15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hyllyjen rakentaminen nurkan takana – 12 esimerkkiä kelluvista kulmahyllyistä

Rakenna hyllyjä nurkan takana -esimerkkejä-ideoita-moderni

Paikalliset olosuhteet ovat keskeisessä asemassa laitoksessa. Mikään huone ei ole samanlainen kuin toinen, ja sinun on usein mukautettava huonekalut ja sisustus nykyiseen huoneeseen. Jos olohuoneen sotkeutuneet kaapelit ovat piilossa seinän takana, myös huoneen pohjapiirros muuttuu. Jotta tuloksena olevista reunoista ja kulmista ei tulisi piikkiä sivussa, voit käyttää niitä toiminnallisesti ja kelluvasti Rakenna hyllyt nurkan taakse. Tämä luo enemmän tallennustilaa kuvakehyksille, kirjoille ja koriste -esineille. Ota inspiraatiota artikkelin esimerkeistä!

Rakenna hyllyt nurkan taakse ja luo lisää säilytystilaa

Hyllykulma rakentaa valkoisen korkeakiiltoisen lakka-mustan erottavat osat

Mustavalkoinen värisuola on klassinen ja ajaton, ja se voidaan yhdistää täydellisesti tummaan puulattiaan. Mustat, pystysuoraan asennetut paneelit toimivat samanaikaisesti kirja- ja koriste -esineinä. Valkoisen värin ansiosta vaakasuorien levyjen raja -alueet ovat tuskin havaittavissa.

Rakenna hyllyt nurkan takana

Rakenna hyllyt nurkan takana olohuone-musta-kirjat-koristelu

Toisessa esimerkissä värejä käytetään eri tavalla: mustat hyllyt ja valkoiset jakajat. Koska seinä on myös maalattu valkoiseksi, se luo mielenkiintoisen vaikutelman vapaasti kelluville seinähyllyille.

kelluvat seinähyllyt

Rakenna hyllyt nurkan takana olohuone-tv-makuuhuone-peilipöytä

Vapaasti kelluvat hyllyt, jotka on kiinnitetty seinään ilman näkyviä varusteita, ovat erityisen tyylikäs tapa näyttää koriste-esineitä ja valokuvia. Olipa kyse TV -hyllystä tai säilytystilasta tutkimuksessa, seinähyllyt leikkaavat ohuen hahmon kaikkialla.

Seinähyllyt liitoselementtinä

Hyllyt nurkan takana rakentavat kirjahyllyt-valkoinen-olohuone

Jos rakennat hyllyjä kulman taakse, voit yhdistää visuaalisesti kaksi huonetta huoneessa. Esimerkiksi kun hylly alkaa eteisestä ja päättyy olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Varmista kuitenkin, että tarvitset sille tilaa, koska et halua lyödä kapean käytävän reunoja.

IKEA EKBY -seinähyllyt

Hyllyt-kulma-rakentaa-ikea-lastentarha-ompelutila

Ammattitaitoiset asentajat asentavat parhaiten vapaasti kelluvat ripustettavat, erityisesti muotoillut hyllyt. Jos haluat rakentaa hyllyt nurkan takana itse, IKEA tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun. Voit saavuttaa saman vaikutuksen EKBY -hyllyllä ja vastaavilla seinäkiinnikkeillä. Varmista, että päät kohtaavat täsmälleen kulmassa.

Puiset seinähyllyt

Hyllyt-kulma-rakentaa-puu-makuuhuone-eteinen-kaikki valkoinen

Jos olet valinnut suuren hyllyjärjestelmän, voit myös kokeilla yksittäisten elementtien järjestelyä. Missä pitäisi olla hyllyn alku ja loppu??

Tämä kulmahylly saa luonteensa paitsi lautojen tasaisen siirtymisen lisäksi myös kauniista puumateriaalista.

Osta valmiit seinähyllyt

Hyllyt-kulma-rakentaa-puukirjat-seinä-suunnittelu-valkoinen-tiilimuuraus

Kulmahyllyjä voi ostaa myös valmiina. Yllä oleva hylly on nimeltään Franklin ja sen on suunnitellut Tronk Design. Voit valita kolmen eri puulajin välillä: tammi, kirkko tai pähkinä.

Harmaa seinämaali korostaa lämpimän puun sävyä

hyllykulma-rakennus-puunharmaa-seinämaali

Jos haluat laittaa seinähyllyt parrasvaloihin, valitse seinälle kontrastiväri. Jos hyllyt on valmistettu vaaleasta puusta, kiviharmaa on täydellinen.

Seinähyllyt nurkan takana syötävässä keittiössä, jossa on laskuri

Hyllyt-kulma-rakentaa-keittiö-kupit-puu

Avoimet keittiöhyllyt löysäävät suljettuja kaappeja ja saavat huoneen näyttämään suuremmalta ja ilmavammalta. Avoimet hyllyt ovat pölynkerääjiä, joten on parasta säilyttää siellä tavaroita, joita käytät usein ja joita puhdistat säännöllisesti, kuten kupit ja lautaset.

Säilytystilaa keittiön saarelle

Hyllyt-kulma-rakentaa-keittiö-puu-ruoanlaitto-saari

Keittiönsaaret tarjoavat nykyään riittävästi säilytystilaa kaikille kattiloille, pannuille ja muille ruoanlaittovälineille. Kaikki suljettiin kaapin ovien takana, jotta huone näyttää mukavalta ja siistiltä. Mutta jos sinulla on vielä tilaa muutamille koriste -esineille, voit laittaa hyllyt saaren kulman ympärille.

Taustana lasiseinä

Hyllyt-kulma-rakentaa-punapuu-olohuone-lasiseinä

Voit myös lisätä yksilöllisen kosketuksen olohuoneeseen avoimilla hyllyillä, mutta älä liioittele sitä. Pari maljakkoa ja ehkä kaksi tai kolme muuta koriste -esineitä – se on kaikki mitä tarvitset.

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä