15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Leijonatatuointi miehille ja naisille – merkitys ja ideat klassisille ja moderneille tyyleille

tehokas tatuointisuunnittelu abstrakteja leijonan sirpaleita

Vaikka tatuoinnit ovat kiistanalainen kehon koristelu tähän päivään asti, niiden suosio on valtava. Se, mikä oli ennen tyypillistä vangeille tai jengin jäsenille, näkyy nyt melkein kaikilla, olipa se sitten suurikokoinen tai pieni aksentti. Riippumatta siitä, onko se ensimmäinen tai seuraava tatuointi, etsit varmasti inspiraatiota ja ideoita. Koska sinulla ei aina ole aavistustakaan täydellisestä motiivista ja kun aihe on valittu, on olemassa monia eri vaihtoehtoja malleille, joilla voit esittää valitun motiivin. Ja koska tatuoinnin poistaminen ei ole niin helppoa, sinun on tietysti harkittava tarpeeksi etukäteen, jotta et kadu sitä myöhemmin. Villikissat ovat erittäin suosittu motiivi, minkä vuoksi haluamme esitellä sinulle houkuttelevan leijonatatuoinnin tässä artikkelissa.

naisellinen tatuointi kukilla ja leijonalla

Tatuoinnin avulla voit paitsi kehua tiettyjä viestejä tai mieltymyksiä, mutta myös sisällyttää oman henkilökohtaisen tyylisi. Tatuoinnit voivat olla klassisia, moderneja tai minimalistisia, edustaa yksinkertaista 2D -kuvaa tai tehdä vaikutuksen 3D -tehosteella, mustavalkoisia tai värikkäitä, yhdistää geometrisiin elementteihin tai vastaaviin. Ja kaikki nämä tyylit sopivat tietysti myös leijonatatuointiin. Jos et ole vielä varma tai sinulla ei ole aavistustakaan tulevasta tatuoinnistasi, tässä on joitain inspiraatioita, jotka voivat auttaa sinua päätöksessäsi. Epäilemättä seuraavat leijonan pään tatuoinnit ovat harkitsemisen arvoisia, ja niitä voidaan käyttää mallina leijonatatuoinnillesi. Olemme jakaneet esimerkit luokkiin, mutta jotkut niistä ovat päällekkäisiä, koska suosionsa vuoksi ei ole harvinaista, että eri mallit yhdistetään keskenään.

Leijonan tatuoinnin merkitys

Miesten tatuointiidea leijonanpäällä olkavarressa

Tuskin kukaan ei pidä luonnonvaraisia ​​kissoja vaikuttavina eläiminä. Leijona ei ole poikkeus. Joten ei ole ihme, että leijonan tatuointi on niin suosittu. Ja vaikka miehet valitsevat useimmiten, ei ole harvinaista, että naiset valitsevat pedojen kuninkaan. Syynä tähän on se, että eläimellä on monia merkityksiä, joista osa ei ole tyypillinen vain miehille. Yleensä leijonalle voidaan antaa seuraavat merkitykset:

 • perhe
 • rakkaus
 • toivoa
 • vahvuus
 • viisaus
 • pakottaa
 • Saldo
 • rohkeutta
 • vapautta
 • itsenäisyys
 • suojaa

Vaikka osa symboleista on tyypillisempiä miehille, kuten näette, voidaan löytää myös merkityksiä, jotka tekevät leijonan tatuoinnista yhtä houkuttelevan naiselle. Tämä tekee tatuoinnista sukupuolineutraalin ja sopii kaikille. Ja jos olet päättänyt leijonan tatuoinnin merkityksen vuoksi, sinulle tulee toinen monimutkainen vaihe, joka on oikean mallin löytäminen. Valitse yksi seuraavista tyyleistä ja muokkaa sitä persoonallisuutesi mukaan.

Yksinkertainen 2D -muotokuva

Leijonatatuointi klassisessa 2D: ssä kyynärvarrelle

Tatuointien klassikko on yksinkertainen 2D -ilme. Yksinkertaisen ei pitäisi tarkoittaa tylsää, koska 2D voi myös olla erittäin kaunis ja tehokas, jos se tehdään oikein. Jotkut eivät halua sen olevan liian vaikuttavaa, ja tässä tapauksessa tällainen tatuointi on erittäin sopiva. Se sopii molemmille sukupuolille, voi koristaa mitä tahansa kehon osaa ja olla minkä kokoinen tahansa. Leijonatatuointi käsivarteen on erittäin suosittu ja tarkoittaa sekä ylä- että alavartta. Yllä näet houkuttelevan miesten tatuoinnin kyynärvarren sisäpuolella. Leijona näkyy edestä ja muistuttaa kynäpiirustusta, johon myös musta väri vaikuttaa.

Leijonatatuointi naisille 2D -muodossa kukilla

Jos leijonan pään tatuointi koristaa naisen vartalon ja näyttää myös naisellisemmalta, tähän tarkoitukseen voidaan käyttää joitain lisäelementtejä. Yllä olevassa esimerkissä tämä tehdään kukkien avulla, joista osa on jopa värillisiä. Leijona -tatuointi säärelle tulee omaksi ihmeelliseksi, eikä se muun muassa näytä koon vuoksi liian ylpeältä eikä liian hienovaraiselta. Se on täydellinen malli naiselle.

Leijona tatuointi 3D -muodossa

3D -tehosteinen leijonatatuointi kyynärvarrelle ja kukille naisille

3D -tehosteen tavoitteena on saada kohde näyttämään mahdollisimman todelliselta. Tämä on yksi suosituimmista vaihtoehdoista ja se on myös ajaton. Kolmiulotteinen aihe voidaan tietysti yhdistää myös lisäelementteihin. Kaikki riippuu siitä, mitä haluat ilmaista leijonatatuoinnillasi tai mistä yksinkertaisesti pidät. Yllä näet naisten tatuoinnin, joka sisältää jälleen kukkakuvioita. Värilliset aksentit eivät ole pakollisia, eikä kaikkien kuppi teetä. Jos pidät siitä klassisemmasta ja yksinkertaisemmasta, blackwork -tatuointi on hyvä päätös. Täällä voit myös valita eri mustien ja harmaiden sävyjen välillä.

tehokas 3D -aiheinen leijona siivillä

Tämä esimerkki on hieman silmiinpistävämpi ja monimutkaisempi. Se on aggressiivinen leijona istuma -asennossa, jolla on myös siivet. Olkavarren leijonatatuointi sopii erityisesti miehille, joilla on suojaava tehtävä, ja voi tässä muodossa symboloida rohkeutta sekä voimaa ja voimaa. Siivet yhdessä leijonan kanssa ovat yleensä tyypillinen symboli evankelista Markukselle ja niitä kutsutaan Markuksen leijonaksi, mutta tietysti voidaan valita hyvin yksilöllinen tulkinta. Tatuointi on suhteellisen suuri ja koristaa koko alueen olkapäästä kyynärpään yläpuolelle.

Geometrinen suunnittelu leijona tatuointi

Geometrinen suunnittelu leijona tatuointi ympyröillä ja tähtikuvio

Geometriset esitykset ovat erittäin moderneja ja suosittuja. Näyttövaihtoehtoja on täällä paljon. 2D- tai 3D -aihe voidaan valita ja täydentää geometrisilla muodoilla lisäelementteinä. Mutta itse aihe voi koostua myös geometrisista muodoista, kuten yllä olevassa kuvassa, jossa ympyröitä käytettiin leijona -tatuoinnin suunnitteluun. Erittäin tehokas ja omaperäinen idea, vai mitä? Horoskooppi Leo -tähtikuvio näkyy myös ympyröiden motiivin keskellä. Kuten näette, kannattaa sijoittaa aikaa tatuoinnin suunnitteluun saadakseen jotain todella epätavallista.

geometrinen leijonarakenne kolmioilla keskeneräisen ilmeen saavuttamiseksi

Pyöreät muodot eivät ole vain vaikuttavia ja hyvä idea. Kulmikkaat ovat myös trendikkäitä ja moderneja. Koko leijonan ruumiin sijasta yllä olevassa esimerkissä valittiin vain yksi leijonan pää. Erityisen mielenkiintoista on 2D: n ja geometrian yhdistelmä, joka tekee kuvasta todellisen katseenvangitsijan. Haluaisitko leijona -tatuoinnin selällesi? Sitten tämä voi olla hyvä ehdotus sinulle. Tämä on miesten tatuointi, mutta sopii myös naisille.

Abstrakti muotoilu

Leijona tatuointi abstrakti muoto sirpale vaikutus olkapäähän

Geometrinen tatuointisuunnittelu voidaan myös osittain luokitella tähän luokkaan, koska abstrakti tatuointi voi itse asiassa olla mitä tahansa, joka kuvaa tunnettua esinettä luonnotonta tai jopa outoa. Meidän tapauksessamme tämä on leijona. Yllä olevan kuvan rintakehän leijonatatuointi on hyvä esimerkki tästä. Vaikka se on hyvin kulmikas leijonanpää, joka on tehty geometrisista ja osittain kolmiulotteisista muodoista ja kuvioista, huomaamme heti, että se on leijonanpää. Se muistuttaa rikkoutunutta lasia ja on aivan poikkeuksellinen.

abstrakti villikissa tatuoivana möly leijona

Tämä malli käyttää hyvin samanlaisia ​​elementtejä ja menetelmiä. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin nainen -tatuointi, joka osoittaa, että abstrakti leijonatatuointi on sukupuolineutraali. Tällä kertaa leijonan pää on esitetty edestä ja koostuu erilaisista geometrisista muodoista, jotka tekevät erittäin abstraktin vaikutelman. Reiden tatuointia voidaan käyttää myös muille kehon osille koosta riippuen. Muista kuitenkin, että mitä pienempi kohde, sitä huonommat muodot tulevat esiin. Joten sitä ei suositella mini -tatuointeille tai muille pienille muunnelmille. Voit pyytää tatuoijaltasi neuvoja vaihtoehdoista.

Minimalistinen

pieni minimalistinen muotoilu kyynärvarressa pisteellä

Minimalistinen tarkoittaa yksinkertaista, mutta ei ollenkaan tylsää! Tavoitteena on luoda vaikuttava tatuointisuunnittelu, joka on todellinen katseenvangitsija yksinkertaisuudesta huolimatta. Tämä tyyli on hieno, jos toisaalta seuraat trendiä ja toisaalta haluat tatuoinnin, joka ei ole liian tunkeileva ja monimutkainen. Puhtaat ja suorat viivat, joissa on vain vähän sävyjä, jotka ovat tyypillisiä täällä, tekevät minimalistisesta leijona -tatuoinnista sopivan hyvin myös silloin, kun pieni aihe koristelee vartaloa. Se sopii täydellisesti korvan takana olevaan aiheeseen, solisluuhun tai jos haluat koristaa sormen tai ranteen leijonatatuoinnilla.

minimalistinen ja kaunis leijonatatuointi, jossa on mandala ja unelmien sieppari

Tämä kyynärvarren leijonatatuointi yhdistettiin mandalaan, josta alla on vielä kaksi esimerkkiä. Mandala tekee tatuoinnista hieman naisellisemman, mutta oikealla toteutuksella sitä voidaan käyttää myös miehillä. Esimerkki ehdottaa myös unen siepparia. Unen sieppari on erittäin suosittu tatuointimotiivi. Molemmissa esimerkeissä on myös havaittavissa, että harmaan sävyjen tyypillisen koko alueen varjostuksen sijaan käytettiin pisteitä. Selitämme tarkalleen, mitä tämä muotoilu tarkoittaa hetkessä. Kaiken kaikkiaan nämä mallit näyttävät erittäin ystävällisiltä ja sopivat, jos leijonatatuointisi symboloi esimerkiksi toivoa, viisautta tai tasapainoa.

Dotwork leijona tatuointi

Dotwork naaras- ja urosleijonageometria

Piste tarkoittaa pistettä englanniksi, ja jokainen, joka on tietoinen tästä, voi heti arvata, mistä pistetyöstä on luultavasti kyse. Tarkalleen ottaen tatuointisuunnittelussa käytetään paljon pisteitä. Usein sävy tatuoidaan heidän avullaan, mikä tekee tatuoinnista yksinkertaisemman ja minimalistisemman. Mitä tiheämmin yksittäiset kohdat on tatuoitu, sitä tummempi varjo tulee. Tämä minimalistinen variantti on erittäin suosittu ja sopii myös leijona -tatuointiin. Yllä näet myös loistavan yhdistelmän geometrisen suunnittelun kanssa. Entä tällainen leijona -tatuointi reiteen? Ja jos et voi päättää uros- ja naarasleijonan välillä, miksi et ota molempia tatuointeja.

Leijonatatuointi, joka on tehty pisteistä 3D -tehosteella

Pelkästään siksi, että minimalismi ja geometria ovat tällä hetkellä niin trendikkäitä, ei tietenkään tarkoita, että pisteitä ei voida käyttää myös kehittyneeseen ja vaikuttavaan 3D -suunnitteluun, kuten tässä esimerkissä tehtiin. Mölyilevällä leijonalla on kaunis harja, joka koostuu erityisen hienosta kärkirakenteesta. Sinun on itse päätettävä, sopiiko tämä leijonatatuointi miehille paremmin vai voisiko se koristaa myös naisten vartalon.

Värikäs ja vesiväri

kaunis vesiväri -tatuointi kirkkaissa väreissä leijonan kanssa

Ja vaikka olemme trendikkäissä tatuoinneissa, vesiväri -tatuointi on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen. Tämän suunnittelun erityispiirre on, että se antaa vaikutelman, että sitä ei ole tatuoitu, vaan se on itse asiassa maalattu iholle vesiväreillä ja sitten sulatettu. Se on myös täydellinen valinta, jos haluat värillisen leijona -tatuoinnin. Laaja valikoima väriyhdistelmiä sopii. Kylmien sävyjen, kuten sinisen ja turkoosin yhdistelmästä lämpimiin vivahteisiin, kuten keltaiseen, oranssiin tai punaiseen, ja kirjavaan muotoiluun, joka koostuu useista näistä väreistä, kaikki on sallittua riippuen siitä, mitä haluat edustaa.

Vesiväritehoste mustavalkoisena tai värisenä miehenä ja naisena

Mutta tämä ei tarkoita, että mustavalkoisten tatuointien ystävät eivät saisi rahoilleen vastinetta. Vesiväritehoste voidaan saavuttaa myös mustana, kuten yllä oleva esimerkki osoittaa. Riippumatta siitä, teetkö leijonatatuoinnin pienenä tai silmiinpistävänä ja suurikokoisena, vesivärimaalausta voidaan käyttää missä tahansa. Voit koristella kyynärvarren, olkavarren, vasikan, säären tai ylävartalon sekä pienemmät alueet tällaisilla leijonatatuoinneilla.

Leijona tatuointi kruunulla

Lion -tatuointi kruunulla huokuu voimaa symmetrisestä linjasta

Koska leijona tunnetaan pedojen kuninkaana, ei ole ihme, että sitä harvoin kuvataan kruunun tatuoinnin muodossa. Tämä malli sopii molemmille sukupuolille. Vain kruunua käytetään määrittämään, onko leijona -tatuointi enemmän naisellinen vai maskuliininen. Muuten tässäkään ei ole erityisiä sääntöjä. Koristele käsi, käsivarsi, jalka, selkä tai rinta leijonatatuoinnilla ja luo erityinen katseenvangitsija.

Petojen kuningas kruunulla 3D -muodossa

Idea kruunulla sopii myös mihin tahansa tatuointityyliin. Kruunua voidaan käyttää geometriseen, abstraktiin tai minimalistiseen leijonatatuointiin sekä klassiseen 2D- tai 3D -muotokuvaan. Se voi seisoa suorassa tai kulmassa päänsä päällä tai jopa olla erityisesti tatuoitu ja sillä on siten oma merkityksensä. Se on täysin sinun päätöksesi.

Leijona tatuointi mandala

naisellinen mandala, jossa naarasleijona selässä

Aivan kuten voit yhdistää leijonan kruunun kanssa, voit myös valita sen sijaan kauniin mandalan. Mandala antaa suunnittelulle hengellisyyden. Erityisesti naiset haluavat valita mandala -tatuoinnin, koska voit jopa luoda sen itse millä tahansa kuviolla. Mutta jos se ei riitä sinulle, voit yhdistää sen muihin elementteihin ja miksi ei myös leijonan kanssa. Saat ainutlaatuisen leijonatatuoinnin yksilöllisellä ja henkilökohtaisella kosketuksella, jos keksit mandalan itse.

Leijona ja mandala -yhdistelmä miehille ja naisille reiteen

Mandala on suosittu myös miesten keskuudessa. Joten sitä kannattaa harkita myös herroille. Ei ole harvinaista, että kukkakuvio valitaan. Mutta on myös enemmän maskuliinisia malleja, joissa on vahvemmat linjat, piikit ja muut geometriset muodot, jotka tekevät mandalasta vähemmän naisellisen. Mandalan kanssa leijonatatuointi sopii erinomaisesti olkapäälle, rintaan, selkään, reiteen tai muille suuremmille alueille, mutta se ei tarkoita, etteikö se näyttäisi hyvältä myös pienessä muodossa.

Vanha hyvä heimo

Heimo, jonka leijonat ovat mustat ja punasilmäiset

Vaikka heimo on jo pitkään muodissa monille, on silti vähintään yhtä monia, jotka pitävät sitä edelleen houkuttelevana. Yhdessä leijonan kanssa se näyttää erityisen houkuttelevalta. Koska heimo tulee alkeellisista kansoista, jotka elävät luonnon ja villieläinten keskellä, nämä kaksi symbolia sopivat jopa upeasti yhteen. Voit valita heimoelementistä valmistetun leijonan tai suunnitella leijonan ylimääräiseksi ja koristella sen ympärilläsi joidenkin heimojen kanssa. Päätös on sinun.

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus