15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tuntuu hyvältä tuoksukynttilöiden kanssa – luo miellyttävä ilmapiiri

Tuoksukynttilät romanttinen tunnelma viini mänty

Monille kynttilöillä on erityinen rooli kodin sisustamisessa. Ne levittävät erityistä kodikkuutta ja ovat välttämättömiä kylmänä vuodenaikana. Kynttilät eivät kuitenkaan ole vain kauniita katsella, vaan ne voivat myös parantaa kodikasta ilmapiiriä tuoksuilla ja edistää hyvinvointia tuoksukynttilöillä.

Tuntuu hyvältä tuoksukynttilöiden kanssa – käytä kynttilöitä kohdennetusti

Tuoksukynttilöiden kukat luovat juhlatunnelman

Nykyään on tarjolla lukuisia kynttilöitä tuoksulla. On erittäin mukavaa, jos ne näyttävät myös houkuttelevilta tai niissä on lyhty. Sitä ei kuitenkaan saa liioitella kynttilöitä asetettaessa ja sytytettäessä. Jos käytät liikaa hyvää, voit nopeasti saavuttaa rauhoittavan tuoksun vastakohdan. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tuntea olosi hyväksi tuoksukynttilöiden kanssa.

Olivat tuoksuvia kynttilöitä Eika kynttilät Tilattaessa tulee olla varovainen koristettaessa, että mahdollisuuksien mukaan vain samat tuoksut asetetaan ja sytytetään yhdessä. Jos huone on suuri, kannattaa sijoittaa kynttilöitä eri kohtiin, jotta haju leviää tasaisesti. Muuten sen leviäminen voi kestää kauan. Pienissä huoneissa riittää usein kynttilän asettaminen.

Tuntuu hyvältä tuoksukynttilöiden kanssa – älä liioittele sitä

Nauti kotona tuoksuvista kynttilöistä hyvän olon tunnelmasta

Valoja käytetään usein luomaan oikea ilmapiiri romanttiselle illalliselle. Tässä tapauksessa on kuitenkin parempi käyttää valonlähteitä, jotka eivät haise. Riippuen siitä, kuinka herkkä vieraan nenä on, ruokahalu herkulliselle ruoalle voi heikentyä tai ateria ei ehkä enää maistu hyvältä, koska aromaattiset aineet peitetään.

Hajusteiden osalta etusija olisi annettava yksittäisille hajusteille. Sen sijaan, että toivoisi, että vanilja-tuoksuva kynttilä antaa herkullisen mansikka-vaniljan tuoksun yhdessä mansikka-kynttilän kanssa, se on epätodennäköistä, koska ne ovat usein keinotekoisia makuja. Sen sijaan molemmista tuoksuista tulisi nauttia erillään toisistaan ​​- vain tällä tavalla voit nauttia hyvinvoinnista tuoksukynttilöillä.

Tuoksulamput kuten vaihtoehto

Rentoutuminen Tuoksukynttilät Koristeideoita Orkidea

Tuoksukynttilöiden lisäksi tuoksuvat öljyt ja eteeriset öljyt ovat myös hyvä tapa antaa huoneelle miellyttävä tuoksu. Markkinoilla on tuoksulamppuja, jotka on täytetty hiukan vedellä. Tähän lisätään muutama tippa öljyä. Vesi kuumennetaan teekynttilän päällä ja öljy voi haihtua. Haju leviää suhteellisen nopeasti huoneeseen.

Lisää hyvinvointia

Luo meri -valtameren hyvinvointitunnelma

On olemassa erilaisia ​​tuoksuryhmiä, joita voidaan käyttää omissa neljässä seinässäsi. Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää rauhoittavaan vilustumiseen. Muutama tippa timjamia tai rosmariinia on erittäin miellyttävää

Nenä. Jos talossa on vauvoja, ei kuitenkaan käytetä kamferia sisältäviä tuoksuja, koska tämä voi johtaa niihin vakaviin hengitysvaikeuksiin.

Syksy ja talvi ovat vuoden aikoja, jolloin monet ihmiset kärsivät masentavasta tunnelmasta. Tunnelma laskee usein lyhyiden päivien ja auringonvalon puutteen vuoksi. Toisaalta päivänvalolamppu voi kompensoida alijäämää, toisaalta auttaa sitrushedelmien tuoksut, kuten appelsiini, bergamotti tai sitruuna. Ne eivät vain nosta mielialaa, vaan myös lisäävät ajaa.

Nauti rentouttavasta tunnelmasta kotona tuoksukynttilöiden kanssa

Previous Post
Moderni rannikkotalo rakennettu unelmille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus