15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pienikokoinen säilytyskaappi makuuhuoneessa – säilytysidea

kompakti säilytyskaappi pyörillä oceano poltrona frau

A kompakti säilytyskaappi alkaen Poltrona Frau on täydellinen lisä makuuhuoneeseesi. Oceano -kaappijärjestelmä muistuttaa meitä tyylikkäästä merenkulusta risteilystä nauttiville. Unet luultavasti jo siitä, kuinka suuren transatlanttisen aluksen vieraat valitsevat mekon illalliselle kapteenin pöydässä hengästyneenä.

Poltrona Fraun kompakti säilytyskaappi – “Oceano”

Kaapin siisti makuuhuoneen vaatekaappi

A kompakti säilytyskaappi kuten tämä vie meidät ajassa taaksepäin, kun täydellinen vaatetus oli todella taidetta ja tila oli välttämätön kaikkiin tarpeisiin. Olitpa täyttämässä Oceano -kaapin vaatteilla, asusteilla tai koruilla, hämmästyt kaikenkokoisista laatikoista.

Kompakti säilytyskaappi laatikoilla ja laatikolla

kaappijärjestelmän laatikkolaatikko

Että kompakti kaappijärjestelmä on kevyesti verhoiltu Pelle Frau ® -nahalla ulkopuolelta, MDF -laatikoiden sisäpuolelta – maidon tai ruskean värisenä. Jotkut tammen, kromatun metallin ja satulanahan aksentit ovat havaittavissa. Lisäetuna on myös taitettava minipöytä ja pehmustettu jakkara, jotka ovat ihanteellisia kirjeiden tai päiväkirjojen kirjoittamiseen. Poltrona Fraun uusi Oceano -huonekalujärjestelmä on epäilemättä jotain, jonka haluat pitää makuuhuoneesi siistinä … ylellinen ja käytännöllinen.

Tammi laatikko

kaappi oceano tammi aksentti poltrona frau

Päältä nahkaa

oceano kompakti säilytyskaappi poltrona frau tilaus

Kaapijärjestelmä voidaan sulkea helposti

nahkapäällysteinen rintameri

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen