15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Zara Home lapsille: “Päivä maatilalla” Kevät / kesä 2020 -mallisto

Olemme jo näyttäneet sinulle Zara Homen kevät-kesä 2020 -malliston kauneimpia uusia esineitä. Nyt haluamme esitellä teille vuoden 2020 uuden lasten luettelon parhaat puolet. Tänä kesänä Zara Home lapsille tarjoaa lämpimän, rentouttavan ja luonnollisen sisustuksen, jossa on rauhallista ja värikkäitä luonnonvaraisia ​​kukkia. “Päivä maatilalla” on tämän kampanjan nimi, joka saa meidät kaipaamaan maisemaa ja luontoa entistä enemmän. Näytämme sinulle kauneimmat artikkelit yhdellä silmäyksellä!

Uutisia Zara Housesta lastentarhalle

Zara Home -mallisto lapsille maatilan innoittamana

Zara Home sai inspiraatiota maatilalta uutta lastenkokoelmaa varten. Suunnittelijat kehottavat lapsia ja vanhempia kuvittelemaan kylätalon hetkeksi ja uppoutumaan yksinkertaisiin, mutkattomiin kotitöihin: kanojen ruokintaan, omenoiden poimimiseen puusta, hevosten hakemiseen tallista, leikkimiseen kadulla sijaitsevan maatilakoiran kanssa. Toisin sanoen unelma toteutuu heräämisestä maassa ja päivän aloittamisesta ystävien kanssa.

Päivä Zara Home 2020 Farm Summer Collectionissa

Luonnollisia materiaaleja ja tekstuureja, yksinkertaista muotoilua, kukkia ja eläinkuvioita sisältäviä tulosteita, vaaleita kankaita ja kesän värejä – voit nähdä tämän kaiken Zara Home Kidsin kevät -kesä 2020 -mallistossa. Nämä lasten huonekalut ja kodin tarvikkeet heijastavat kodikkuutta maassa ja täyttävät sydämen ilolla.

Maalaistyylinen lastenhuone, jossa on puinen sänky Zara Home

Esitetyt sisustusehdotukset, joissa suuri osa huonekaluista on valmistettu puusta ja raffiasta – materiaaleista, joita rakastamme DEAVITAssa – ovat näiden elementtien yhdistämistä valkoiseen väriin, joka antaa talolle lapsenomaisen puhtauden.

Zara Home lastentarha Montessorin innoittamana

Zara Homen ehdottamat makuuhuoneen kalusteet ovat saaneet inspiraationsa Montessorin menetelmästä, jolla lapset voivat leikkiä ja kokeilla. Matalalla sängyllä (välttääkseen putoamisen sängystä myöhemmin) on talon muoto ja katos.

Zara Home lasten vuodevaatteet

Zara Home lasten vuodevaatteet traktorikuvioilla

Maanviljelijän ulkonäön täydentämiseksi Zara Home tarjoaa nämä söpöt vuodevaatteet traktoreilla (hinnat vaihtelevat koosta riippuen 22,99 ja 45,99 euron välillä). Puuvillainen seersucker -pyjama (25,99 €) tuntuu ilmavalta ja raikkaalta. Kreppikangas ei kosketa ihoa kokonaan, joten se on täydellinen kangas kesäksi.

Zara Home lasten lamppu 

Zara Home lastenvalaisin puupohjalla ja rottinkivarjostimella

Zara Home edustaa parhaita materiaaleja, tyylikästä muotoilua ja on aina luonnontietoinen. Todisteena tästä on myös tämä lamppu, jossa on puupohja ja rottinkisävy (69,99 €). Se sopii täydellisesti puurunkoisen sängyn kanssa. Kukkainen pussilakana, jossa on flounces (29,99 € – 59,99 €) täydentää täydellisesti maalaistalon ilmeen.

Kaikki mitä tarvitset hauskaan leikkihuoneeseen

Zara Home perustaa lasten leikkihuoneen

Anna lasten myös pitää hauskaa päiväkodissa. Zara Home auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen leikkihuoneen pienimmille. Seinän matto (149 €) muodostaa täydellisen taustan puiselle leikkikeittiölle (69,99 €), ja puinen leikkosekoitin kuppikakkuineen (25,99 €) ilahduttaa jokaista pientä tyttöä. Myös mielenkiintoista: lapset rakentavat oman myymälän

Leikkikeittiö puusta

Puinen leikkikeittiö lapsille Zara Home

Pehmustetut matot viihtyisään nurkkaan

Viihtyisä nurkkaus lastenhuoneessa istuintyynyillä ja pehmeillä leluilla

Tässä kuvassa näet nämä pehmustetut matot, jotka voidaan myös taittaa ja käyttää tyynyinä (45,99 €). Rakastamme tulosteita, joissa yhdistyvät valkoinen ja pastelliväri.

Zara Home lasten astiasto

Zara Home lasten astiat kevät kesä 2020

Espanjalainen yritys pohtii myös sitä, kuinka kattaa lasten ruokapöytä. Uusi kokoelma sisältää lautasen, jolla on maatila (6,99 €), mukit hanhilla ja kukilla (5,99 €) ja melamiiniastiat “maatila” (1,99 € – 11,99 €).

Lasten astiat ja lautanen maatilakuvioin Zaran kodista

Jaettu tabletti lapsille, joilla on maatilakuvioita

Lasten kylpyhuoneiden suunnittelu

Tee kylpyhuoneista lapsiystävällisiä Zara Homen avulla

Zara Home tarjoaa myös lisävarusteita, jotka tekevät lasten kylpyhuoneista hauskan. On kuppeja hammasharjojen säilyttämiseen ankkojen kanssa (5,99 €), emaloidut astiat tähdillä (17,99 € – 22,99 € koosta riippuen) ja pyyhkeet, joissa on lehtireuna (11,99–22,99 €). Tämä kanin korvalla varustettu penkki (45,99 €) on myös erittäin käytännöllinen, jotta pienet pääsevät pesualtaalle. Jos haluat pyykin tai säilytyskorin, löydät sen verkkokaupasta hintaan 59,99 €.

Alla on muutamia Zara Home Shopin kauneimpia innovaatioita, jotka liittyvät kaikkiin tiloihin!

Kukkaharsoinen päiväpeite (35,99 € – 59,99 €)

Kukkakuvioinen päiväpeite sideharsoa

Raidallinen nojatuoli 89,99 €

Lasten nojatuoli ja lasten sohva raidallisella kuviolla

Pussilakana numeroineen 22,99 € – 39,99 €

Lasten vuodevaatteet numeroilla ja maatilakuvioilla

Kukallinen lasten nojatuoli 89,99 €

kukkainen lasten nojatuoli zara home

Omenanmuotoinen pehmustettu leikkimatto 59,99 €

Pehmustettu omenamuotoinen leikkimatto

Fleecehuopa aaseilla 17,99 €

Makuuhuone, jossa fleece -aiheinen maatilahuopa aasilla

Rottinkihakkukoukut 99,99 €

rottinkista valmistettu naulakko

Rottinkihylly 89,99 €

Rottinkihylly lastenhuoneisiin

Taitettava laatikko 15,99 €

Taitettava laatikko säilytystä varten lastentarhassa

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)