15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tyylikäs sisustus poikaystävä -tyyliin – sisustusidea miehille

Tyylikäs sisustus-poikaystävä-tyyli-miehet-sisustus

Joskus kodin sisustamisessa on myös ennakkoluuloja. Miesten yleinen sääntö on, että he eivät arvosta sisustusta. Tyypillisesti maskuliinisen asunnon ulkonäkö liittyy ensisijaisesti poikamieselämään. Kaatuneet huonekalut, likainen pyykki makaa ympäri ja ehkä muutama tyhjä pizzalaatikko ja olutpullot hallitsevat. Tänään lopetamme tämän stereotypian. Nykyaikaiset miehet pitävät ehdottomasti viileästä suunnittelusta ja mukavista huonekaluista. Lähinnä motto on: “Vähemmän on enemmän”, ja tarpeettomia kelloja ja pillejä ei ole. Suorat linjat ja neutraalit, tummat värit ovat osa maskuliinista sisustustyyliä. Puolalainen arkkitehtitoimisto “Metaforma” on suunnitellut kauniin asunnon, jossa keskitytään tyylikkäisiin kalusteisiin ja poikaystävä -tyyliin.

Tyylikäs sisustus nykyaikaisille miehille

tyylikäs sisustus-poikaystävä-tyyli-miehet-olohuone-puubetoni-sohva

Maskuliininen asunto sijaitsee Puolan viidennessä suurimmassa kaupungissa – Poznanissa. Suunnittelukonsepti rikkoo stereotypiat ja kliseet ja siitä tulee malli siitä, miltä modernin miesten asunnon pitäisi näyttää. Asunto ulottuu kahteen kerrokseen. Ensimmäisessä kerroksessa on olohuone, jossa on ruokapöytä neljälle hengelle ja avokeittiö. Toiseen kerrokseen, jossa kotitoimisto sijaitsee, pääsee sisäportaita pitkin. Koko asunnon värivalikoima rajoittuu kahteen sävyyn: tummanharmaa ja kodikas puun sävy. Mustat, suorat ääriviivat korostavat ja takaavat entistä jäsennellyn ulkonäön. Sisustus, joka on suunniteltu yksinomaan neutraaleilla sävyillä, näyttää tyylikkäältä ja luonnonmateriaalien käytön ansiosta erittäin kodikkaalta. Ainoa värillinen yksityiskohta on Ferrari -mallisarja, jossa kaikki pienoismallit ovat silmiinpistävää Ferrari -punaista. Juuri tämä henkilökohtainen elementti virkistää tunnelmaa ja herättää leikkisän tunnelman.

Tyylikkäät kalusteet maskuliiniseen elämään

Tyylikkäät kalusteet-poikaystävä-tyyli-miehet-ikkuna-seinä-valo-moderni

Suuren ikkunaseinän ansiosta asunto näyttää houkuttelevalta ja valoisalta, vaikka se on suunniteltu pääasiassa tummilla sävyillä. Olohuoneen keskellä ovat sisäiset portaat toiseen kerrokseen ja tv -konsoli. Punaiset malliautot on järjestetty edustavalla tavalla ja antavat koko asunnolle yksilöllisen ilmeen. Huoneen keskellä on harmaa sohva ja sen vieressä on ruokailutila ja avokeittiö-olohuone. Kaikki materiaalit ja optiikka, joita käytetään koko huoneiston suunnittelussa, yhdistyvät myös erittäin tyylikkäästi keittiön suunnittelussa. Näin tämä alue toimii sisätiloissa tyylikkäänä yhdistävänä elementtinä.

Tyylikäs sisustus -poikaystävä-tyyli-miehet-portaat-puiset-malli-autot-kokoelma

Poikaystävä -tyyliin kuuluu kestäviä materiaaleja ja tummia sävyjä. Suunnittelukieli ja materiaalien sekoitus luovat maskuliinisen ulkonäön, joka tekee ensivaikutelman astuessasi asuntoon. Toinen aksentti on mielenkiintoinen seinärakenne, joka on valmistettu erikokoisista suorakulmaisista betonilaatoista, jotka liittyvät laitoksen muihin harmaisiin elementteihin. Valaistuksessa suunnittelijat päättivät käyttää vain epäsuoraa valaistusta. Betonipaneelien väliin on sijoitettu kapeita, pitkänomaisia ​​LED -valoja, jotka tarjoavat miellyttävän, hajavalon. Moderni sisäportaikko ilman kaiteita johtaa toiseen kerrokseen, jonka portaat ovat saman puun näköisiä kuin koko asunnon lattia.

Tyylikkäät kalusteet-poikaystävä-tyylinen-miesten TV-konsoli-puu-ferrari-kokoelma

Ensimmäisessä kerroksessa on myös makuuhuone, joka on myös suunniteltu puusta ja harmaasta. Ensi silmäyksellä näet vain parivuode ja leikkisä seinärakenne betonilaatoista ja LED -valoista. Lattiasta kattoon ulottuva vaatekaappi, jossa on mattamusta liukuva etuosa, on tuskin näkyvissä koko seinää pitkin. Suhteellisen pieni mutta toimiva kylpyhuone suihkulla tekee vaikutuksen samalla kodikkaalla tunnelmalla, jonka luonnonpuu antaa muulle asunnolle.

tyylikkäät kalusteet-poikaystävä-tyyli-miehet-avokeittiö-puunharmaa

tyylikkäät kalusteet-poikaystävä-tyyli-miesten-olohuone-puulattia-keittiö

tyylikäs sisustus-poikaystävä-tyyli-miehet-keittiö-musta-puu

tyylikäs-sisustus-poikaystävä-tyyli-miesten-keittiö-musta-harmaa-moderni

tyylikäs sisustus-poikaystävä-tyylinen-miesten liukuovi-kylpyhuone

tyylikäs-kalustava-poikaystävä-tyylinen-miesten-makuuhuone-harmaa-betoni

tyylikäs sisustus-poikaystävä-tyyli-miehet-kylpyhuone-epäsuora-valaistus

tyylikäs sisustus-poikaystävä-tyyli-miesten-sali-puu

* Suunnitellut ZONA Architekci

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus