15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Steampunk -sisustus on viileä ja hullu samaan aikaan

steampunk sisustus keittiö-musta-harmaa-lattia-teollinen

Steampunk on trendi, josta on tulossa yhä suositumpi ja joka liittyy muun muassa muotiin, mutta myös huoneiden suunnitteluun. Se on erittäin suosittu Steampunk -sisustus baareihin ja moderneihin kahviloihin. Pimeä ja osittain mystinen ilmapiiri sopii siellä erinomaisesti. Nyt muotoilu on myös yhä suositumpaa asuntojen sisustuksessa. Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit toteuttaa steampunk -suunnittelun.

Mukauta höyrysauna -sisustustasi

steampunk -sisustus nahka ruskea sohva olohuoneen seinämaalaus

Steampunk -sisustus on pohjimmiltaan sekoitus moderneja ja futuristisia yksityiskohtia ja viktoriaanisia elementtejä niiden koristeellisella ilmeellä. Periaatteessa se on kaikki mitä voidaan antaa selityksenä. Koska steampunkilla ei ole erityisiä sääntöjä, ja jokainen voi suunnitella sen yksilöllisesti. Tyyli voidaan määritellä erityisen hyvin lauseella “Tulevaisuus menneisyydestä”.

Steampunk -sisustus – sekoitus vanhaa ja uutta

steampunk-sisustus zeppelin-lamppu-katto-keittiö-vaalea puu

Jos haluat toteuttaa steampunk -sisustuksen oikein, sinun on yritettävä asettua 1900 -luvun alun ihmisten asemaan. Sinulla on todennäköisesti karkea käsitys siitä, miltä laitos näytti tuolloin. Yritä nyt kuvitella tulevaisuutta heidän näkökulmastaan ​​ja ajallaan. Miltä futuristiset esineet olisivat näyttäneet silloin? Mitä tietokoneen suunnittelu olisi edustanut, jos se olisi jo olemassa tuolloin? Yhdistät ne 1800- ja 1900 -luvun kalusteisiin ja koristeisiin ja olet luonut perustan.

Uudista huonekalut

steampunk-sisustus sivupöytä-olohuone-hylly-maapallo-antiikki

Steampunk -sisustuksessa korostetaan aikamme modernin ilmeen karkottamista. Huonekalut, koristeet ja jopa laitteet, kuten tietokone, liesi ja uuni, tulisi antaa retro -ilmeelle. Esimerkiksi tietokoneelle sopii näppäimistö, joka muistuttaa kirjoituskoneen näppäimistöä. Kehystät näytön vintage -kuvakehyksellä ja käyttämäsi liesin kohdalla, esimerkiksi vanhalla kaasuliedellä.

Teolliset aksentit

steampunk-sisustus-kylpyhuone-design-moderni-trendi-edison-hehkulamput

Steampunk -sisustukselle on ominaista myös pienet asiat vastaavassa huoneessa. Tämä osoittaa, että steampunk voidaan toteuttaa ilman suuria investointeja. Hammaspyörät, jotka on yksinkertaisesti ripustettu seinälle kuvan sijasta, tai lamput, joissa on putkista valmistetut jalat, luovat halutun tunnelman. Tätä varten, kuten teollisessa tyylissä, käytät metalliputkia. Jätä ne kylpyhuoneeseen naamioimisen sijasta.

Materiaalit ja värit

steampunk-sisustus viktoriaaninen-sisustus-chesterfield-sohva-kirjahylly-tikkaat

Materiaaleja, joita ei pitäisi puuttua tässä tyylissä, ovat messinki, nahka ja myös puu, joten tyypillisiä materiaaleja 1900 -luvun alusta. Ne kaikki luovat nostalgisen tunnelman, joka on myös höyrysaunan sisustuksen tavoite. Tyypilliset neutraalit luonnolliset sävyt, kuten ruskea ja beige, mutta myös musta, ovat hyödyllisiä. “Futuristisia” väriaksentteja voidaan asettaa myös värikkäillä sävyillä.

Olohuoneen suunnittelu

steampunk-sisustus-sisustus-inspiraatio-nahka-huonekalut-matto

Steampunk -sisustus voidaan myös yksinkertaistaa, kuten tässä parvihuoneistossa tehtiin. Jotkut pienemmät koriste -esineet voivat luoda saman tunnelman kuin ylellinen sisustus. Metallijaloilla varustetut lamput, sohvapöydät tai muut huonekalut, joissa on ruosteen näköiset pyörät ja portaat, luovat täydellisen vaikutelman. Värilliset valot ovat hieman tulevaisuuteen suuntautuneita (tietysti 100 vuotta sitten asuneen ihmisen näkökulmasta).

Steampunk kylpyhuoneessa

steampunk-sisustus-kylpyhuone-messinki-putket-pesuallas-marmori

Jos olet päättänyt suunnitella asuntosi höyrysaunalla, sen pitäisi tietysti ulottua kaikkiin huoneisiin. Näin on myös kylpyhuoneessa. Täällä käytät vain paljaita messinkiputkia ja miksi ei metallista pesuallasta. Marmori tarjoaa hieman eleganssia ja tarvittavan vintage -tunnelman, joka voidaan yhdistää upeasti teollisiin aksentteihin.

Moderni makuuhuone

steampunk -sisustus yksivärinen tiilivalaisin gyroskooppi

Tälle viehättävälle makuuhuoneelle on ominaista muun muassa kirkas höyrysauna. Retro -yksityiskohtia lisää vaihteista valmistettu seinäkoriste sekä vanha jäähdytin ja nuhjuiset puuovet. Paljaat tiiliseinät korostavat höyrysaunan tunnelmaa gyroskoopin kattolampun lisäksi.

Merelliset yksityiskohdat

steampunk-sisustus-surrealistinen-suunnittelu-makuuhuone-keltainen-valaistus

Yksityiskohdat, kuten tunnet ne vanhoista aluksista tai sukellusveneistä, sopivat erinomaisesti höyrysaunan sisustukseen. Putkiventtiilit, aukot ja suuret ruuvit ovat tervetulleita koriste -elementtejä, ja niitä voidaan käyttää myös värien lisäämiseen sisustukseen maalaamalla ne millä tahansa värillä. Voit myös luoda tietyn värimallin valaistuksen avulla.

Vaihteet seinällä

steampunk-sisustus-seinä-sisustus-idea-vaihde-sänky-makuuhuone

Olemme jo maininneet vaihteet. Ne ovat täydellinen koriste höyrysaunan sisustukseen. Erityisen mielenkiintoisia ovat erikokoisten vaihteiden yhdistelmät, jotka voivat myös hämmästyttävän päällekkäin. Eli periaatteessa kuin vanhassa koneessa. Jos et löydä pyydyksiä seinän koristamiseen, voit käyttää myös tapettia tai seinämaalausta. Se tuntuu myös vielä nostalgisemmalta.

Harmaa keittiön suunnittelu

steampunk-sisustus-yksivärinen-keittiö-rerto-jääkaappi

Voit myös jäljitellä metallia höyrysaunan sisustukseen. Tämä voidaan toteuttaa paitsi mielenkiintoisella retrojääkaapilla, kuten täällä keittiössä, myös millä tahansa muulla huonekalulla. Muutama niitti ja harmaa väri, mieluiten metallinen, tekevät ihmeitä. Mutta älä unohda sopivia koriste -esineitä. Huonekalujen uusiminen on halpa vaihtoehto uuden ostamiselle.

Viktoriaaninen ja teollinen

steampunk-sisustus-alkuperäinen-keittiö-keittiö-saari-metalli-baarituoli

Voit jopa täyttää maalaiskeittiön nopeasti höyrysaunalla. Tätä varten sinun on kuitenkin investoitava antiikkilaitteisiin, liesiin ja mahdollisesti metallisiin baarituoleihin tai tuoleihin. Ilman muita suuria kunnostustöitä saat täydellisen höyrysauna -sisustuksen.

Hullu perustaminen

steampunk-sisustus-olohuone-futuristinen-parvi-huoneisto

Kuinka monta koristetta käytät, riippuu maustasi, mutta myös käytettävissä olevasta tilasta. Ole myös varovainen, ettet liioittele sitä. Steampunk -sisustuksen koristeita voi esiintyä suurempia määriä, mutta ne on silti jaettava taitavasti. Tuloksen pitäisi näyttää hullulta, mutta silti tyylikkäältä.

Ideoita kylpyhuoneeseen ja wc: hen

steampunk-sisustus-wc-idea-suihku-metalli-optiikka

Erityisesti kylpyhuone on erittäin sopiva, koska suunnitteluun käytetään paljon metallia. Sinun on kuitenkin käytettävä ruostesuojattuja metalleja, koska siellä on erittäin korkea kosteus. Seinillä voit imitoida upeasti metallipintoja höyrysauna -sisustukseen käyttämällä laattoja, kuten oikeanpuoleisessa kuvassa. Ne säteilevät ruosteista ulkonäköä, joka näyttää vieläkin aidommalta kiiltävän pinnan ansiosta.

Riippuvalaisimet ja Edison -lamput

steampunk-sisä-valaistus-seinä-klinkkeri-tiili-putket. riippuvalaisimet

Tyylistä riippumatta valaistuksella on tärkeä rooli kaikissa huoneissa. Steampunk -sisustuksessa saat täydellisen tunnelman vanhojen hyvien Edison -hehkulamppujen kanssa, jotka antavat lämpimän valon. Ne asetetaan kohtaukseen riippuvalaisimilla tai niitä käytetään erinomaisesti putkien seinäkoristeluun.

Lyhdyt

steampunk-sisustus-baari-design-nostalgia-laatta-lyhdyt

Lyhdyt ovat myös loistava idea ja voivat luoda heikompaa valoa. Levitä ne esimerkiksi keittiön saaren tai ruokapöydän päälle ja ripusta ne peräkkäin. Lämmin ruosteväri voidaan yhdistää upeasti ruskean nahan kanssa. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Steampunk -tyylinen tutkimus

steampunk-sisustus-sisustus-toimistokalusteet-hyllyt-vaihteet-deco-kirjoituspöytä

Antiikkiset työpöydät eivät ole vain kauniita katsoa, ​​vaan myös yleensä paljon mukavampia kuin modernit mallit. Yhdistä tällainen malli kansioiden metallihyllyihin. Tässä esimerkissä näkyy myös upea muotoilu seinälle, joka sopii höyrysaunan sisustukseen. Tiiliseinät tai karkeasti rapatut seinät voidaan verhoilla tietyllä alueella ruosteisella aaltopahvilla, jotta saadaan aikaan mielenkiintoinen aksenttiseinä. Suuret vaihteet voidaan puolestaan ​​muuttaa kelloiksi.

Alkuperäinen ruokapöytä

steampunk-sisustus-gyroskooppi-metalli-ruokailutila-futuristinen pöytä

Hanki alkuperäinen ruokapöytä, joka on valmistettu metallirakenteesta. Vanhat moottorit ovat hyvä idea. Lasilevyä voidaan käyttää niin, että kehys näkyy selvästi jälkeenpäin. Voit tasapainottaa kylmät vivahteet ruskeasta tai beigestä nahasta valmistetuilla istuintyynyillä tuoleille. Laita myös veistoksia, jos sinulla on tarpeeksi tilaa asunnossa. Tumma puu ja paljon kirjoja ovat myös loistava vaihtoehto höyrysaunan sisustukseen riittävän lämpimän tunnelman takaamiseksi.

Tietokoneiden muotoilu

steampunk-sisustus-tutkimus-tietokone-urut-optiikka-messinki-aksentti

Nykyaikaiset tekniikat eivät yleensä tee erityisen sopivaa vaikutelmaa steampunk -sisustuksessa. Tästä syystä ne suunnitellaan usein uudelleen tyylin mukaan. Tässä on mielenkiintoinen idea tietokoneelle. Näytöt on koristeltu kuvakehyksillä, kaiuttimet on integroitu gramofonikaiuttimiin ja näppäimistö muistuttaa kirjoituskoneen näppäimistöä. Kirjoituspöydän sijasta kaikki tämä kiinnitettiin myös houkuttelevaan urkuun.

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä