15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mikä väri käytävälle? Vastaamme 7 usein kysyttyyn kysymykseen

Kuinka voit maalata käytävän niin, että se ei ole vain käytännöllinen vaan myös moderni ja sopii hyvin muun asunnon kanssa? Katso vastauksemme 7 yleisimmin kysyttyyn kysymykseen käytävän maalaamisesta.

1. Kuinka maalata pieni eteinen, jotta se näyttää isommalta?

vaaleanharmaa eteinen valkoisiin oviin ja geometrisiin lattialaattoihin

Kaikissa kerrostaloasunnoissa on yksi yhteinen asia: käytävä on melko kapea. Joten miten voit maalata kapean käytävän, jotta se näyttää isommalta? Sinun tulisi valita erittäin vaalea seinäväri. Tämä valaisee eteisen ja saa sen näyttämään suuremmalta.

Älä myöskään unohda, että voit suurentaa käytävää visuaalisesti valitsemalla vaalean lattian ja käyttämällä moderneja pohjalevyjä. Vaalea lattia saa jokaisen huoneen näyttämään valoisalta ja ystävälliseltä. Myös eteisen huonekalujen on vietävä mahdollisimman vähän tilaa. Suuri peili on myös hyödyllinen lisä pieneen käytävään.

2. Kuinka maalaan pimeän käytävän ilman ikkunoita?

maalata käytävän beigeksi ja valkoiseksi moderniksi

Asutko kerrostalossa ja mietit kuinka maalata eteinen, joka ei saa auringonvaloa? Epäilemättä sinun on valittava vaalea seinäväri. Valitsemastasi tyylistä riippuen voit valita viileän ja lämpimän värin välillä.

pitkä eteismaalaus taupe ja valkoinen

A neutraali valkoinen sopii aina täydellisesti klassiseen ja moderniin muotoiluun. Toisin kuin miltä se saattaa näyttää, valkoisten seinien pitäminen puhtaina ei ole ongelma, jos valitset vedenpitävät, pestävät maalit. Ajaton kauniit harmaasävyt ovat myös hyvä valinta. Maalaa pimeän käytävän seinät kaikki yhdessä kirkkaan vaalean harmaa tai yksi lämmin hiekan harmaa. Vältä antrasiittia, koska se saa huoneen näyttämään vain pienemmältä ja huomaamattomammalta.

Valkoinen ja harmaa ovat neutraaleja värejä, jotka voidaan yhdistää hyvin lähes kaikkiin muihin väreihin. Joten voit saada muutamia värikkäitä Aksentteja auringon keltaisella tai limenvihreällä aseta. On kuitenkin tärkeää, että maalaat vain yhden seinän väreillä ja jätät loput neutraaliksi, esim. B. harmaana.

3. Mikä seinämaali sopii parhaiten käytävälle?

maalaa eteinen mintunvihreäksi ja kermaiseksi ikkunan kanssa

Riippumatta siitä, minkä värin valitset käytäväksi, muista, että tämä on yksi yleisimmin käytetyistä huoneista. Siksi esteettisten näkökohtien lisäksi toiminnallisuus on myös tärkeää. Luota maaliin, josta lika on helppo poistaa. Pestävät seinämaalit ovat hyvä valinta, koska ne ovat erittäin helposti puhdistettavia ja kestäviä. Voit jopa kuurata seinät vahingoittamatta pinnoitetta.

4. Kuinka voit maalata käytävän kahdella värillä?

maalaa käytävä kahdella värillä vaaleansininen ja vaalean harmaa

Käytävä on usein paitsi pimeä, myös pitkä ja kapea. Taitavalla värien käytöllä saat Muuta huoneen mittasuhteita optisesti. Tumma väri saa seinän lähemmäksi kuin se todellisuudessa on. Voit esimerkiksi maalata käytävän yhdensuuntaiset seinät vaaleammalla värillä luoden vaikutelman, että ne ovat kauempana. Tässä tapauksessa kannattaa ottaa tummempi väri lyhyelle seinälle.

Maalaa käytävä puoliväliin vaaleanpunaiseksi ja valkoiseksi

On myös hyvä käyttää Käytävän maalaaminen puoliväliin. Joten voit asettaa värillisen aksentin, mutta ei maalata koko seinää värilliseksi. Valitse seinän yläpuolelle neutraalit, ilmavat värit, kuten valkoinen tai kerma. Seinän alaosaan suosittelemme tummaa sävyä, jolla on suuri peitto, kuten tummansininen tai pastellivärejä, kuten vaaleansininen, ruusu tai mintunvihreä.

5. Kuinka maalata suuri ja valoisa eteinen?

käytävän puolivälissä maalaa punainen ja valkoharmaa tumma laattalattia

Kuinka maalata eteinen, jos se on suuri, valoisa huone, esim. B. yhden perheen kodissa? Tässä tapauksessa voit ja sinun pitäisi jopa käyttää voimakkaita, silmiinpistäviä värejä, kuten. Tummanvihreä, Terrakotta punainen tai erilainen Ruskeat tai turkoosit sävyt. Ne kaikki sopivat täydellisesti moderniin elämäntapaan. Jos haluat, että käytävä pysyy kirkkaana, voit mennä klassinen valkoinen tai vaaleanharmaa päättää.

6. Kuinka maalata käytävä nauhoilla?

Maalaa käytävä valkoisilla ja mustilla raidoilla

Olipa pituussuunnassa tai poikittain – raidat ovat klassikko seinän suunnittelussa. Ne sopivat sekä moderniin että klassiseen sisustukseen. Vaakasuorat raidat pienennä visuaalisesti seinän korkeutta, luo syvyyden tunnetta ja saa huoneen näyttämään laajemmalta. Joten ne ovat loistava valinta yhdelle kapea eteinen ja korkea katto. Jopa pystysuorat raidat voi muuttaa huoneen luonnetta. he ovat matalat katot suositellaan, koska ne laajentavat visuaalisesti sisätilaa.

7. Mihin sinun tulee kiinnittää huomiota, kun valitset oikean seinän värin??

käytävä tummansininen maalaus geometriset lattialaatat

Riippumatta siitä, maalaatko portaikkoa vai pientä eteistä, sinun on muistettava, että maalin tulisi olla osa yleistä sisustusta. Valitsemasi värin tulisi riippua huoneen koosta, valaistuksesta ja siinä käytetyistä materiaaleista sekä yksilöllisistä mieltymyksistäsi.

eteinen on maalattu beigeksi, valkoiset ovet ja laminaattilattia

Tärkeintä on, että kaikki elementit muodostavat harmonisen kokonaisuuden, koska tämä on ainoa tapa luoda täysin esteettinen sisustus. Analysoi siis huolellisesti kaikki seikat, jotka vaikuttavat käytävän värin valintaan. Kiinnitä erityistä huomiota seuraaviin kolmeen tekijään:

Käytävän koko

Käytävä on usein pieni, kapea huone, jota pienentävät edelleen ovet, vaatehuoneet tai kaapit. Valitse pieni käytävä kirkkaat ja viileät värit. Jos et kuitenkaan halua tehdä ilman värejä, voit myös lisätä joitain väriä.

Käytävän tumma antrasiittimaali vaalea lattiapäällyste

Valaistus käytävällä

Myös käytävän valaistusolosuhteet ovat tärkeä tekijä. Jos et tiedä kuinka maalata pieni eteinen ilman ikkunoita, noudata sääntöä, että mitä tummempi käytävä, sitä vaaleamman seinän värin (esim. Valkoinen, harmaa, keltainen) pitäisi olla. Tästä säännöstä voidaan kuitenkin poiketa, jos keinotekoinen valaistus kirkastaa käytävää hyvin ja korvaa kokonaan päivänvalon. Tässä tapauksessa voit jopa maalata tumman käytävän tummaksi.

eteinen maali ruskeat ovet tumma lattia

Ovien väri

Valkoisen huoneen ovet ovat erittäin suosittuja moderneissa huoneistoissa. Yhdessä Pastellivärit, harmaa tai hiekka nousta kauniisti esille. Eteinen, jossa on ruskeat ovet, sopii täydellisesti väreihin, joissa on lämmin alaääni, kuten. Cappuccino, oliivinvihreä ja okrankeltainen.

Maalaa eteinen vaaleansinisestä valkoiseen

Kuten näet, sinulla on paljon kauniita vaihtoehtoja värisuunnitteluun käytävällä. Kiinnitä huomiota huoneen kokoon, valaistukseen ja siinä käytettyihin materiaaleihin. Ota myös huomioon värien psykologia. Muista, että lämpimät värit luovat kodikkaan tunnelman, kun taas kylmät värit lisäävät tilaa. Neutraalit värit ovat yleensä turvallisin valinta käytävällä. Tämä ei sisällä vain Valkoinen tai harmaa, mutta myös Hiekkaa ja pastellisävyjä sinistä ja vihreää.

Greige seinän väri ja vaalea lattia ovat hyvä yhdistelmä pieneen käytävään

eteisen maalaushiekka ruskeisiin oviin ja vaalea laminaattilattia

Kuusivihreä ja massiivipuu muistuttavat metsää

pieni sisäänkäynti suoraan olohuoneeseen

Tummansininen ja vaaleanharmaa näyttävät hyvältä pitkässä, kapeassa käytävässä

Kaksisävyiset käytäväideat maalaavat tumman sinisen vaaleanharmaan valkoisilla ovilla ja laminaattilattialla

Pestävä seinämaali on käytännöllinen ratkaisu eteiseen

eteisen seinä puoliksi maalaus alempi puoli antrasiitti

Harmaa seinäväri tekee valkoisista ovista erottuvia

maali käytävä harmaa valkoinen moderni

Harmaa seinämaali yhdistetään usein valkoisiin hihnoihin

maali käytävä harmaa ja valkoinen hihnoilla

Harmaa sininen ja valkoinen voidaan yhdistää täydellisesti vaaleaan puulattiaan

Maalaa eteinen vaaleansinisestä valkoiseen

Mintunvihreä näyttää rauhalliselta ja rauhalliselta

Maalaa käytävä mintunvihreäksi valkoisella ovella

Oranssi tuo raikkautta

eteisen maali oranssi ruskea ovi valkoinen vaatekaappi ja peiliovet

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)