15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puun ja harmaan värin yhdistäminen – tyylikäs asuinpaikka Vilnassa, Liettuassa

harmaa yhdistää modernit kodin kalusteet

Haluatko, että trendikäs ja monipuolinen harmaa väri muuttuu asuntoosi ja luo tyylikkään ja miellyttävän tunteen? Tarkista sitten tämä tyylikäs huoneisto. Seuraavasta kuvagalleriasta löydät varmasti inspiraatiota harmaan värin yhdistämiseen. Tässä viestissä esittelemme sinulle nykyaikaisen huoneiston, jossa on vaikuttava sisustus Vilnassa, Liettuassa ja jonka on suunnitellut sisustussuunnittelija Rūta Bajevaitė.

matto kasvi väliseinä sohva harmaa seinän väri

Tyylikäs yksityinen asuinpaikka kiinnittää huomiota eri harmaan sävyihin, jotka on yhdistetty harmonisesti beigeihin ja muihin maanläheisiin sävyihin. Yksimielistä kokonaiskuvaa, joka syntyy lämpimän puun ja hienovaraisen harmaan vuorovaikutuksesta, ei voida sivuuttaa. Joitakin harmaan sävyjä pidetään todennäköisemmin viileinä, minkä vuoksi erikoislamppu yhdistää huonekalut tai tarvikkeet lämpimissä ruskeissa sävyissä harmaan värin kanssa.

talon elävä konsepti avoimen sohvan seinän suunnittelu

Näin on myös tässä modernissa asunnossa, jossa on avoin asumiskonsepti. Valoisasta ja kodikkaasta oleskelutilasta on esteetön näkymä kompaktiin keittiöön ja sen vieressä olevaan ruokailutilaan. Kutsuvan olohuoneen pehmustettujen huonekalujen hienovarainen harmaa väri yhdistyy täydellisesti katon neutraalin valkoisen kanssa. Seinärakenteessa käytettiin ruskeanharmaata väriä, joka tuo myös esiin sohvan vaaleanharmaan värin.

Yhdistä olohuoneen verhot harmaiksi

Parkettilattia, joka kattaa koko lattian, tarjoaa täydellisen edellytyksen harmoniselle sisustukselle. Puulattia antaa huoneen varastaa sen kellertävillä, lähes messinginvärisillä sävyillä. Sisustuksessa käytettiin värejä ja materiaaleja huolellisesti ja tarkoituksella. Ruokapöydän yläpuolella olevien riippuvalaisimien sisäpinnoite heijastaa puulattian ominaista väriä.

harmaa yhdistää osio puu säleet takka

Myös keittiön takaseinä oli verhoiltu puulla, mutta hieman tummemmalla sävyllä. Puumateriaalia käytettiin myös portaassa. Puiset kaiteet ja portaat säteilevät samaa lämpöä kuin olohuone. Huoneistossa on myös makuuhuone ja kaksi kylpyhuonetta, jotka jatkavat yksimielisesti sisustuskonseptia ja yhdistävät luonnonmateriaalin harmaan sävyyn.

harmaa yhdistää väliseinä puu säleet takka

puunharmaa yhdistelmä nahkatuolit puisto

rappu kaide puu riipus valot kasvi

ruokailutila keittiö puulattia riippuvalaisimet

moderni huoneisto puunharmaa valkoinen väriyhdistelmä

keittiökaapit beige parkettilattia ruokapöytä

keittiö baarituoli puulattia keittiö takaseinä

talo vilnius makuuhuone valkoinen harmaa yhdistelmä puulattia

kylpyhuoneen laatat puunruskea harmaa yhdistelmä

kylpyhuone portaikko peili pesuallas

suihku kylpyhuone laatat luonnollinen väri turhamaisuus pesuallas

* Rūta Bajevaitės -hanke 

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus