15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Upea portaikkorakenne – 14 todellista avaruuden ihmettä

Portaat-suunnittelu-moderni-tilaa säästävät portaat-sisustusratkaisut

Tänään puhutaan inspiraatiosta. Riippumatta siitä, saavutatko oman kodin suunnittelun vai etsitkö vain muutamia ideoita ja mielikuvituksellisia uudistuksia tai virkistystä muiden ihmisten kanssa, nämä luomukset on vain nähtävä. Me kaikki tiedämme tavanomaisen portaikon, kokolattiamaton, eikö niin? Miksi et yritä tehdä portaita kotona hieman leikkisämmäksi ja tyylikkäämmäksi nyt? Katsotaanpa todella läheltä hämmästyttävää Portaiden suunnittelu, jolla on persoonallisuus, visio ja muodikas henki!

Portaikkorakenne käytännöllisellä toiminnolla

portaat-suunnittelu-toiminnalliset-konsoliportaat-tilaa säästävät -pöytähyllyt

Ensi silmäyksellä tämä portaikko ei näytä ollenkaan portaalta. Sen sijaan se tuo paljon toimintoja pieneen tilaan. Täällä näemme kirjoituspöydän ja paljon taiteellisia aksentteja, jotka tekevät portaista entistä houkuttelevampia. Tämä muotoilu on uskomattoman kekseliäs tapa hyödyntää pienen talon tai pienen asunnon kulmia. Rakastamme myös tätä materiaalivalikoimaa, joka korostaa portaiden nuorekkautta ja mielenkiintoisuutta.

Portaiden suunnittelu kuin veistos

suunnittelu-portaat-rauta-kaiteet-veistoksellinen-sisustus-kohokohdat-ideat

Portaikko näyttää tunnelilta ja on luotu suurella kekseliäisyydellä. Mielestämme tämä idea on erittäin hieno! Portaat ovat luonnollisia ja toimivat täydellisesti, joten voit siirtyä kerroksesta toiseen ilman ongelmia. Mutta samaan aikaan se edustaa huoneen taiteellista painopistettä, kuten veistos tai suuri maalaus. Myös tämä on sekoitus materiaaleja, jotka antavat koko huoneelle muodikkaan ja nuorekkaan ilmeen.

Kierreportaat lasiportailla

Portaat-suunnittelu-ideoita-muodikkaita kierreportaita-lasiportailla

Tämä on todella moderni ilme erittäin tyylikkäälle ja modernille kodille! Tämä portaikko voi täyttää kotisi paljon kauneudella ja vaikuttavilla malleilla. Se ei ole aivan perheystävällinen tai erittäin turvallinen, mutta tuo varmasti paljon eleganssia muuten paljaaseen huoneeseen. Lasiportaat on puhdistettava useammin kuin muut, mutta ne ovat niin kauniita!

Kiinteät kierreportaat mustaksi

kierreportaat-suunnittelu-kiinteä-musta-sisustus-studio-huoneisto

Seuraava mustavalkoinen portaikko on epäilemättä kaunis! Sitä voidaan käyttää studio -huoneistossa tai kaupunkitalossa luovammin kuin luulisi. Tällä portaikkorakenteella on ehdottomasti ainutlaatuinen ja voimakas läsnäolo, se täyttää tilan ja samalla täyttää siirtymisen seuraavalle tasolle. Onko tämä hauska muotoilu vai onko se otettava todella vakavasti??

Tilaa säästävät portaat

Portaat-kirjahyllyyn-sisäänrakennettu-tilaa-ihme-ideoita-suunnittelu-moderni

Näetkö portaat, jotka voivat viedä sinut toiselle tasolle? Portaikko on rakennettu oikealle puolelle kirjahyllyyn, joten se ei ole havaittavissa. Niiden läsnäolo on niin yksinkertaista. Vieraasi eivät ehkä edes huomaa heitä, ennen kuin on aika mennä yläkertaan.

Kelluvat portaat

moderni-tyylikäs-kelluva-portaat-puiset portaat-minimalistinen

Olemme kaikki nähneet erilaisia ​​kelluvia portaita ennen, mutta veikkaamme, että olet yllättynyt miellyttävästi seuraavasta tyylikkään kelluvan portaikon suunnittelusta! Tämä ei ole vain tapa päästä seuraavalle tasolle. Ei, se on vain tapa heittää taiteellinen kosketus huoneen seiniin. Se on ainutlaatuinen tapa käyttää yksinkertaisempia linjoja ja malleja hienostuneisuuden lisäämiseksi muuhun taloon ja viimeistellä ulkonäkö.

Teolliset metalliset portaat

teollisuus-teräs-portaat-näyttää-kuin-tikkaat-tehty-musta

Nämä portaat ovat siistejä, mutta kompakti muotoilu saa meidät hieman hermostumaan, tämä näyttää enemmän kuin tikkaat täällä kuin varsinaiset portaat. Tasapainon ylläpitäminen ei todellakaan ole niin helppoa! Mutta tällä voit varmasti tehdä vaikutuksen vieraisiisi syvästi – tällä teollisella ja tyypillisesti maskuliinisella tyylillä. Se on ehdottomasti rohkea ja muodikas valinta. Suosittelemme kuitenkin, että olet erittäin varovainen, jos päätät hankkia jotain vastaavaa omassa kodissasi!

Futuristinen kierreportaat

futuristinen-rappu-suunnittelu-kierre-portaat-valkoinen-musta-kaide

Kyllä, tässä on kyse visiosta tulevaa kotiasi varten! Ilmeisesti tämä ei ole perheen kodin portaita, mutta voit ottaa tämän ajatuksen ja saada sen toimimaan omassa henkilökohtaisessa tilassasi. Suunnittelu on moderni, raikas ja erittäin talvinen ja oikukas.

Kompakti portaikko, jossa säilytystilaa kirjoille

kompakti-rappu-suunnittelu-kirjahyllyt-sisäänrakennettu puurakenne-moderni

Katso tämä kompakti portaikko! Tällaista ei voi käyttää useimmissa kodeissa. Mutta niiden muotoilu tarjoaa toiminnallisuutta ja terävää tyyliä, on integroitu nurkkaan ja yksinkertaisesti kirjahyllyyn yllättävän helposti ja näyttää hienostuneelta ja tyylikkäältä.

Puristinen portaiden suunnittelu

minimalistisesti vapaat kelluvat portaat-geometrinen-kierre-valkoinen

Tämä geometrinen tyyli vapaasti kelluva portaikko on kevyt ja herkkä. Se mahtuu hyvin huoneeseen ylivoimaisesti yksinkertaisesti sisustetulla alueella. Pidämme tavasta, jolla pääset seuraavaan kerrokseen pyöreällä kierroksella! Kuinka luova ja ainutlaatuinen, mutta myös hieman outo!

Modernit puiset portaat

Portaat-suunnittelu-toiminnallisuus-kierreportaat-puiset portaat-moderni

Tämä kompakti rakenne näyttää jälleen muodikkaan suunnittelun ja toimivuuden. Portaat ovat innovatiivisia, mutta eivät ylivoimaisia ​​tässä maskuliinisessa ja hippihenkisessä huoneistossa. Jälleen sinun on oltava erittäin varovainen, kun nouset ylös ja alas.

Portaiden muotoilu, jossa silmälasit

valkoinen-portaat-suunnittelu-veistoksellinen-luominen-futuristinen ulkonäkö

Tämä on toinen muotoilu, joka luo “wow!” -Efektin! Kyllä, se toimii kuin portaat, mutta siinä on paljon taiteellista läsnäoloa ja modernia tunnelmaa. Tämä taitettu ja kelluva luomus vie sinut seuraavalle tasolle. Tämä pyöreä kierre on niin kaunis ja erikoinen, että me todella ihailemme sitä!

Puiset portaat

puiset portaat-suunnittelu-tilaa säästävä-kaide-puinen-sisustus-ideoita

Tässä portaassa on perinteisempi visio verrattuna edelliseen malliin. Puusta valmistettu moderni ja tyylikäs kaide on perheystävällinen versio ainutlaatuisesta, modernista ja kauniista suunnittelusta. Sillä on taiteellinen, rakenteellinen perusta ja se luo kodikkaan ilmapiirin tunnelmaan. Tämä portaikko sopii mihin tahansa kotiin modernista eteläiseen tyyliin.

Previous Post
Sopiva seinämaali olo- ja makuutiloihin
Next Post
Tee omat joulukortit painikkeilla – 28 hienoa ideaa