuttelevan ilmeen kodeissaan. Mutta tänään yritämme tuhota tämän myytin. Kutsumme sinut ihastuttavaan galleriaan. Katso upeita ideoita, jotka osoittavat, kuinka houkutteleva musta voi olla ruokasalissa.

Musta ruokasalissa tyylikkääseen tyyliin

tyylikäs muotoilu ruokasali idea musta merilyn monroe lattiavalaisin

Musta lisää hienostuneisuutta, tyyliä ja ylellistä eleganssia mihin tahansa ympäristöön, ja sitä voidaan käyttää monin eri tavoin vastaamaan ruokasalisi teemaa, tyyliä ja kokoa. Sinun ei tarvitse uskoa, että musta väri antaa sinulle tumman ja synkän ilmapiirin ruokailutilassa. Ei, niin ei saa tapahtua missään olosuhteissa! Vaikka tumma ulkonäkö toimii tietyissä tapauksissa kuin viehätys, aika on kulunut kauan, kun söit pimeässä. Tässä näytämme sinulle hyödyllisiä vinkkejä mustan värin käyttämiseen ruokasalissa ja tällä tavalla tyylikkään ilmapiirin luomiseen. Tarjoamme sinulle myös upeita inspiraatioita, jotka toivottavasti ohjaavat luovuuttasi oikeaan suuntaan.

Musta ruokasalissa – hienostunut asetus

hyllysuunnittelu musta ruokasalissa vaalea matto lasituolit pöytä

Myönnämme, että ruokasalin musta tausta ei todellakaan ole kaikille. Sinun täytyy olla tyytyväinen ulkonäköön ja pitää väristä, jotta voit tuntea olosi mukavaksi ruokasalissasi. Jos sinulla on eri väri ja se tuntuu liian tylsältä mustaa taustaa vasten, voit kokeilla sopivaa taustakuvaa. Tapetti ei ainoastaan ​​tuo tekstuuria huoneeseen, vaan myös rikkoo visuaalisen yksitoikkoisuuden. Toinen älykäs lähestymistapa on maalata vain pieni osa seinistä mustaksi ja käyttää toissijaista, vaaleampaa sävyä muille seinän osille levittääkseen musta ruokasaliin.

Ruokasalin mustat seinät

musta ja valkoinen ruokasali design -kalusteet kruunu vaaleat raidat nojatuoli

Ruokasalin seinät mustavalkoisina

moderni ruokasali aksentti musta matto pyöreä pöytä

Musta ruokasalissa kattoon

katto musta ruokasalin tuolit valkoinen aksentti eleganssi kattokruunu vihreä

On vaikuttavaa nähdä, että niin monet asunnon omistajat pärjäävät nykyään ilman täysin valkoisia kattoja. Olemme aina uskoneet, että katto on huoneen laiminlyötyin osa. Jos haluat pitää seinät kirkkaina, maalaa katto mustaksi saadaksesi todella upean visuaalisen kuvan huoneessa. Ruokasalin musta toimii yleensä hyvin, jos huone on tilava ja siinä on korkea katto. Ymmärrettävästi tämä ei toimisi hyvin pienemmässä huoneessa. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että huone on hyvin valaistu ja hyvin järjestetty, jotta vältetään tarpeeton visuaalinen sotku.

Yhdistä musta katto taustakuvaan

seinä musta moderni ruokasali design peililamput sivupöytä

Musta ruokasalissa lattiaa varten

musta lattia ruokasalissa parketti huonekalut tuolit ruokapöytä riippuvalaisimet

Oli aikoja, jolloin ihmiset välttivät maalaamasta lattiaa mustaksi. Mutta tämä suuntaus on muuttunut viime vuosina. Nyt suunnittelijat ovat nopeasti valmiita käyttämään tummia lattioita lisäämään visuaalista kontrastia huoneeseen tällä hienovaraisella tavalla. Joten se on myös loistava tapa antaa mustan virrata ruokasaliin. Musta lattia on paljon vähemmän pelottava kuin kaikkien neljän seinän maalaaminen mustaksi ja siihen on helpompi tottua kuin tummaan kattoon. Käyttämällä samanlaisia ​​sävyjä ja huonekaluja voit luoda huoneeseen yhtenäisen ilmeen, jolla on dramaattinen vaikutus sinuun.

Musta marmorilattia ruokasalissa

musta ruokasalin lattiassa marmorinen ruokapöytä valkoinen kiiltävä

Ruokasalin laatat mustana

mustat laatat ruokasalissa lasiset pöytätuolit valkoiset kasvit

Musta ruokasalissa tyylikäs oleskelualue

mustat tuolit ruokasalissa parkettilattiat kirkas huonekaluidea

Ruokasali on loistava paikka esitellä haluamasi väri. Et voi mennä pieleen mustan kanssa ruokasalissa! Kokeile upeita mustia ruokapöydän tuoleja, nykyaikaista, samassa sävyssä olevaa kiiltävää viimeistelyä tai jopa upeaa mustaa ruokapöytää. Toista musta väri ruokasalissa muiden tarvikkeiden kanssa parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Mustavalkoiset tuolit ruokasaliin

tuolit musta runko matto kirkas design ruokasali lamppu

Suuri, pyöreä pöytä mustaan ​​ruokasaliin

ruokapöytä pyöreä musta kattokruunu tyylikkäät tuolit valkoiset lasit punainen

Musta ruokasalissa – mattojen ja verhojen taikuutta

matto musta ruokasali valkoiset huonekalut skandinaaviseen tyyliin

Matot ja verhot eivät ole erityisen kalliita, mutta ne ovat paljon helpompi tapa uudistaa nykyinen ruokasali ilman suuria muutoksia. Älä aliarvioi seinän visuaalista vaikutelmaa, jossa on tummat verhot tai vastaava matto! Voit käyttää mustaa mattoa ruokasalissa, jossa on avoin oleskelutila. Joka tapauksessa se korostaa koko huoneen suunnittelua ja rajoittaa tyylikkäästi ruokailutilan. Käyttämällä mustaksi valmistettuja verhoja, mattoja ja koristeita ruokasalissa ja koskemattoman valkoisen taustan avulla voit helposti luoda klassisen mustavalkoisen ilmeen ruokasalissa. Tietenkin päinvastainen tapa molemmilla väreillä toimii myös upeasti.

verhot musta kirkas ruokasali parketti kaappi

tapetti musta kuvio tyylikäs matto moderni huonekalut nojatuoli kattokruunu

Ruokasalin musta valaistus tekee eron

Riippuvalaisimet musta idea ruokapöytä puulattia kiiltävä

Jokainen huone, joka näyttää mustan värin ylellisellä tavalla, saavuttaa täydellisen yhdistelmän luonnollista ja keinotekoista valoa. Tässä mielessä haluamme muistuttaa teitä monista riippuvalaisimista, joita on tarjolla tänään ja jotka sopivat täydellisesti mustan käyttöön ruokasalissa. Voit käyttää niitä myös kodeissasi tuodaksesi tunnelmaan mustan nuotin. Tyylikäs kokoelma riippuvalaisimia Tom Dixon on esimerkiksi tullut uskomattoman suosittu ruokasaleissa ympäri maailmaa. Suuret mustat rumpuvalaisimet ovat myös täydellisiä niille, jotka haluavat lisätä draamaa ruokasaliin ja saada upean katseenvangitsijan! Älä koskaan aliarvioi oikean valaistuksen arvoa!

nojatuoli musta riippuvalaisimet rumpu ruokapöytä parketti puu valo

Riippuvalaisimet musta ruokasalin tuolit takka puu pöytä

musta ruokasalissa aksentti seinäidea eames tuolit skandinaaviseen tyyliin

musta ruokasalissa aksentti seinä marmorinen huonejakaja hylly valkoiset huonekalut idea

musta ruokasalissa huonekalut nahkatuolit betoni näyttää seinämatto

musta ruokasalissa kiiltävät seinät paneelit valkoiset tuolit lasipöytä

musta ruokasalissa tyylikäs vintage puupaneelit seinäverhous siniset tuolit

Previous Post
Crossfit -harjoitus – Harjoittele järkevästi ja paranna yleistä kuntoasi
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla