15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Viinin säilyttäminen talon sisällä – 20 luovaa sisustusideaa

tallentaa viiniseinien koristelu-inspiraatio-teräs-hylly-ruudullinen

Jumalien juoman ystävät haaveilevat siitä: omasta viinikellaristaan. Tapa säilyttää paljon viinipulloja häiritsemättä niitä jokapäiväisessä elämässä voi olla erittäin hyödyllinen. Suosittelemme, että lopetat haaveilemisen ja aloitat rakentamisen heti. Nyt voit sanoa, että sinulla ei ole kellaria lainkaan. Mutta vastauksemme on, että sinun ei välttämättä tarvitse säilyttää kokoelmaasi kellarissa, vaan viiniä kotisi eri huoneissa. Olemme koonneet luovia ideoita, joita voit käyttää inspiraationa, jos haluat säilyttää viinisi alkuperäisellä tavalla.

Viinikauppa puisella hyllyllä

Viinivarasto minimalistinen-keittiö-design-ruokailutila-eames-viiniteline-iso

Tämä suuri viiniteline on epäilemättä kohokohta tässä minimalistisessa keittiössä, jossa on ruokailutila. Viinin säilytyshylly on valmistettu samasta puusta kuin keittiön kaapit sopivan muotoilun vuoksi. Jos säilytät viiniä, voit käyttää tätä ajatusta tai luoda kontrastin hyllyn kanssa.

Säilytä viini huoneenjakajassa

Viinivarasto valkoinen hylly-reiät-pyöreä huoneenjakaja-keittiö-olohuone

Jos säilytät viiniä asunnossa, voit käyttää tähän tarkoitukseen huoneenjakajaa tai tehdä sen erikseen. Tämä avoin olohuone ja keittiö on optisesti jaettu valkoviinitelineeseen. Pyöreät reiät sopivat täydellisesti viinipulloihin ja ovat samalla koriste.

Säilytä viini hyllyllä

Viinikaupan hylly-ympyrät-muoto-valkoinen-osio

Paras tapa säilyttää viini makuulla on hyllyillä. Juuri kuvatun keittiön hyllyn rakenne on samanlainen kuin tämä variantti. Väliseinässä on erikokoisia pyöreitä reikiä, joihin viinipullot voidaan sijoittaa. Suunnittelu voidaan tehdä täysin makusi mukaan.

Käytä portaikkoaluetta

Säilytä viiniä portaissa-portaat-hylly-idea-sävytetty-lasi-liukuovi

Portaikkoalue on hankala paikka, koska sitä ei usein käytetä hyvin. Portaiden alla oleva alue tarjoaa paljon käytännöllistä säilytystilaa. Tässä talossa portaita käytetään viinin säilyttämiseen kääntämällä ne hyllyiksi. Alemmat portaat, joihin on vaikea päästä, ovat puolestaan ​​varustettu koko kaapilla, jossa on lasiovi.

Viinikellarin hyllyt

Viinivarasto portaiden alla-hylly-metalli-valaistus-idea

Tässä variantissa portaiden alla olevia kahta sivuseinää käytettiin metallisten hyllyjen suunnitteluun. Tiiliseinät antavat alueelle lisäteollisuutta. Jos haluat säilyttää viiniä asunnossasi, voit käyttää tällaisia ​​vapaita ja käyttämättömiä alueita tai seinätiloja arvokkaan viinisi säilyttämiseen ja näyttämiseen.

Rakenna viehättävä viinikellari

viinivarasto-portaat-alue-lasi-ikkuna-ovi-valaistus

Vaikuttava viinikellari on ensimmäinen asia, joka kiinnittää katseesi, kun kävelet tähän taloon. Jälleen portaiden alla olevaa aluetta käytettiin viinin säilyttämiseen. Läpinäkymättömien seinien sijaan lasi avaa näkymän sisätilaan. Siellä myös viinipullot on kauniisti valaistu. Vaikka alue näyttää melko pieneltä, viinipulloille on valtava määrä tilaa.

Keskipiste ruokasalissa

viinivarasto-kapea-design-ruokasali-design-moderni-olohuone

Voit säilyttää viinin missä tahansa huoneistossa. Pitää vain ajatella luovasti. Tämä ajatus muodostaa asunnon ruokailutilan keskipisteen. Kaksi hyllyä sisältävät runsaasti viiniä, joka on myös nopea ja helppo tavoittaa, jos sinusta tuntuu spontaanisti kuin lasillinen viiniä syömisen aikana.

Seinä akryylistä

viinivarasto-seinä-akryyli-idea-yksinkertainen-tyylikäs-ruokapöytä-rummut

Tämän huoneiston erittäin moderni sisustus on entistä houkuttelevampi alkuperäisen hyllyn ansiosta. Jos haluat säilyttää viinisi, voit käyttää sellaista akryylistä tai pleksilasista valmistettua seinää, johon porataan pullon kaulan kokoiset reiät. Pullot laitetaan sitten sinne.

Moderni viiniteline

viinivarasto-huone-jakaja-stimulaatio-hylly-metalli-viinipullonpidike

Tämä vaihtoehto toimii jälleen huoneenjakajana, jonka avulla omistajat voivat säilyttää viininsä. Se on läpinäkyvä muotoilu, joka erottaa olohuoneen ruokailutilasta. Materiaalina käytetään metallia, joka edustaa pullojen muotoisia tukia sekä kahta suurta hyllyä kaltevassa asennossa.

Pieni baari

viinivarasto-hylly-baari-laskuri-minttu-vihreä-baarijakkara-pöytä-maali-keittiö

Jos haluat säilyttää lammen, tämän ei välttämättä tarvitse olla painopiste. Tässä pienessä kotibaarissa se on vain osa useita tuotteita. Tiskissä on myös ylimääräinen lokero pullojen säilyttämistä varten. Lauta kaareutettiin useita kertoja niin, että viinipullot ovat vakaita.

Säilytä viiniä olohuoneessa

viinivarasto-seinä-suunnittelu-tumma-istuimet-kynttiläkoriste

Tässä olohuoneessa on sisäänrakennettu viiniteline. Yksittäiset lokerot ovat neliömäisiä. Kun omistajat varastoivat viiniä, pullot muuttuvat ylimääräiseksi koristeeksi, kun ne liukuvat kaulan ensin lokeroon. Pyöreät pullon pohjat ovat ristiriidassa neliön muotoisen hyllyn kanssa.

Käytä seinätiloja

viinivarasto-seinä-markkinarako-putket-metalli-varastointi-idea

Seinäkaiteet, riippumatta niiden koosta, ovat loistava tapa luoda lisää tallennustilaa. Joten jos mietit edelleen, miten voit parhaiten säilyttää viinisi, tämä on täydellinen vaihtoehto. Täytä markkinarako yksinkertaisesti metalli- tai PVC -putkilla, jotka ovat riittävän suuria pitämään pullot. Kuten näette, viinitelineet voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista.

Säilytä viiniä asunnossa

Viinikauppa-pysty-baari-puinen hylly-inspiraatio-ruokapöytälasi

Voit säilyttää viinin pystyssä rakentamalla tällaisia ​​hyllyjä. Ne voivat olla talon baarissa tai keittiössä, olohuoneessa tai käytävällä. Se riippuu täysin asunnostasi. Näin saat mielenkiintoisen seinäkoristeen, jossa voit käytännössä säilyttää viinisi samanaikaisesti.

Säilytä viini kellarissa

viinivarasto-kellari-idea-läpinäkyvä-lattia-katto-kasvit-koristelu

Jos sinulla on kellari, voit harkita tätä erittäin vaikuttavaa ajatusta. Keittiön alla olevan kellarin katto on lasia. Näin saat erityisen näkymän viinikellariin, kun työskentelet keittiössä. Joten jos haluat säilyttää viinin kellarissa, harkitse tätä ajatusta.

Pyöreä kellarin muoto

viinivarasto-pyöreä-kellari-luova-kierre-portaikko-keittiö-musta

Tämä viinin säilytysvaihtoehto on yhtä mielenkiintoinen. Keittiön lattiassa on pieni, pyöreä huone. Lasikansi avautuu, kun kierreportaat antavat omistajille mahdollisuuden saada oikea viini hyllyltä. Tällaisella suunnittelulla hämmästyt jokaisen vieraan.

Olohuone, jossa lattia

viinivarasto-kellari-olohuone-valaistus-sininen-läpinäkyvä-lattia-katto

Tästä oleskelutilasta näet myös viinikellarin. Mutta se ei riitä. Myös kellari, jossa on akryylistä valmistetut hyllyt, on houkuttelevasti valaistu, mikä luo alkuperäisen tunnelman molemmissa huoneissa. Jos haluat myös säilyttää viinisi erityisellä tavalla, voit myös harkita tätä ajatusta.

Säilytä viini kaapissa

viinivarasto-moderni-akryyli-hylly-läpinäkyvä-keittiö

Tätä keittiötä varten rakennettiin erityinen viiniteline jatkeena. Se on valmistettu lasista, joten voit katsoa sisälle milloin tahansa. Ajatus viinin säilyttämisestä mukautuu täydellisesti keittiön minimalistiseen muotoiluun ja muuttaa hyödyllisen houkuttelevaksi sisustukseksi. Koko asiaa täydentävät lattian koriste -elementti ja mielenkiintoiset valaistusjärjestelmät.

Idea kun tilaa on vähän

viinivarasto-alkuperäinen-luova-viinivarasto-valkoinen-laschen

Jos et tarvitse ylisuuria viinitelineitä, voit myös valita tällaisen mallin ja käyttää sitä seinän koristamiseen samanaikaisesti. Se on metallihylly, jonka yksittäiset elementit muistuttavat silmukoita. Pullot työnnetään yksinkertaisesti sivulta sisään ja voit säilyttää rakkaan viinisi.

Sohvapöytä viinin säilytykseen

viinivarasto-sohvapöytä-idea-pyöreä-puinen-varastointi-viinipullot

Toinen idea asunnoille, joissa on vähän tilaa, on huonekalu, joka soveltuu myös viinin säilyttämiseen. Tämä Don Vino -pöytä on erittäin sopiva. Se on pyöreä ja valmistettu puusta. Se tarjoaa tilaa tarpeeksi viinipulloille ottamatta arvokasta tilaa asunnossa.

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla