15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ylellinen asunto Pekingissä yhdistää toimisto- ja talosuunnittelun

Ylellinen huoneisto Pekingin olohuone

Haluatko sisustuksen, joka vastaa näkemyksiäsi ja mieltymyksiäsi mukavuudesta tinkimättä? Mielenkiintoinen sellainen Ylellinen huoneisto Pekingissä tarjoaa mielenkiintoisen suunnitteluratkaisun – dynaaminen sisustus luo jännittävän ilmapiirin. Se on unelma -asunto kaikille, jotka haluavat nauttia elämästä täysillä.

Ylellinen huoneisto Pekingissä tekee vaikutuksen dynaamisella sisustuksella

Ylellinen huoneiston sisustus

 Keskellä hanketta Ylellinen huoneisto  on joustava rakenne, joka on ominaista modernille sisustussuunnittelulle. Dynaamista rakennetta hallitsevat mutkaiset valkoiset portaat, jotka johtavat toiseen kerrokseen. Tyylikkäällä valkoisella portaalla on myös tärkeä käytännön tehtävä – se jakaa asuintilan teemoittain kahteen – ylellinen yksityinen alue ja tyylikäs kaappi ja kokoushuone.

Ylellinen huoneisto käytännöllisellä pohjaratkaisulla

Eurooppalainen keittiön kattovalaistus

 Puoliksi läpinäkyvän näytön avulla asunto voidaan muuttaa avoimesta oleskelutilasta intiimiksi perheasunnoksi muutamassa minuutissa. Tämä menetelmä on erittäin innovatiivinen ja tarjoaa loputtomia suunnittelumahdollisuuksia. Tyylikäs suunnittelijaratkaisu tähän Ylellinen huoneisto on täydellinen paitsi Kiinan pääkaupungille, myös muille suurille kaupungeille ympäri maailmaa.

Tyylikäs huoneisto keskellä suurta kaupunkia

Toimistokotelo kotiin

Sisustus yllättää miellyttävästi korkealla mukavuudella yhdistettynä pehmeisiin pastelliväreihin. the Ylellinen huoneisto talossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi vierashuonetta, jotka on erotettu puuleikkauksella. Toisin kuin asunnon toinen osa, keittiö on sisustettu eurooppalaiseen tyyliin, ja kaikki siihen liittyvä – työtaso ja korkeat kaapit määrittävät alueen.

Ylellisyyttä ja mukavuutta saman katon alla – ylellinen huoneisto

keltainen huoneenjakaja

Vanhempien makuuhuone on kirjastoa vastapäätä, terassi on lähellä ja tarjoaa mukavan rentoutumisalueen. Tämä luo hiljaisen alueen, jossa voit työskennellä tai rentoutua häiritsemättä. Värimaailma valittiin myös luovasti – keltainen, sininen ja valkoinen määräävät aksentit, kun taas koko asunnon puulattia yhdistää visuaalisesti huoneet.

Suunnittelijat ALUS ovat onnistuneet yhdistämään toimiston ja asunnon taitavasti yhden katon alle – tämä innovatiivinen rakennusmenetelmä on varmasti arvostettu erityisesti suurissa kaupungeissa.

B. Angelov

Valokuvaaja – Fang Zhenning

Mielenkiintoinen kattoikkuna olohuoneessa

vihreä sohvasetti kattoikkuna -asunto

Kiiltävä puulattia -asunto Pekingissä

kiiltävä-puulattia-huoneisto-peking

Kierretty katto olohuoneessa

mutkainen katto -olohuone

Käämitys puiset portaat

käämitys puinen portaikko huoneisto

Kylpyhuone, jossa on vapaasti seisova kylpyamme

Kylpyhuone-vapaasti seisova kylpyamme-näyttö

Tumma liukulasiovi

tumma liukulasiovi -kylpyhuone

Kaktus sisustusasunto Beejingissä

Cacti-Decoration-Apartment-Beejing

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen