15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Auringonkukan tatuointi: merkitys ja kauneimmat aiheet yhdellä silmäyksellä!

Uusi koulu, vanha koulu, vesivärit, hienot tatuoinnit – tatuointimallit ja -tyylit ovat kymmenkunta senttiä. Kaikki tatuointifanit olisivat ehdottomasti samaa mieltä – uuden tatuoinnin saaminen on epäilemättä yksi elämämme jännittävimmistä kokemuksista. Mutta oikean aiheen valitseminen, joka ei vain näytä kauniilta, vaan jolla on myös merkitystä meille, voi joskus olla todellinen haaste. Kukat eivät ole vain erittäin suosittuja parvekkeilla ja puutarhassa, vaan ne ovat myös suosituimpia tatuointimalleja. Luuletko, että kukka -tatuoinnit ovat kauniita, mutta klassiset ruusut ja liljat ovat liian “valtavirtaisia” sinulle? Entä auringonkukan tatuointi? Seuraavassa paljastamme tämän taustan ja kauneimpien tatuointiideoiden merkityksen!

Auringonkukan tatuoinnin merkitys

Auringonkukka tatuointi naiset kileine jalka tatuoinnit kuvia

Auringonkukat ovat hyvin erityinen kasvilaji ja ne ovat olleet erittäin hyödyllisiä ihmisille aiemmin. Siksi ei ole yllätys, että kaunis kukinta on yksi vuoden halutuimmista tatuointimotiiveista. Kreikkalaisessa mytologiassa auringonkukka johtuu traagisesta tarinasta auringonjumala Heliosin ja vesinymf Clytian välisestä onnettomasta rakkaudesta. Kaikista ponnisteluistaan ​​huolimatta Cynthia ei onnistunut voittamaan Heliosin kiintymystä ja on tuominnut itsensä viettämään loppuelämänsä seuraten häntä päivittäisellä matkallaan. Loppujen lopuksi Olympuksen jumalat muuttivat Clytian auringonkukkaksi, joka seuraa aina auringon loistoa.

Realistiset tatuointikuvat auringonkukka -tatuointi

Ranskalainen auringonkukan sana on “Tournesol”, joka tarkoittaa “kohtaamaan aurinko”. Yksi kauniin kukan tunnetuimmista ominaisuuksista on sen kyky siirtyä asentoon, jossa se saa eniten auringonvaloa saadakseen parhaan hyödyn aurinkoenergiasta. Tästä syystä auringonkukan tatuointia pidetään ilon, optimismin ja hengellisen uskon symbolina. Lisäksi monissa kulttuureissa auringonkukka edustaa palvontaa ja positiivisen energian imeytymistä. Koska keltainen on kiinalaisten onnen ja elinvoiman väri, auringonkukka tarkoittaa toivoa, parantumista, pitkää ikää ja uskollisuutta.

Olkapään tatuointi naisten auringonkukka tatuointi merkitys

Auringonkukan kenttä tai jopa kaunis kukkakimppu saa useimmat meistä heti hyvälle tuulelle. Auringonkukka -tatuointi näyttää lämpimältä ja iloiselta ja lähettää yleensä kohottavan viestin. Yksi tatuointiteeman parhaista asioista on, että voit muuttaa tai lisätä sen merkitystä lisäämällä muita elementtejä. Yhdessä eri hyönteisten, kuten sudenkorentojen tai kovakuoriaisten kanssa, auringonkukan tatuointi symboloi kasvua, muutosta ja iloa. Käytetyt värit voivat myös vaikuttaa suuresti tatuoinnin ulkonäköön ja merkitykseen.

Auringonkukan tatuointi Tarkoitus Vesivärit Tatuointitrendit 2021

Aikamme auringonkukan tatuointi edustaa ennen kaikkea hyvää tunnelmaa, joie de vivre ja liittyy myös ympäristöön ja luontoon. Värikkäät kukat ovat myös tärkeä symboli 70-luvun hippi-liikkeelle ja voivat siksi ilmentää myös “rakkautta ja palaa” tai itserakkautta. Joten auringonkukan tatuointi olisi täydellinen tapa laittaa hieman hyvää tunnelmaa ihollemme ja pitää kiinni tästä sisäisestä tyydytyksestä ikuisesti.

Mandala auringonkukka tatuointi

Auringonkukka mandala tatuointikuvat tatuointitrendit 2021

Mistä tahansa syystä olet valinnut auringonkukan tatuoinnin, on monia luovia ja ainutlaatuisia tapoja muuttaa aihe omaksi taideteokseksesi. Koska auringonkukka itsessään on hyvin symmetrinen, se yhdistetään usein kauniiseen mandala -tatuointiin. Mandala on mystinen buddhalainen symboli, joka edustaa maailmankaikkeuden täydellisyyttä ja harmoniaa. Mandala -tatuoinnit ovat aina pyöreitä ja suunnattuja suunnittelukeskukseen, joten ne olisivat täydellinen lisä mihin tahansa värikkääseen auringonkukka -tatuointiin.

Auringonkukan ja kallon tatuointi

Auringonkukan tatuoinnit naisten tatuointitrendit 2021

Vaikka kallo -tatuoinnit näyttävät ensi silmäyksellä melko kammottavilta ja synkeiltä, ​​ne ovat olleet yksi kehon koristusten ehdottomista klassikoista vuosia. Itse asiassa aihe on erittäin suosittu sekä miesten että naisten keskuudessa, eikä sen merkitys ole niin negatiivinen kuin luulisi. Joten kallon tatuointi voi edustaa positiivista muutosta ja elämän ohimenevyyttä. Joissakin kulttuureissa kalloa tulkitaan jopa onnekoruksi. Joten auringonkukan tatuointi kallolla voitaisiin nähdä elämän ja kuoleman symbolina. Joskus kallo voi edustaa uudistumista ja tässä mielessä nämä kaksi aihetta sopivat hyvin yhteen.

Mikä kehon osa sinun pitäisi valita auringonkukan tatuoinnillesi?

Perinteinen tatuointisuunnittelu tatuointi solisluun naisille

Auringonkukka -tatuoinnissa on erityisen iloinen karisma. Jotta se todella tulee omaksi, meidän on valittava selvästi näkyvä kehon osa. Pidätkö filigraanisista ja minimalistisista malleista ja haluat piilottaa sisustuksesi silloin tällöin? Silloin ranne, kyynärvarsi ja olkavarsi sekä tatuointi korvan takana olisivat paras mahdollinen valinta sinulle! Takaosa tarjoaa sen sijaan runsaasti tilaa laajamittaisille ja yksityiskohtaisille taideteoksille. Koska auringonkukan kaarevat linjat sopivat täydellisesti olkapään luonnolliseen muotoon, tämä alue on myös erittäin suosittu valinta kauniille auringonkukan tatuoinnille.

Auringonkukan tatuointi: kauneimmat mallit yhdellä silmäyksellä!

Jalkatatuointi Pieni auringonkukka -tatuointi Merkitys

Tämä sormetatuointi on täydellinen kaikille, jotka haluavat jotain minimalistista mutta tehokasta

Sormen tatuointi naisille auringonkukka tatuointi kuvia

Van Goghin upeat auringonkukamaalaukset luovat aina ainutlaatuisen ja alkuperäisen tatuointisuunnittelun

pienet tatuoinnit naisille auringonkukka tatuointi motiivi kuvia

Auringonkukka -tatuointi selässä mustavalkoisena naisille

Selkä tatuointi naisille auringonkukka tatuointi

Lisää elementtejä, jotka antavat auringonkukan tatuoinnille persoonallisuuden

Kukka tatuointi kuvia auringonkukka tatuointi motiivi merkitys

Auringonkukka ikuisen rakkauden symbolina

Auringonkukka Tatuointi Merkitys Kukat Tatuointisuunnittelu Naisille

Kuvio on ihanteellinen hienoon viimeistely tatuointiin

Auringonkukka -tatuointi Tarkoittaa tatuointitrendejä 2021

Takaosa on ihanteellinen kangas vilkkaille ja yksityiskohtaisille tatuointimalleille

Auringonkukka tatuointi kuvia takaisin tatuointi ideoita naisille

Auringonkukan ja unen sieppaajan tatuoinnit naisille

Unelma sieppari tatuointi suunnittelu naisten auringonkukka tatuointi merkitys

Pienet tatuoinnit sopivat erinomaisesti ensimmäiseen tatuointiisi

Kyynärvarren tatuoinnit naisille auringonkukka tatuointi merkitys

Upea kukka tulee myös omaksi jalka -tatuoinniksi

Vesivärit tatuoinnit trendi auringonkukka tatuointi suunnittelu merkitys

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)